Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yahu ben milletin saçma sapan küfürlerini görmek istemiyorum hoş sohbet ortamı görmek istiyorum. Adam sabahtan akşama kadar sövüyor millete ne ana kalmış ne bacı nede baba bir tane moderetor yok chatte en azından bu adamlar bann yiyordu adam habire küfür edip duruyor bu oyunu bayanlarda çocuklarda oynuyor bu sorumsuzluğun düzeltilmesini arz ediyorum.

Adamın teki küfür etmek helaldir dedi yani siz düşünün nasıl insanlara bıraktınız şu chati.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Ekran görüntüsü ile birlikte supporta başvurunuz gereken cezai işlem uygulanır.

Sizde biliyorsunuz ki chatle ilgili forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz.

iyi forumlar.

3. Meh, maalesef saldım çayıra mevlam kayıra durumu söz konusu oyunda. Senin sözün üzerine bende kendi serverımda chatte CM var mı yazdım ve yanıt alamadım, anca cuma günü yayın açsınlar 300-400 izlenince mutlu olsunlar. 6-7 ay önce bu sayı 700-800lerdeydi. İlgisizlikte markadır Bigpoint :)

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Benim bu konu ile ilgili yapabileceğim herhangi yaptırımım yok bu durumu da supporta bildiriniz.

Bu yorumlarınızı ben değerlendireceğim bu durumu supportlada paylaşınız.

iyi forumlar.

5. Ben niye bildireyim arkadaşım ya, sen görevlisin ben oyuncuyum, bi açıdan müşteriyim. Müşteri her zaman haklıdır. Şurada söylenen her kişinin ağzından çıkan her istek sizin için nimet olmalı. Oyunun yıllar geçtikçe kayda değer bir yenilik gelmediği için kaybettiği oyuncu sayısı gayet net bence. Görmemek için problemli olmak gerekir bunu. Ben hala sırf eski günlere olan özlemimden dolayı şu oyuna para harcayan bir insanım, benim gibi yüzlercesi var. Eskiden binlerceydi. Son kalanların kıymetini bilin bence, işinizi yapın. Supporta da ben değil siz yazarsınız artık ;)

-KARTAL2000- bunu beğendi.

6. Cmler adminler gelsin diyorum chate support diyorsunuz adam saatlerce sövdükten sonra anlamı yok.

zorask bunu beğendi.
  7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

O zaman öncelikle konularda kalın harflerle yazmak kurallara aykırı.

Ben değerlendireceğim dedim.Sizde gereken yere yazın dedim. Ama siz bana görevimi hatırlattınız gereğini yapacağım.

Forum Ekibinin Chatle ilgili yapabileceği bir şey yok.

Konun kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar.

8. Değerli DarkOrbit yöneticileri;

Sunucu chatlerinde chat moderetor ve adminler artık fazla görev yapmıyor sürekli küfür ve tartışma ortamı yaratıklmakta yan hesaptan sürekli küfür edip insanları kışkırtıp rahatsız edenler doldu supportun yoğunluğundan dolayı adam gereken cezayı gerektiği zaman almıyor ve tam alamıyor.

Chat adminleri ve moderetorlerinin artırılmasını ve bu düzensiz chat ortamını tekrar düzenli hale getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını arz ederim.

Oblivion admin bunu iletirseniz sevinirim.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Öncellikle iyi eğlenceler dilerim:

Kutuların içerikleri aslında bir bakıma bellidir. Fakat kutuların dağınık bir düzene sahip olması bu kutuların içinde uridium olsa dahi yerlerini bulmamızı zorlaştırıyor ve haritada başkalarıda varsa bu uridium olan kutuları bulmamız daha da zorlaşmakta.

Jackpot Arena için verilen ikramiye € para birimi 10.000 € olunca daha çıkmamaktadır onun yerine kutular size cephane ve uridium verebilmektedir yani bu seferde sistem hesaplama yoluyla kutu ödülü verebilmektedir.

Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

10. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Chattan edilen küfür hakaret vs gibi konuları kanıtlı bir şekilde supporta mesaj atınız.

Ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İyi forumlar

11. Öncelikle iyi eğlenceler dilerim;

Foruma başlamadan önce size nick düzenleme seçeneği veriliyordu.

Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

anakin5555 bunu beğendi.
  12. Sayın Typhon moderetor;

Supportun yoğunluğu nedeniyle gerekli işlemler maalesef çok geç veriliyor.

Chat Adminleri ve Moderetorleri tarafından chatte küfür eden direkt bann alabiliyordu supportun yoğunluğunun artmaması için yukarıda ki mesajda belirttiğim gibi Chat Adminleri ve Moderetorlerinin artırılmasını istiyorum.

Konuyu lütfen kilitlemeyin oblivion Moderetore Almanyaya bildirmesini rica ettim.

Keyifli görevler kolaylıklar dilerim.

13. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konunuz rapora eklenmiştir.

Bu tür konularda forum ekibinin yapabileceği başka bir işlem bulunmamaktadır.

İyi forumlar

14. Forum ekibinin bir şey yapamayacağını bende biliyorum sadece iletilmesini istiyorum :)

Bu arada imzanızda ki kuşları ufak sinek zannettim az kalsın ekrana vuruyordum :D

Keyifli ve kolay görevler dilerim .

15. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Gerekli cevapları verildiğini düşünüyorum.

Konunuzun kilitlenmesini ister misiniz ?

İyi forumlar

16. Şuanki forum nicki 2014 e ait galiba ben ozmn bu zamana cok şey yaşadım :( Şuan nickde PRO klanı tagı var tr5 deki , şimdiki düşman klanım istemiyorum bu tagı .

__CESUR__ ve anakin5555 bunu beğendi.
  17. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Malesef bu konuda yapabileceğimiz bir işlem bulunmamakta.

İyi forumlar

anakin5555 bunu beğendi.
  18. Maalesef yapılacak bir şey yok forum ekbinin isim değiştirme yeniliği getirmesi için dua etmeni gerekir ki bu durum çok zor.

anakin5555 bunu beğendi.
  19. Tmm o zmn konuyu kitleyin isterseniz

__CESUR__ ve anakin5555 bunu beğendi.
  20. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.