Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Montaj Etkinliği süresi uzatıldı mı

2. Merhaba ,

Yaşanan sıkıntılar raporlanıp merkeze bildirildi. Bizlerin yapabileceği iletmekti ve üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bundan sonrası teknik ekibin işidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

3. Merhaba ,

Test server'ının açılmasına veya ne kadar açık kalacağına bizler karar vermiyoruz. Geri bildirimleri iletiyoruz fakat merkez tarafından verilecek kararlara göre hareket ediliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Montaj etkinliği başladıktan sonra yaşanan sıkıntılardan dolayı olabilir. Gerekli yere bilgi verildi en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklardır.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

5. Merhaba ,

%30 indirimle bir tanesi 72.672 uridium ile 16 seviye oluyor. 72.672 x 35 = 2.543.520 uridium ile 35 LF-4 16 seviye oluyor.

Geliştirme Sistemi ile ilgili bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İiyi forumlar.

6. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Henüz bizlere resmi yani kesinleşmiş bir bilgi gelmedi. Kesin bilgi geldiğinde duyurulacaktır.

İyi forumlar

7. teşekkür ederim kilitleneblir

8. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

9. anlaşıldı sağoolun konu kilitlenebilir

10. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

11. FURKANBEY

FURKANBEY User

Gece bile ihaleye bakıyorum hala millet oyun oynuyor. Her ihalede 50 li kamufle ve irisi kesin alan biri var.

12. 1-3 2-3 3-3 gibi haritalarda herkes kasıılıyor hurda çıkartmaya çalısıyor ayrıca tr1 gayet yogun hiç kimse bulamazsan pvp haritalarına bak

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu oyuna başladığımdan bu yana,ihalenin boş geçtiğini hiç görmedim.

Hatta ilk zamanlar saati kurup ihaleye bile kalktığım oluyordu :).

Keyifli Forumlar.

NoMasteRs bunu beğendi.
  14. Etkinlik görevleri bitti mi? Bende 2 gündür çıkmıyor.

15. cücücüm

cücücüm User

bende de çıkmıyor sanırım artık yok

16. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

bi etkilnik görevlerinden bi nebze olsada az çok kasıyoduk onlarda artık gelmiyo üstelik her yaratıkta öz vermiyo en azından yaratık özlerinden daha çok çıksa iyi olur 30 devo kesiyorum 3-5 tane plazmid anca düşüyo ne olcak bu iş ? azcık oyuncu isteklerine önem verin yoksa bu gidişle çok daha fazla oyuncu kaybedeceksiniz etkilnik güzel ama geliştirilmeli

17. dün ne zmn test serveri açıldıki

18. FURKANBEY

FURKANBEY User

2 gün önce açılmıştı Sanırım 24 saat açık kaldı ve kapattılar

19. .BERKAN

.BERKAN User

dün çar test sunucusunda kalmış normal hesabıma giremiyorum

20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support ile iletişim haline geçmeniz gerekmektedir.Forum üzerinden birşey yapılamaz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.