Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chromeden kaynaklı sorunmuş Mozilla da denedim sorun yok satın al diyordum tıklamama rağmen tepki veriyodu bütün nesneler içni geçerli seprom gönder diyodum tepki vermiyodu yine aynı şekilde

__CESUR__ bunu beğendi.
  2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Anladığım kadarıyla Chrome üzeriden böyle bir sıkıntınız bulunmakta ve Mozilla'da sorun yok? Eğer böyle ise Chrome'u güncellemeyi deneyebilirsiniz. Tarayıcıdan kaynaklı bir problem olduğu için yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

İyi forumlar

3. Tartarus ne zaman satışta olacak?

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Test sunucusu üzerinde deneme fırsatı bulduğunuz özellikler sadece ön gösterimden ibarettir. Geri bildirimlere göre yeniden düzenlenebilirler. Sizler gibi bizlerde oyuna gelmesini bekliyoruz. Bu nedenle tam bir tarih vermemiz ya da tahminlere dayalı bir şey söylememiz mümkün değildir.

İyi forumlar

5. merhaba arkadaşlar bu 2 kat gg ayın 12 sinde gelicek dedi de 2 kat gg ne işe yarıyor bi açıklarmısınız

6. Peki tekrar test sunucu acılıp test etme şansımız olacakmı test sunucu günü işim vardı giremedimde ?

7. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

2 Kat Galaxy Gates gününde bitirmiş olduğunuz Galaxy Gate'lerden uridium hariç 2 kat ödül alırsınız. Bunlara Tecrübe, Şeref, Günlük Dosyası, x4 Lazer dahil olduğu gibi Havoc, Hercules, LF4'lere dahildir. Yani 1 adet havoc kazanırsanız 2 adet hesabınıza yansıtılır. Kapıyı hangi gün açmış olursanız olun, ödülü 2 kat GG gününde almanız yeterlidir. Kronos kapısının ödülü de dahildir.

İyi forumlar

8. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Test sunucularını da yine aynı şekilde ihtiyaç olduğu zamanlarda merkez kararı ile aktif etmektedirler. Önceden duyurusu gelir ise forumda duyurusu yapılmaktadır ancak gelmez ise yapabileceğimiz bir şey yoktur ve zamanı bilinememektedir. Bazen sunucular listesini kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar

9. attım
    ama bişey sorcam şirket tarasından kapatıldı ne demek nasıl hiç çarım açılmıcakmı yoksa

10. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Support ile iletişimde olun onlar size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ilk giris kisminda adres cubugunda / dan sonrasini silip giiris yapmayi denedinizmi.hesaba girmis olsa boyle hesap bulunamadi yada bir hata mesaji gelmeli direk adres cubugundaki adreste yanlis ve tuhaf.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

1-2 bin para yatirmissiniz ama yanlis yerlere harcamissiniz sanirim.12 levelsiniz hala cunku.oyuna girmeyen oyuncularin dusmesi kasan oyuncular icin hakli bir durum,ayrica tp sp dususu olmadigi icinde kisa surede yerinize geri gelirsiniz.

13. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

bu akşam cephaneye indirim gelicek diyorlar doğrumu ?

14. zero56

zero56 User

Modum nerede kasacağız? Bütün haritalar baskın alıyor. Gelişmekte olan gemiler için yollar tıkalı. Kutu topluyordum ondada uri çıkma oranı düştü, orasıda kapandı.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kisa zamanda full yapana bir ayricalik taninmiyor.bu oyunu keyifli kilan zaman icinde gelisme hevesidir.hersey full olduktan sonra zaten skıcı olmaya basliyor ,amac biterse oyun biter o sebeple 6 ayda full da olunmaz, olunurda olmamali hem cok zaman hem cok emek ve bence okadarida fazla,bir hobi bir eglence olarak zaman icinde keyif ile gelisilmeli yoksa tadi kalmaz.

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nerden biliyorlar % isareti yok ki ustunde :rolleyes:

17. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Şuan indirim Korsan anahtarı ve Arge dosyalarında mevcut.

İki indirim bir arada olurmu bakalım görelim.

iyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. Şuan tr1 deyim benim gemi full sadece herküller eksik , neyse şuan vru dan bi klan baskına geldi eicle beraber( ki bizde eiciz) bizi kesiyorlar, soruyorum venüs bize sıkar anlarımda eic siz neden bize sıkıyosunuz, adam diyoki onlar benim arkadaşım defolun gidin ozaman sizde o şirkete, diyeceğim o ki bundan 4-5 yıl önce düşman şirketler ile asla dost olunmaz onlardan biri haritaya baskına gelse herlez topyekün o adama dalardı, şimdi venüslü düşmana dalsan şirketindeki eicde sana dalıyo, kısacası oyun bitmiş vaziyette... Hal böyle olunca adam çarı açıyo gelen kesiyo giden kesiyo ve şirkette düşmana karşı birlik diye birşey olmayınca hemen geri kapatıyo başka oyunlar oynuyo darkorbit bu gidişle oynanmaz hale gelecek buna eminim... Bu yazdıklarımı üst merciye iletin, lakin yine parmaklarımı yormakla yetinecem, değişen hiç birşey olmayacak günlük en az 8 saat bu oyunu oynayan ben artık yarım saat girmeyi bile istemiyorum... Gemisini haritaya fare tıklama porgramı ile atanlarmı dersin, uzaktan işaretleyim sıkanmı dersin, otomatik rsb karıştıranlarmı dersin...... İnşallah gereken işlem yapılır diyelim ne diyelim :)

19. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. zero56

zero56 User

Aynen katılıyorum.

Birde oyunda vuruş gücünü artıran bir sürü şey gelmiş. Adam iki sıkıyor kesiyor :) Full gemi ile olmayanlar arasında uçurum ortaya çıkmış. Gemi full olmadan bunlara dayanmak olanaksız. Eskiden hem savaşıp hem kasılıyorduk. Şimdi geriye kasılmak ve kesilmek kalmış. Oda bir yere kadar yapılır. Çoğu oyuncu birkaç yıl bu koşullarda uğraşmaz, o yüzden 6 ay mantıklı. Gemiyi kasarken aynı zamanda savaşabilsek oynanırda, bu haliyle zor iş...

6-7 yıl önce burada oynuyordum daha sonra Darkorbitin ilham aldığı 3D olan oyuna geçtim. Orasıda aynı nedenlerle bitti. Yeni teknolojiler, yeni silahlar sonunda vuruş güçleri aşırı güçlendi. Gelen yeni oyuncular için oynamak imkansız hale geldi. Sonuçta oyun bitti.

Aslında bunu yönetmek mümkün, basitçe; yenilikler geldikçe bir önceki özellikler ucuzlatılmalı/kolaylaştırılmalı. Gelişmekte olan oyuncu ile Full oyuncu arasındaki güç oranı bilinçli olarak korunmalı. Yoksa burasıda bitecektir, kaçınılmaz bir durum...

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.