Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Arkadaşlar yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletildi. Bundan sonrası merkezin işidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

2. Merhaba ,

Taşlar dükkanda ne zaman satışa çıkacak v.b. bilgisi yok maalesef.

Bizim isteğimizle olmuyor bizler ancak iletiriz fakat son karar yine merkez tarafından veriliyor. Umarım ilerleyen günlerde daha iyi şeyler olur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

3. Merhaba ,

Bilgilerde dükkanda satılacağı yazıyor ayrıntılı bilgi şu an için yok maalesef. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Mesajı yazan üye kendisi silmiş ayrıca diğer yazdıklarınıza gelirsek zamanla gerekli düzeltmeler yapılacaktır. Yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletildi.

İyi forumlar.

5. *Mrs

*Mrs User

tamam adminim bekliyorum merakla

6. adminim şimdi anlamadım ben hurda her yaratıktan düşüyor mu

7. Merhaba ,

Her yaratıktan düşmüyor " Hurda > Saimon (Normal , Boss ve Uber) " fakat her saimon'dan da düşmüyor.

İyi forumlar.

8. Ya arkadaş artık şu destek paketine mobil ödemeyi getirin dünden beri düzeltemediniz. Çekemiyoruz... Görünüşe göre de çekemeyeceğiz...!

9. elektro

elektro User

pet katlayıcı olduğuhalde kutulardan düşük uri alıyor neden böle ayrıca kutu argem de var katlayıcıyı boşamı aldık adminim gerekli yerlere iletip bu sorunu çözerseniz sevinirim :) bazı arkadaşlar protokollerin işlevini yapmadığını söyledi bu doğrumu şimdi okadar uri :)

10. NoMasteRs

NoMasteRs User

Modum kurtarma protokolleri çalışmıyor gemi ve pet aynı topluyor. Bunu bildiriniz lütfen

11. -gemi2012-

-gemi2012- User

test server açıyorsunuz 2 saatliğine açık bırakın 1 hafta deneyin yeniliklerinizi asıl oyunda sizin yarattığınız sıkıntılar giderilecek diye biz neden sıkıntı çekiyoruz nasıl bir oyundur bu yada başka varmı örneği iyice çin malı oldu :)

12. bağlanıyor diyor girmiyor ben bu sorunu 19 nisandada yaşamıştım açmışlardı girememiştim düzeltinn artıkkkk.

13. MARDİNLİ

MARDİNLİ User

asıl hesabımdan sabah sunuculara bakarken test serveri gördüm gireyim dedim sonrasında baktım girmeyince kapatıp oyundan çıktım şimdi oyuna girdiğimde normal oynadığım sunucuya değilde test servere girmeye çalışıyor ama test server şuan çalışmıyor galiba girse tekrardan sunuculardan asıl sunucumu seçip düzeltecemde bu şekilde ne asıl sunucumu nede test servere girebiliyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olurn

14. Artık bizi kaandırdığınız bizi dolandırdığınız yeter! ne aldığımız katlayıcılar çalışıyor ne de uridiumu çekip peti donattığımız protokoller çalışıyor. paramızı alırken güzel ama iş icraate gelince bizi soyup ama hakkımızı vermemekten başka birşey yapmıyorsunuz. Ne verdiğiniz sözleri tutuyorsunuz ne de adam akıllı iş yapmayı becerebiliyorsunuz. hergün hergün yeni bir sorun yeni bir sıkıntı.. en sonuncusu bizi çileden çıkarttı. Biz boşuna para ödüyoruz! bundan sonra bütün paketlerimi iptal ediyorum . ya adam gibi iş yapar bizi yeniden oyuna bağl.arsınız ya da oyunu tamamiyen bırakırız. kendinden soğutan bir darkorbit istemiyoruz adam gibi iş yapın!

15. Protokollerin işe yaramadığından şikayet çok DİKKATE Alan yok.

Birazdan gelir biri kilitler konuyu tam tam :)

16. Ben sadece protokolleri yazdım bütün sıkıntıları yazmadım oysa daha ne çok problemle karşı karşıyayız. bizi umursamıyorlar tek istedikleri x2 x3 zamanında uridiumu çektirip bizleri soymak. bizim zararımızı düşünen yok!

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

adres kisminda test yazan yeri silip tr2. mesela kacsa serveriniz yazip deneyin oyle gecis oluyor normalde.

18. edinak1979

edinak1979 User

Nasıl kilitlenmedi bu konu hayret :D

19. Khan açık ama o kilitleme işlemi yapmıyor galiba :)

20. onu yazacağına kutucular yazsaydın daha iyi olurdu veya kullanması yasak olan programları yazsaydın. Oyunda bu aksaklıklar her zaman oluyor. Oyunu düzelttikten sonrada kayıpları karşılamak için de her zaman bir düzenleme yapılıyor bunu onları savunmak için yazmadım yazdığımı zaten eski oyuncuların hepsi bilir. oyunda düzenleme ve düzeltme istiyorsan kutucular için ve program kullanan oyuncuların hesaplarının kapatılması için iste zaten oyun kendiliğinden düzelir o zaman.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.