Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Konuya gerekli cevap verildiğinde dolayı kilitlemesi uygundur.

İyi forumlar

2. Sabrediyorum ama bunları beklemekten sıkıldım 1 haftadır ödeme mağazamı TR yapamadım cevap atmaya tenezzül etmiyorlar benim asıl çar ingiltere sunucusunda bununla ilgili TR support ekibinden nasıl yardım alabilirim.Acil lazım çünkü euro ile tl arasındaki fark ucuk yani bir şey almak istiyorum alamıyorum pahalı geliyor.Lütfen yardımcı olun.

İyi forumlar

3. Merhaba;

TR support ekibimiz ile buradan irtibata geçebilirsiniz.

İyi Forumlar

4. Sevgili moderatörüm cevap için teşekkür ederim.Hesap ingiltere sunucusunda buradan gönderirsem işlem yapabilirler mi?

5. -TrueTurk-

-TrueTurk- User

Selamun aleykum.
    Beyler duz 3000-3500 vurusla kamikazede var gamma gecebılırmıyım ? prodegit konfisi soylermısınız ?

6. tcoskun74

tcoskun74 User

2 confi hız diroitler kalkan koy hepsini topla sonra kamikaze 3 ile 3 ya da 4 kamide patlar

7. KRALD

KRALD User

Öncelikle Selamün Aleyküm her yapılan yenilikte darkorbit oyuncu kaybetmeye devam ediyor. oyunun eski ceo dediği gibi biz gitikten sonra oyun asla eskisi gibi olmayacak. bakın darkorbitin pvp serverları acılmaya başladı neden oyun zevk vermiyor eskisi gibi. ismini vermek istemediğim bir oyun var şu anda can çekişiyor o oyunda yenilik yapmaya başladı ve pvp serverları kuruldu oyuncular nerdeyse %80 pvp serverları oynuyor. darkorbitinde pvp serverları açılmaya başladı yavaş yavaş emek pvp serverları acıldı 1 sene kalmaz oyunda online kalmaz bakın chate admin cm diye bir şey yok küfürler havada uçuşuyor niye oyuncu yok oyuncu olmasa cm lık yapan olmaz yenilik yapmayı bırakın kendinizi toparlayın yapıcaksanız güzel yenilikler yapın 1 kişi bile olsa dediğini dinleyin oyunu oynamayan bilmeyen kişileri admin yapmayın. cmler çok labali. oyun görsellik oyunu aşırı ustaca tasarlanmış bir oyun oyunu açmadan önce her şeyi hesaplanmış oynayana bağamlılık yapıyordu şuanda görseliği kalmadı. oyuna birazda disiplin lazım . yenilik yapılıcaksada yeni haritalar gurupca yapılıcak yeni kapılar booslar bu tarz şeyler. oyuna adam çekmek istiyorsanız reklama para harcıyacağınıza dediklerimi yapın herkez fikrini yazsın beyler oyunda ne olsa güzel olur veya neler düzeltilmeli ben 1 2 şey yazayım.
    (1)Lazer ve cephane atışları eski haline getirilmeli.
    (2) Yenilik yaparken forumda anket açılmalı kimler yeniliğin oyuna eklenmesini veya eklenmemesini istiyor sonuçlar belirlenmeli ona göre oyuna yenilik getirilmeli.
    (3)Chat için sistem tasarlanmalı küfür edildiği an oyuncu ban yemeli.
    (4)3D 2D eşit hala getirilmeli 3D işaret baya kolay.
    (5)oyuna geçmiş mod diye bir şey getirmişler oyuncularla dalga geçiyorlar do eski halini istiyen
    oyunculara alın size geçmiş mod diye dalga geçiliyor kaldırılmalı ve özür dilenmeli
    (6) oyunda işaret alma ilegal programlar var cabucak tespit edilip banlanmalı.
    (7)çılgın cubikonun canı artırılmalı cübkonları kesenler var.
    (8)eskiden pvp haritalarda savaşlar olurdu bunun için 4-4 yeni bir boos veya başka bir şey eklenmeli oyuncu çekicek şeyler
    (9)eskiden oyuna başlarken 0-1 haritasında oyuna giriş yapardık mesela o oyuna tekrar getirilebilir bazı değişiklikler yapılarak.
    Herkez fikrini yazsın desteklerinizi bekliyorum yazım hataları olabilir şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2016
    **HÆYTÆ**, ZAHİЯ ve marenostrum06 bunu beğendi.
  8. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

gecmis mod dediyinde tam haklisin

9. 1 dönüştürülen kapsül (Kapsül dönüştürücü)

• 3x Yeşil ganimet anahtarı
    • 2x Aurus
    bunun ne olduğunu yazabilirmisiniz 2x Aurus ne oluyor yani

10. Montaj sisteminde eşya birleştirme için gerekli bir parça

11. çok uzun sürer ama gemi full hız diroitler full kalkan yapıp aegis varsa sürekli kami atarak geçebilirsin ve en garanti yoluda budur 3000-3500 vuruşla geçmekte cok zaman alır

12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Aurus montaj sistemine yeni eklenen eşya birleştirirken işinize yarayan yeni elementtir.

İyi forumlar.

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyuncularımızın düşüncelerini almak istediğiniz konuları lütfen Yeni Başlayanlar bölümüne açınız.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle eğer bir fikriniz varsa burası yeri değil.Lütfen bu konuları Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açınız.

Ayrıca geçmiş mod dediğiniz şey nedir?

İyi forumlar.

15. çok daha önemli noktalar var bi kaçına değinmişsin benimde önemli noktalardan bahsedesim geldi ama darkorbit ekibinden bigpointten bir beklentim yok o yüzden kendimi yormayacağım sende boşuna yormuşsun iyi güzel ama boşuna

16. 5 Geçmiş modu gayet güzel bence, ilk çıkan oyunlar gibi piksel piksel yapıyor.
    9. Dediğin gibi geri gelirse güzel olur :) Ordaki haritanın adı 0-1

17. Yazacak çok şey var ama bu tür konular hep boş. Oyun düzelmeyecek bunu başta anlamak lazım. Belkide fazla uzamadan kapatırlar.

18. arkadaşlar birleştir kısmına vengance lighiting tasarımı gelmiş oyunu 3 senedir o tasarım için oynuorum 2 tane kaldı bunları nasıl elde edebilrim ?

19. 3 senemi :D

20. evet :D 2014 te 1 hafta oynadım 2 ay önce geri döndüm :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.