Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konuyla ilgili gerekli yerler bilgilendirildi.

İyi foroumlar.

2. omerbedir

omerbedir User

katlayıcı aktif ama pet protekolünde sıkıntı varmış

3. CAREMELA_

CAREMELA_ User

oyunla gerçekten ilgilenen birileri varmı acaba?? geçtiğimiz hafta sonu etkinlikte 2 kere lambda kapısı yaptım kronos parçası vermedi bu teknik sorunu suporta yazdım hafta içi verilecek yazdı bu gn perşembe hangi hafta içi verilecek kırmızı kar yağdığındamı verilecek.Pet protokolleri çalışmıyor etkinlik başlayınca haber vverdik ne zaman düzelecek acaba çıkmaz ayın son çarşambasımı ?biz protokol almak için uri harcadık 1 haftadır çalışmıyor madem çalışmıyor neden bize sattınız neden bizi dolandırıyorsunuz ?

aynen başlıktaki gibi oyunun durumu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2016
    cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Cevap veren arkadaşa Teşekkürler.

Pet protokollerinde sıkıntı var onu gerekli yerlere ilettik.

iyi forumlar.

5. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

test serverinde deneyip deneyip durdular oyuna koyunca alt üsttüler her şeyi şu oyunda ne zamn yeni bişey yapsanız her seferinde bi aksilik oluyo pet protokolleri nasıl çalışmıyo onuda anlamadım katlayıcı parası boşa gidiyo bi çözüm bulun şuna

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Supportla iletişime geçtiyseniz. E-mailinize Cevap gelmiş olmalı takipte kalınız.

Oyunda doğrudur bazı sorunlar var düzeltilmesi için gereken yapılıyor.

Protokollerle ilgili sorunu ilettik gereken yapılacaktır.

iyi forumlar.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konuyla ilgili bilgimiz yok ama sonunun farkındayız.

Gerekli yerlere ileteciğim emin olunuz.

iyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  8. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

Adminim,hiç boşuna uğraşmayın.ben sorunu supporta ilettim.aldığımcevap,buyrun:
    Merhaba,

Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.

Bu konuda yapılacak birşey yok. Genel olarak herkesde bu şekilde. Ödeme yöntemleri bu öge için kısıtlanmış

9. kusura nakmayin sirekli ayni konuyu aciyom ama x4 son 2 veya 3 gun icinde cikti mi?

10. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Demiştim bilgim yok diye Support bu cevabı verdi ise bana diyecek söz kalmadı.

Konun kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar

11. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Hayır çıkmadı ve ayrıca x2 ya da x3 gibi çok sık bir şekilde çıkmıyor.

Konuya gereken cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar.

12. Öldürdüler tabi. 2-3 tane oyuncuları vardı zaten onlarda gidecek yakında. Yaratıklardan para çekmelerini isteyecekler. Lordakia vip çekerdi ya zaten

13. kac haftadir tr1 bos sebep ne kimse yok oyunda siralama oyunculari bile yok ?
    bugun yine girdim 2,6 da cubi kesen kac kisi olurdu suan cubiler bile bos oyun nere gidiyor yoksa bir benmi kaldim diyom .D

14. Merhaba modum sızden bırsey ıstıcem etkınlık basladıgından berı herkez %75ı oyunun cerrah ıcın urasıo fakat 2800 hurda ve 650 plazmıt toplamak baya bı zor ve az cıkıor plazmıtten eser yok denebılır :D bu yuzden gorev ve dukkana hammaddeler eklenmesını ıstıyoruz normal Parayla olsun mesela 1000 hurda 1000 plazmıt 1000 Prismatium satılsın bi meblaya yada dukkanda satılsın 1 hurda 100 uri yada 200 olsun yada daha fazla :D Bunu ılete bılırmısınız

15. omerbedir

omerbedir User

Dükkana gelicekmiş yakın zamanda

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak konu başlığı ve/ya mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Arkadaşımızında dediği gibi dükkana gelecektir beklemede kalınız.

İyi forumlar

17. %30 indirimle 35 lf4 16 seviye ne kadar uriye geliştiririz

18. *Mrs

*Mrs User

2mil uri

19. çoğu kişi kasmadan takılmalardan dolayı girmiyordur etkinlik geçsin diye bekliyorlardır

20. Merhaba ,

Görevli arkadaşımızın dediği gibi bir süre önce durduruldu. İleride tekrar başlatılır mı başlatılmaz mı şu anda bilemiyoruz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.