Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

2. Kilidi kırdım! Parasını giderliden alırsınız.

3. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Artık kilitlenmiştir :)

İyi forumlar

4. Eskiden maxthon kullanıyordum sonradan chrome gibi kasmayı başladı bıraktım şimdi IE11 kullanıyorum. Maxthondaki karakter bozukluğu ayarlardan belki düzeltilir.

5. Vivaldi diye tarayıcı varmış opera nın eski ceo su tarafındna hazırlanmış kalabalık bir ekiple onu deniyorum suan cok iyi verim alıyorum tarayıcı yeni gibi gelişirse daha iyi sonuçlar alabilcem :D Vivaldi yi tavsiye ediyom internetiniz orta hız ise güzel verim alırsınız

__CESUR__ bunu beğendi.
  6. O tarayıcıyı bir forumda görüyorum, öneriyorlar. :)

7. Tarayıcı güzel çünkü ayarlarını yaparsan rahat oynuyosun oyunu :D Bu tarayıcıda donma yok nerdeyse internetin kasar anca öyle donar tarayıcı donması 0

__CESUR__ bunu beğendi.
  8. pc nin özellikleri ne kadar iyi?
    laptop mu ?

9. Popüler olmaya yakın :) İddialılar

10. Bildiğiniz üzere haftalık teccrübe şeref ve en iyi oyuncu sıralama puanı var . Ancak belirli bir levelden sonrakiler ''Haftalık Tecrübe Puanı '' sıralamasına dahil edilmiyor ? Bunun bir sebebi var mı acaba ?

11. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Bildiriminiz üzerine gerekli yerlere iletilecek ve incelenecektir. Bir hata ise düzeltilecektir.

İyi forumlar

12. zorask

zorask User

server birleşmesi veya geçiş olması çok sıkıntılı olur bir suru sıkıntı cıkar. Bence sıfırdan yeni bir server acılmalı bu yeni servere sadece diğer tr serverlerinden 20 level ve üstü hesaplar gecebilmeli. yani yeni oyuncu olmayacak. böylelikler eski serverdeki yeni başlayanlara yaşam alanı bulur 20 seviye üstüde kalabalık savaş ortamı bulur.

13. tr1 de oynuyorum toplasan 30 adamı geçmez online sayısı kesinlikle birleşsin artık serwer

14. Aynen öyle yakında tarayıcı tercihleri arasında tavsiye edilecek her zaman

15. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzuna anketli bir şekilde sağlam gerekçeleri dahil bir konu açarsanız ve destek toplarsanız gerekli mercilere bu isteğinizi iletiriz. Ancak burada kişisel olarak tartışmak pek bir yarar sağlamayacaktır. Bu nedenle ricam fikir havuzuna açacağınız ortak konuya ayrı ayrı fikirlerinizi belirterek destek toplamanızdır. Size bu şekilde yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

16. bujiteri60

bujiteri60 User

g-champion ne zaman tekrar çıkar rioda var ?

17. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Daha önce 30 günlük bir süre ile Birleştirme sisteminde sunulmuştu ancak oraya tekrar ne zaman gelir ya da uridium ile ne zaman satılır bilemeyiz.

İyi forumlar

18. Merhabalar ben hesabımı haziran 2017 ye kadar dondurmak istiyorum boyle bir sey mumkun mu ?

Yani ben sifreyi girsem bile o tarihe kadar hesabin acilmasini istemiyorum.

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Forum ekibi olarak bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.Hesap-forum hesabı dondurma işlemleri için support ekibi ile iletişime geçebilirsiniz en net bilgiyi onlar vereceklerdir.

İyi forumlar.

20. Bir gunde bir seyi bilseniz sasarim...

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.