Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

GİŞ'e aykırı şekilde 3.parti programı kullanan oyuncular olduğundan şüpheleniyorsanız videosunu alıp destek birimine şikayet edebilirsiniz.

İyi forumlar.

2. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

evet kardes kesin bot modumuzun dedigi gibi video alip supporta atabilirsin ama ne kadar ise yarar bilinmez :)
    bu arada butun botcularin haksiz kazanc saglayanlarin bug vs. kullanlarin Allah belasini versin oyunu batirdilar batirdilar kendi emegiyle cabalayan cok az kisi kaldi İnsallah dogru yoldan sapmayiz ama bu gidisle zor

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu konuyla ilgili kesin bir tarih bulunmamaktadır.

Bu konu merkez tarafından belirlenmektedir.

Gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

4. ben %50 tp için uri çektiğimde uri geliyor ama tp gelmiyor bunu bir çok kere yaşadım bugünde x2 için paket çektim ama %50 tp dışındaki herşey geldi %50 şeref geldi %20 tp geldi %20 şerefte geldi ama velakin %50 tp gelmiyor bu gemiye

5. Bu gün hazır 2x varken alfa kapısı yapıyım dedim ve bitirdim fakat normal zaman gibi ödüller geldi ödüllerin 2 katı olması gerekirken sebebi nedir ?

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Etkinlik SSS bölümünde Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü diye bir konu var incelersen yardımı olabilir. :)

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Ayrıca eğer usule aykırı bir durum söz konusu ise destek birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Böyle bir durum yaşadığınızda bir an önce destek birimimiz ile iletişime geçiniz.Onlar size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

9. zetada so bolumu yaparken bağlantı koptu ve patladım kapıda bıttı lütfen yardım supporta falan yaz dersenız 4 ay once başka bıse yazdım hala cevap elmedı

10. Sorun sendeyse geçmiş olsun dönüşü olmaz.

11. aynen bugünde zeta yaparken bendede bağlantı koptu ama allahtan infernaller vardı patlamadım supportun yapacak bişeyi yok malesef.

12. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

En sağlıklı bilgiyi supporta iletişime geçerek alabilirsiniz ve uygun olanı da budur. Forumdan bir şey yapılamaz bu konuda.

İyi forumlar

13. Merhaba;

Onca üye arasından darkorbit ekibi sizi seçip dalga geçme lüksüne sahip değil.Yaşadıklarınız gayet gerçektir.

Bol şans dileklerimle.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

14. şuan oyunda bi bağlantı sorunu var zaten gemim gidiyor ama diğer npc ler pet falan yerinde duruyo sonradan geliyorlar öyle öyle kapıyı bitirdim allahtan aldım havocları :D

15. _Arrow_

_Arrow_ User

Sayın Adminler geçen hafta Lf4 gununde olduğu gibi bu hafta Zeus gunundede son 3-4 saat oyunda yoğun bır lag oluyor bunun sebebı nedır neden butun gun donmuyorda son 3-4 saat kala oyun donar bızler 1 hafta boyunca bu Lf 4 Zeus gunlerını bekleyelım ve sistem lagından dolayı 3-4 saat kaybedelım bunun mazereti yok eğer böyle birşey sistem sorunu var ise bizim bu zamanımızın geri verilmesi gerekıyor lütfen gerekenı yapın yetkililerle mi görüşürsünüz bilemem ancak bızım boşyere kaybolan zamanımızı geri verin!

16. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bağlantı sorunları için Buradan yardım alabilirsin.

Ayrıca tarayıcınızı da size değiştirmeniz konusunda bi tavsiye verim yandex kullanırsanız daha iyi bi performans alırsınız.

İyi forumlar.

17. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bağlantı sorunları için Buradan yardım alabilirsin.

Havoc'larınızda hayırlı olsun :)

İyi forumlar.

18. _Arrow_

_Arrow_ User

Bu sorun bende olan bişey değil tum kullanıcılar Lagdan etkilenıyor eğer Cm ler chatte bakarlarsa ne dediğimi anlıyıcaklardır.

Ayrıca unutmamak gerekirki bu tür bağlantı veya donma sorunları bazen oyun sistemi ile ilgili olabilmektedir.
    Buda attğınız lınk de dahı dıyor oyun sistemi ıle ılgılı

19. Teşekkürler son 1 havoc kaldı bakalım şansa birazdan gircem çıkarsa çıkar çıkmazsa zormalam anca yarın falan

20. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Öncelik le forumda alt alta mesaj yazmak yasaktır. Mesajlarınızı birleştirdim.

Cm'ler sadece Chat ile ilgilenir onların sizin yada başkalarının oyun kasmasını çözebilicek bi yetkisi yokdur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.