Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bufon0

bufon0 User

bnim skylab genelde 8 lvl seprom 7 idi 8 yapıcaktımki terbium yetersiz diyor terbium rafinerisine baktım çalışmıyormuş çalıştırmaya çalışıyorum enerji yok diyor bide baktım solar modülü 7 lvl miş yani enerji yetmiyor şuan hiçbi geliştirmeyi yapamıyorum çünki terbium rafi çalışmıyor gemiden terbium atıcam oda olmuyor

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

herkesde varsa iyi mi :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

şimdi 2 senedir yoktum değişmiş baya birşey. her neyse şidmi gemi yerine tasarım bassam hangarda onu kullanabilir miyim ?

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuyla ilgili cevapları Buradan bulabilirsiniz. Başka sorularınız varsa yine sorun ben buradayım :)

İyi forumlar.

5. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

yani eski tasarımlar artık gemi çok iyi olmuş bu yenilik yani citadeli alabiliriz böylelikle

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Evet alabilirsiniz zaten attığım konu linkini iyice incelerseniz durumu daha iyi anlarsınız.

İyi forumlar.

7. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

teşekkürler

8. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

bişi değil bunlar için buradayım.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. Bence geç bile kalındı, server geçişleri mümkün olusa oyuna heyecan gelir umarım yakın zamanda oyun iyice tükenmeden yaparlar bunu

10. Merhaba,

Diğer modülleri kapatırsanız onlara harcanan enerjiler skylab havuzunuza geri dönecektir ve terbium rafineriniz çalışacaktır.Terbium biriktikten sonra da Solar modülü seviyesini geliştirebilirsiniz.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

11. Bence kaybettikleri oyuncuları neden kaybettik diye sormalılar önce. Ben uzun yıllardır oynuyorum son 2 3 senedir de 3 ay takılı 9 ay girmiyorum çünkü tek başıma dolanmaktan sıkılıyorum. Hem o kadar da iyi bir gemim yok. Görev 5 tane goli kes hadi bakalım goli bulucaksın serverda dişine göre bir de keseceksin. Hey yavrum hey. İlk başladığımda öyle sunucuda yoktu. Direk girerdik oyuna. Almanı Rusu Polonyalısı Macarı Türkü hep aynı sunucudaydık ve o kadar zevkliydi anlatamam. Gerçi bilmem kaç milyon oyuncumuz var diyorlar. Bunları tek servera toplasan kasma şikayetleri sürüyle gelir. Neyse çok konuştum Turtm ailesi falan filan okuyorlar ise selamlar. Şimdi selamları sayıcam uzayacak :D Egeli görkem selam olsun sanada kral :D

12. bufon0

bufon0 User

çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap çok mantıklı aslında nasıl aklıma gelmedi konunun kilitlenmesi uygundur.

13. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

14. 700m olmuş birinci ama bne hala sıralamada yokum

15. merhaba iyi forumlar
    bu nano birleştirmeler ne zaman bitiyor acaba??? su son gelen özel seçenekler tasarımlar ve mızrak droid düzeni ne zaman gidecek
    kusura bakmayın bu soruyu buradan soruyorum cunku
    09-08-2016 saat:15:16 ve chatte ne bir admin ne bir CM var oyuna neler oluyor bu aralar anlamıyorum geçen gece chatten millet biribirine ana avrat sövüyordu yine admin ve cm yoktu
    server tr4

16. Kalıcı olabilir sonuçta nano eşyaları yapmak o kadar kolay değil.

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Chat admin-moderatörlerinin yerine bu sorularınızın cevabını forumda aramanız daha doğru bir yöntemdir kusura bakılacak bir durum söz konusu değil yani.

Eğer görevli admin-moderatör çok yoğunsa bazen gözden kaçabilen durumlar oluyor maalesef.Bu gibi durumlarda ekran görüntüsünü Support a gönderip oyuncu/oyuncuların ceza almasını isteyebilirsiniz.

Oyundaki montaj bölümünde gidecek malzemelerin sol üst köşesinde saat işareti, harcanabilir madenlerin üzerinde "+" işareti bulunmaktadır.Yani şuanki duruma göre tasarım ve mızrak uçuş düzeni gitmeyecek diyebiliriz.

İyi forumlar.

18. cevaplar için teşekkürler kitlenebilir

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

20. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

kitleyebilirsiniz.
    kolay gelsin

Konu Durumu: