Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen alt alta mesaj yazmayınız.

Ayrıca cevap veren üyelerimize teşekkürler.Dönüştürmeden ödül kazanamazsınız.İlk dönüştürdüğünüzde de zaten küçük bir ödül kazanıyorsunuz.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

2. 1 kapsül dönüştürerek çekilişe katılmış olursun sonraki kapsüllerde şansını arttırır.

Not: Sadece 1 kere çekiliş olacak.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Her kapsülü dönüştürdüğünüzde bir çekiliş hakkı kazanırsınız.Milli piyango gibi düşünün.Ne kadar çok bilet o kadar çok şans.

İyi forumlar.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Anladığım kadarıyla cubiportal kazandığınızda size verilecek kuponla bastığınız zaman sadece size gözüken bir cubikon olacak.

İyi forumlar.

5. ne zaman bu tür etkinlikler çıksa her zaman güçlünün veyahut sadece ve SADECE güçlü klanların kasıldığı bu tür etkinliklerden biz bıktık sizde bıkmadınız mı ? yani bununla ilgili Allah bilir kaç konu açıldı ama bir neticeye varılamadı ne yazık ki!! sizi kınıyorum bigpoint

6. Aliens

Aliens User

Haklısınız, ben bile full + full bir gemiyle irislerim %0 hasarda iken şimdi %70 oldu. Tabii ki bunda tüm serverle savaş olup, bir çok üyemizin server değiştirmesi etkili. Ama dediğim gibi gerçekten Hitac çok zor bir etkinlik.

7. yani bu yaptıkları resmen oyuncuyu sömürmek,oyuncuyu taciz etmek demektir.Bigpoint her zaman en güçlünün yanında. daha bu foruma adminler gelipte aynı şeyi yazmasınlar. Bigpoint sen bu yolda devam et oyuncu kaybedersin .

8. serhat sen yer6 dasın neden şikayet ediyon :D
    aynen hep patlatıyolardı seni . sen cerrahı bıraktıysan bişi demiyorum :D

9. cevap veren arkadaşlara teşekkürler.bir bilgide ben ekleyeyim istedim:
    kappa kapısı tamamlandığında %25 güçlendirici,%25 herkül,%25 lf4,%25 boş verir.

iyi günler.

10. Aliens

Aliens User

Baktım böyle olmuyor Aegis oldum. Ama bu gemiylede hiç oynamadım. Ondan pek kullanamıyorum.

11. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

aynen haklısın hep güçlüler için yapılmış etkinlikler hitaca yaklaşmadan kesiyorlar beni

12. İyi yapmışsın bende sabahtan beri 3 kere patladım birinde elektrik kesildi :)

13. Aliens

Aliens User

Bizde büyük savaş var. Birde seprom değil promerium beslemem bile yok. Ondan vuruş düşük.

14. aynen herkes birbirine dalıyo

15. Xfor

Xfor User

Çaktırma o zaman:D

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizi çok iyi anlıyorum.

Fakat bu bir savaş ve güç oyunu.

Güçlü olan,her yerde olduğu gibi,oyunda da bir üstünlük sağlıyor.

Bütün her oyuncu sizin geçtiğiniz kademelerden geçti.

En kısa zamanda sizinde güçlülerin içerisine gireceğinizi umut ediyorum.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bizde size teşekkür ederiz.

Vermiş olduğunuz bilgi,yeni bir değildir,Kapının açıklama bilgisinde bu konu mevcuttur.

Keyifli Forumlar.

18. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

lag hala devam ediyor. npclerle kasılayım dedim patladım sağolsunlar :( ... ne zaman geçer bu lag

19. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

oyunda 2 gündür devam eden kasma sorunu devam ediyor ve sadece TR serverlarında var bu sorun neden düzeltilmiyor lütfen düzeltin kasılalım 2 günde 60 k uridium yapacaktım 2 k uri zor yaptım :( lütfen ama lütfen şu sorunu düzeltin

20. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sadece TR serverlarında değil oyun genelinde bir sorun.Teknik ekip bu sorunun farkında ve çözülmesi için çalışmalar devam etmekte.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.