Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her yerde var onu dedin bunu neden demedinciler :D zten kilitlenicek yüklenmeyin bu kadar konuya. O açılışı yaptı sizde diğer sorunları dile geitriin işte.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hataları duzeltmeye calisiyorlar neden duzeltmesinler,onlarda duzgun oyunda para kazanma amacinda degilleer mi?_...40 gun sırtta tasi 1 gun birak misali kiyametler kopuyor burda,uri cekin diyenmi var zorla,kutu topla butun gun diyende yok,birkac gunde az uıri gelsin kutulardan ne olur ki,tas atipta kol mu yoruluyor....telafileri yapilinca ne diyeceksiniz cok merak ediyorum.usluplariniz hos degil,iyiki gorevli degilmisim.

3. Uslubunuz hoş değil diğip tehdit edeneide ilk defa görüyorum :confused::confused:

4. hangilerini mesala

proğram kullanıp tek atanları mı
    oyun kasarken işaretleyemeyip kesildiklerimizi mi
    şu 4 günde sene başından beri daha oynadığımdan daha fazla kesildiğimi mi
    halka ve burguda vegadan hızlı gidenleri mi
    donmalardan faydalanıp daha iyi kutu kasanları mı
    nerede olursan ol sıkarak gelenleri mi
    %100 dedikleri buz mermisinin işlemediği oyuncuları mı
    ema atıp işlememesini mi
    eme kamuyu proğramla yapanları mı
    100 lerce yaratık arasında kamu seni görüp kesenleri mi
    test serverinde deneyemeyip direk oyuna yükledikleri etkinliği mi

5. Hepsini :D

6. neden yazalım ki :) bizim flash kasar bizim bilgisayar kasar bizim nette sorun olur amaaaaaa oyunda hileci hurdacı olmaz yukarda yazdıklarımı yazarsam yalan söylemiş olmaz mıyım özelliklede aksilikler hep bizden kaynaklanırken :)

7. FURKANBEY

FURKANBEY User

Bi ara çok uzun zaman önce değil bir kaç ay önce adminler klanına gelen oyunculara kredi yardimı yapıyordu Halen varmı? varsa hangi klana başvurmaliyız

8. Her serverde DOTR KLANI olması lazım yer yoktur ama vede belli seviyelerde alıp bellıseevıyeye yükselince gönderiyorlar :)

9. Budist rahiplerin bulunduğu klan gibi kapılarında 3-4 ay bekle en son kalanı klana alıyorlarmış :) DO diplamasıda veriliyormuş .Çekirge-klanaa başvur ve sıra gelene kadar skaylabını geliştir gemini leonov yap x4 haritalarında ufak yaratıklar kes hem uri hemde kredi kasarsın klan sıran gelincede ordaki kredilerle birleştirir alacağın malzemeleri alırsın .oyun eskisi gibi değil kasılmak daha kolay ve alışverişlerde kredi kaybın olmuyor..Klandan kredi çekmeden bütün tasarımları alacak kadar kredi kastım klan yardımı sadece zor görevlerde yardım ettiler ..Sağlam bir klan bul daha karlı çıkarsın sıra bekleme bence

10. FURKANBEY

FURKANBEY User

Kaç lvl olan kişileri alıyorlar bilmiyorum ama benim seviyem 11 ve o yüzden yeterli olacağını düşünüyorum. Diyelim ki 7-10 lvl arası gemileri klana alıyorlar.

Buna itiraz ederim Nedenmi?

1.Şuanda oyunda gemi acsak ve kasmaya kalksak 11-12 belkide 13 seviyeye kadar kasabiliriz. Birgünde bu kadar lvl alinabilirken klana 7-10 lvl aralığındaki gemileri almaları saçma olur.

2.Diyelim 8 lvlim ve beni klana alıyorlar. Artık herneyse 10 lvli aştım diyelimki klandanmı atıcaklar? Kredi yardımı yapmıcaklarmı?

3.Bunların hepsini geçtim. Bir klandan iyi bir kredi alabilmek için en az 1 ay o klanda kalmak gerekiyor. Kredi almak için lvl atlamıcakmıyız!

11. merhabalar ben oyuna para yatırıcaktım hanı gemım guclensız az gemı keser daha ust sevıye gemılerle kasılırım ederım dıye birden şunu fark ettım OYUNDA HİÇKİMSE YOK! yanı ben bu oyunu 3 4 sene evel oynardım arkadaslarımla heryerde bır gemı kasılmaya calısırdık sımdı bakıyorumda harıtalar bos 3 5 kısı var bende dıyorumkı butun tr serverlerı bırleşsin hepsi olmasada mesela t1 t2 t3 bırleşsin tr4 tr5 tr6 bırleşsın oyunda zevk kalmadı ama serverler bırleşırse cok guzel olur

12. hakann144

hakann144 User

ben chat da ban yedim 7 günlük kılavye hatası oldu ibretlikler yazacaagıma **** olarak gidi cok özür diliom adminden hatalı ban oldugunu düşünüom banımı acın lütfen

13. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Gerekli açıklama Buradaki konuda mevcuttur.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

14. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forum kuralları gereği forumda büyük harf kullanımı yasaktır,lütfen gerekli düzeltmeyi yapınız.

Chat cezaları için destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir,Buradan işlem yapamıyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

15. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Admin klanları etkinliği şuan için durduruldu.
    İleride tekrar başlayıp başlamayacağı hakkında bilgim yok.

Keyifli forumlar.

16. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forum kuralları gereği forumda büyük harf kullanımı yasaktır,lütfen gerekli düzeltmeyi yapınız.

Şuan için genel bir sorun mevcut yetkililer konuyla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir,Buradan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

17. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konuyla ilgili support ile iletişime geçin yetkili arkadaşlar hesabınızı oynadığınız asıl sunucuya ayarlayacaklardır.Böylece hesabınıza normal olarak giriş yapabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

18. Ben bir ekleme yapmak istiyorum kardeşim şu oyunu bilen biri olarak iddaam bir ayda 20 lwl gemi çok rahat yaparım sıfırdan gemi açarsın serverde tanıdıgın varsa srni lasar ilk gemi aötıgında üç günlük çifte förev ödülü saton alırsın üstüne Yüzde 70 tp güçöendirici çekersin lel atlarsın rahatça gemini geliştirme meselesi farklı para yatırman gerekiyor Krediyle alınacak gemini sağlamlaştırıcak pek bişey yok klan sana arge veremez lf4 veremez geliştirme yapamaz apis zeus veremez o yüzden böyle beklentilere girme cebinde paran varsa oyna eğer ypksa paran çıkış al dahada girme kusura bakma gerçekler bunlar

19. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Öncelikle forumda kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz.Aksi halde caydırıcı cezalar alabilirsiniz.
    Forumda konular keyfi olarak kilitlenmez,eleştiri farklı,hakaret farklı terimlerdir.

Bu yüzden Kullanmış olduğunuz üsluptan dolayı konuyu kilitliyorum.

Keyifli forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,iyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.