Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gece x2 gelir gelmez kronos yaptım satürn alamadım ardından kappa yaptım herkül geldi. Şans işi tamamen bir bakmışsın peş peşe gelir.

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2016
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu, istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

3. Merhaba İyi Forumlar,

Arkadaşlar ben su ana kadar çifte ile kronos günü aynı anda hiç olmadı,BU Yüzden yarın büyük ihitmal ya Kronos olmaz ya da çifte olmaz. Darkorbit bize yılın trolunu yaptı. Herkesın 1 ay hazırlık yaptığı çifteye 1 gün ve indirimsiz koydu.

Ben tanıdığım darkrobit,kesin bunu telafi için başka bir şey vericek ve oyunu iyice bozucak...

Hayırlı Cumalar.

4. %50 şerefte çektik ben 3 sene önce ygs ye bu kadar hazırlanmamıştım yemin ediyorum çift çift şeref tp çektim arge sıfırladım şeref yaptım gemi kalın bile sıkmıyor seprom yok diye önce şerefe verdim büyük vurgun yedim gece gece :D

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Birtakım ithamlar üzerine oyunculara yanlış bilgiler vermek, kışkırtmak etik değil.

Ekibin yaptığı yenilikleri hata diye görmek ve üzerine böyle ithamlarda bulunmak sonunda sizin zararınıza olacaktır.

Yenilik isteyen topluma yenilik üstüne yenilik yapan ekibi eleştirmek de sanırım biz Türklere has bir şey.

Varsa bir görüşünüz Darkorbit dediğini yapmazsa gerekli yerlere başvurarak bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu konuya anket açmanız ilginç olmuş :)

Ama her zaman dediğimiz gibi indirimler ve katlayıcılar oyunculara sürpriz amaçlı merkez tarafından atanmaktadır.

İsterseniz 41-41 isterseniz 4540-merkez telsiz hattını kullanın maalesef bizim ile ilgili bir durum söz konusu değildir.

Anket sonuçlarına göre de 3 evetle konunuzu kilitliyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bir önceki yazımda da dediğim gibi.

Biz iletiyoruz gerisi merkeze kalmış bir durumdur.

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

8. -yeter123-

-yeter123- User

Bu nasıl iş birisi açıklasın x2 GG oluyor oyun açılmıyor.Özellikle mi yapılıyor

9. TEHLİKE

TEHLİKE User

Şuan aynı durum bende de var. Portaldan atladım bağlantı hatası verdi giremiyorum oyuna bağlantı hatası verip duruyor. Senin de öyle mi ?

10. -yeter123-

-yeter123- User

460 K yı kendim vurmuştum.Mümkündür akıllı ile daha da çok yapılabilir.

11. -yeter123-

-yeter123- User

Aynen bağlantı koptu diyor sürekli.

12. -yeter123-

-yeter123- User

Sorun çözüldü.Kilitlenmesi uygundur.

13. gg indrimi ne zaman gelecek bilgi olan varmı?

14. arkadaşlar şu an itibariyle bugün için 3 kappa da 0 lf4 ve hercules kazanamamış bulunmaktayım. Bizde de hiç şans yokmuş.Şans işte.

15. Dun kapi acmistim zeta, bugun zeta yapiyordum gg 2x gununde. son bosun kritallerine geldim pat oynun ne kesildi. Kapida patladi. Benim anlamadim kapiyi actigimda 1x hayat vermisti. 3x olmasi lazimken. Bu durum nasil giderirlir. Benle olan bir problem degil sunucudan kaynaklandi. 120mbs internet sunucum.

16. 5 zeta 0 havoc x2 günü diye dalgamı geçiyonuz

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Böyle bir durum varsa bu durumu kapıyı açtığınız gün,saat bilgilerini girerek ve ne zaman kapıyı kaybettiğinizi belirterek destek birimine yazınız ve hesabınızın incelenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

18. 8 zeta 0 havoc kardeşim 9 a giricem umudunu yitirme

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu sizin şansınıza kalmış birşey.

2-3 kapının hepsinde ödül alan da var hiç ödül alamayan da.

İyi forumlar

20. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu tür günler oyunculara sürpriz olarak sunulmaktadır.

Kesin bir tarih bulunmamakta.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.