Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-1, 4-2, 4-3 haritaları bot haritasıdır. Bunlar bitmeyecektir eğer görevin varsa bolca düşman kesersin ama dikkat et muhafızlar atak yaparsa kaçışın yok.

2. vdtbyrm01

vdtbyrm01 User

mouse ******** diye bir program var (bilerek sansürledim) pek çok kişi o program sayesinde kutu topluyor petlerde o yüzden @zero56 nın dediği gibi yaratıklardan düşen uriyi arttırırlarsa kutuya giden kalmaz haritalar yine dolar şuan oyunun yarısı kutu topluyor o yuzden bomboş gözüküyor haritalar

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forumlar, yardım ,oyunla ilgili SSS ,aciklamalar ,sozluk te facebook baglantisini koparma var resimlenmis bakiniz.keskin yazmis.

4. sayın arkadaşlar bu chatin hali ne olucak böyle cm namına kimse yok admin desen ayda yılda bir ugruyor resim çekin supporta atın diyor chatte küfürler hakaretler aileye sövmeler ırkçı konuşmalar aldı başını gidiyor eskisi gibi chate cm lerin adminlerin hakim olmasını istiyorum ben 35 yaşındayım bu yaşımda duymadıgım küfürler gördüm önünü alın bu işin artık lütfen kolay gelsin.......

5. Allahını seven biri yardım etsin yav bu support a mail atmakdan bıktım hiç bi işe yaramıyorlar resmen e postama mail gelmiyor diyorum o bana copy paste cevap yolluyor.
    Yok her şey dogru e-mail falan yeni ticket açmakdan bıktım yeni ticket açmayınız bu mail e cevap veriniz diyor. öyle yapıyorum 7 gündür cevap yok daha dün tekrar yeni ticket açtım adam bana yine aynı cevabı verdi. ben ne diyorum onlar ne diyor ya ben derdimi anlatamıyorum yada onlar anlamıyor sanırsam. lafım supportaki K****** yadır.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. oyuna girdiğimde 150k uri 59,99 TL uygun fiyatta x3'de geçerlimi?

8. zorask

zorask User

Bence bot olma ihtimali değil ,bot olmama ihtimali var :))

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Geçerlidir ancak uridium alırken o çıkan pencereye tıklayarak gelen sayfadan almanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

10. zorask

zorask User

Bende bu konu ile alakalı sıkıntılar için foruma konu açtım hemen supporta yaz ve konu kilit. Forum konusu kitlenince sıkıntılar geçmiyor sayın darkobit takımı ve yönetimi..

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Mesajınız ilgili yerlere iletilecektir.

Rahatsız edici durumdan ötürü özür dileriz.

Ayrıca her zaman belirttiğimiz gibi, bu süreçte şikayetlerinizi ekran görüntüleriyle beraber destek birimimize iletebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Lütfen tarayıcınızı değiştirip tekrar girmeyi deneyin.Eğer sorun devam ediyorsa destek biriminden başkası sorununuzu çözmenize yardım edemez maalesef.

İyi forumlar.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tr3 degil hepsinde genelde gunduz yok gorevli,oyuncularda bunu biliyor artik,chati kapamak cozum degil,kapi yapiyoruz yada kasiliyoruz oyunu birakipta su oyuncu sunu yazdi seklinde ugrasmak oyunda oynamamiza engel,bunun yerine cm ekibini yenilemeliler buı daha mantikli cozum.chat sorumlusu onlar neticede,chat duzeninden sorumluyuz deyip foruma yonlendirmeyi pek seviyorlar misal.kisacasi ilgilenmeliler biz hakaret v.b okumak zorunda degiliz. chat bas admininden geregini rica ederiz.

14. Tr6'da böyle admin cm hiç yok admin dün akşam otomatiğe atmış ikide bir gerçek cm admin ikramiye ne işe yarar diye atıyordu boşuna bunları admin cm yapmışsınız bir işe yaradıkları yok

15. Bu nedir ne işe yarıyor?

16. Darion26

Darion26 User

Montaj sisteminde bazı öğeleri oluşturmak için gerekli bir öğe. :)

17. İşte nedir bi türlü anlayamadım. Resmi var mı? Montaj için taşlar toplanıyor onu biliyomda bu ne onu anlamadım.

18. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

harbimi hangi klan dediyse agzina saglik keske netim olsada girebilseydim

19. Darion26

Darion26 User

Bilgisayarda değilim resim yükleyemem k.b :/
    O toplanan malzemeler ile bu yeni gelen montaj öğelerini oluşturuyoruz sonra bunlarla etkinliklerde vs. Gelen elit öğeleri yapıyoruz :)

20. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Dukkan>Ekstralar kisminda H-PS adinda bulabilirsin montajda bazi malzemeleri birlestirirken gerekli bir parcadir bende tel.den giriyorum resim atamiyorum malesef :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.