Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özel_55

özel_55 User

ben dımınısher de ageise aktarma istiyorum nasıl yapabilirim

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İyi forumlar

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Teknik ekibe bildirilmiştir.

İyi forumlar
    Merhaba

Rica ederiz.

Gerekli cevaplar verildiğinde dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2016
    anakin5555 bunu beğendi.
  4. Sadece aynı tür gemiler için geçerli. Örnek olarak G-Bastiondan G-Enforcere veya Aegis Eliteden Aegis Veterana aktarım yapılabilir.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende maxthon ve sikayetim yok,isimlerde de sorun yok.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Gemi slot sayıları aynı olursa aktarılabiliyor yanılmıyorsam. Eğer lazer , jeneratör v.b. slot sayıları aynı değilse aktarma başarısız oluyor.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Asıl sebebini bilemiyorum fakat bazı bilgisayarlarda Chrome , bazılarında Yandex , bazılarında Maxthon ya da IE iyi performans verebiliyor. Mesela kendi bilgisayarında Chrome çok iyi diyen birisinin söylediği ile Chrome ile denersiniz iyi verim alamayabilirsiniz. Size tavsiyem belli bir süre ( 1 hafta ya da 10 gün ) bir tarayıcı ile oynayıp FPS v.b. durumları kontrol edin. Kaç tane tarayıcı ile deneme yaparsanız bittikten sonra en iyi FPS ve performans aldığınız tarayıcı ile oynayabilirsiniz. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Merhaba;

Bannlamalar hakkında yapılan açıklamalar sadece merkez tarafından yapılır.Merkez tarafından yapılan duyurularda tarafımızca forumda duyuru olarak yayınlanır.Takipte kalabilirsiniz.

Moderatörümüze ek olarak, bazı durumlarda güçlü klanlar şirket değiştirebiliyor bu da değiştirdikleri şirketin rütbe puanlarının ani azalmasına sebep olurken, yeni geçtikleri şirketlerin de rütbe puanlarında ani bir artış gözlemlemenize neden oluyor.

Umarım anlatabilmişimdir.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Evet cevap verdiniz ancak paketşn altında yazan şey kafamı karıştırdı . 20-30 Gunluk almayı dusunuyordum . Ancak kimse net cevap vermeedigi için vazgectim. Bizim sorumuza net cevap verecek MOD yoksa nasıl emin olup 20-30gunluk paket cekip sadece 5 gunluk etki etsinki paraya yazık emeğede . Adam gibi açıklama yapsalarda bizde ona gore birşeyler yapabilelim . Umarım bu hafta cıkarda cifte gununde herkes 3-5 gun alırda rahatlarız . 10 ar saatlikte pek mantıklı değilki oyunda olmayınca etkisi devam ediyor hesaplayınca zaten 9.90lık paket cok daha avantajlı . bakalım ne olacak .konu hala açık umarım bi mod veya arkadaş alan kişiler cevap verebilir .

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Pars demisti ,bende deneme icin zaten 5 sonra + 1 almistim verilse daha alabilirdim guzel bir paket cunku, belki sonradan son cikanda degisiklik olmustur ,evet alanlar paylasirsa tecrube olur.

★»»MØҚҚΛ««★ bunu beğendi.
  11. Artık oyun çok kolaylaştı . Güçlendiriciler x2 gunleri indirimler felan hala millet memnun olmuyor acıkcası ben bunların olmasını istemiyorum :D çünkü ben çok zor fulledim hesabı şimdikiler oh ne güzel :D aynen paketlerde baya uygun ve güzel 1 ayda yapacagım şeyleri 15-20gunde yapabilme şansım var hem fiyat olarakta hem paket olarakta gayet uygun .

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. Aliens

Aliens User

Bizim klan kı serverın en güçlü klanı Son Yapılan haksız banlamadan dolayı oyunu toplu bıraktılar. Ondan duşmuş olabilir.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

benimde isime geliyor dediginiz gibi zor fulledik ama zamana ayak uydurmak lazim neticede oyunda ilerliyor biz ilerlemez isek duseriz:)isyan ettilermi bend deli oluyorum acikcasi cunku zoru gormediler:D yinede x2 olsun bu paketler olsun keyifli oluyor kimse kimseyi gormuyor kavgalar duruyor kapi yapmaktan :D

14. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Haksız bir banlama olduğunu düşünüyorsanız şikayetinizi supporta bildirebilirsiniz.

İyi forumlar

15. Aliens

Aliens User

Emın olun hem forumda hemde oyunda sizden eskiyim. Neyin nereye şikayet edileceğini bılıyorum. Ben konu Sahibi arkadaşın konusuna sorusunu yanıtladım. Kı verdığınız öneri zaten defalarca uygulandı. Yinede nazik önerin ıçin teşekkür ederim.

16. 600m kastığıma göre aktif olmam gerekiyor değilmi ?

17. Ancak bu daha kötü . Çünkü Şuanda oyunda ezber var ve bozulması gerek . Uri kas x2 bekle fullen .Oyun savaşıp eğlenmekten ççok kapı yapıp rutbe almak .Bence bu oyundan sogutuyor .Yaratıklarla savaşmak nereye kadar :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu aktifliğiniz süresince kastığınız 600 milyon tecrübe puanının kaç milyonu görevler ile sağladınız.

İyi forumlar

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

alistik ama ,her haftada cikmiyor ,diger bazi indirimler gibi,hic olmamasindan iyi,coga alisan azi begenmez artik :)savas ta kapisiz elitsizz v.b olmuyor birbirini tamamliyor diye dusunuyorum. kazanim biraz daha kolaylasti sadece.

★»»MØҚҚΛ««★ bunu beğendi.
  20. hepsini yani korsan görevleri örnek veriyorum 1000 interceotıru destekle bitirdim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.