Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _Arrow_

_Arrow_ User

Pekala teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz.

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

3. $$(EROR)$$

$$(EROR)$$ User

Ben Eıc'danım ve bana kestiğim mordan, saimon, lordakia vb. düşmanlardan şeref gelmiyor neden?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kullandığınız uçuş düzeninden olabilir. Değiştirip deneyiniz.

5. oktay08081

oktay08081 User

arkadaşlar alfa beta gama kapıları ortalama kaç gg de açılır ? tahminler

6. $$(EROR)$$

$$(EROR)$$ User

Oldu teşekkürler

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim yardımım olduysa bana yeter. :) X Uçuş Düzeninde olunca gelmiyor. :D

8. kirikdis1

kirikdis1 User

üç boyutlu diroit düzenini alırsak (burgu mesela) iki boyutta kullanamazmıyız.

9. Lag sayesinde oyundan bi nebze daha soğuduk. Bi Allahın kuluda çıkıp bi bilgi vermiyor.

10. takemyhard

takemyhard User

lag ne?

11. takemyhard

takemyhard User

haa o bende düngeceden beri hep oluyor... zaten bu hitac nezaman çıksa oyun gümlüyor... daha 2 gün var ama güncellemeleri yüklediler millet kapılarda gümlüyo :(

12. hayır biri çıkıp iki kelam etse bilsek en azından ne zaman düzelecek, düzelmesi için uğraşan biri var mı.

13. takemyhard

takemyhard User

sanmıyorum :( buradanda yapabilecekleri bişey yok zaten... en fazla bağlantı sorunları diye link atarlar :)

14. haklısın

15. Cellad67

Cellad67 User

zetayı 2 kere bitirdim x2 varken 35 bin uridium geldi normalmi
    uridium 2 ye katlanmıyomu.

16. Revontuli

Revontuli User

urıdıum harıc dıgerlerı 2 kat bır sorun yok ynı

bende art arda 2 zeta yaptm 0 havoc cok sansızım arkadas sonra 2 kappa yaptım 2 lf4 2 hercul ama bana havoc lazım ya tam tersı cıkar :)

17. ben, yaklaşık 50 gün önce aktarma yaparken tüm ekipmanlarım gitti.:) supporta kaç defa yazmama rağmen otomatik cevap aldım. 2 ay olacak işte, darkorbitin herhalde ekipman sorunundan daha önemli işleri var. 2 aydır oyuna giremiyorum ekipmanım yok diye:) süper değil mi 2 ay:))

18. Revontuli

Revontuli User

cıtadel gemı ıle pala topluyorum 9k ambar kapasıtesıne sahıp oldugu ıcın gel gor kı bırısı paladakılerı kesıyor bana felan daha sıkınca hemen as gemıme donup sunu keseyım derken cıtadelden golıye dırek aktaramıyorum elle duzmek felan zaman alıyor duzene kadar adam gıtmıs su sorunlar duzelsn artık gercı bız oyuncuların yazdıgının bı onemı yok onlar ıcın ..

19. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Uridiumlar iki katı vermemektedir.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.