Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;

Büyük harflerle konu başlığı açmak yasaktır.Lütfen daha dikkatli olunuz.

Oyundaki kasma sorunları ile ilgili takım lideri tarafından yapılan açıklama buradadır.

Oyun web tabanlı olduğu için bu sorunlar arada yaşanabilmektedir.Ayrıca donmalar hakkında geribildirimleri toplamak için buradaki formu doldurmanızı rica ediyoruz.
    Vereceğiniz bilgiler istatiksel olarak merkeze gönderilecek, incelenecek ve sorunun bir daha tekrarlanmaması için gerekenler yapılacaktır.

Umarım kısa zamanda sorununuz çözülür.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 16 Ağustos 2016
  2. Xfor

Xfor User

Oyuncu sayısının artmasından lag cıkıyosa bundan sonra fazla zorlanmazsınız bu gidişle oyuncu kalmayacak zaten

3. Merhaba;

Önceki mesajımda duyuruları görebilir, geridönüş için formu doldurabilirsiniz.

Şikayet etmek istediğiniz takdirde supporta mesaj atabilirsiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

4. Merhaba;

Yukarıdaki alıntıdan konu ile ilgili geridönüşümüzü okuyabilirsiniz.

Umarım kısa sürede sorununuz çözülür.Geribildiriminiz için teşekkürler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

selam arkadaslar bu lava pusat nıe teklı atıyor ve yavas bu gemınıyı alamızdakı yada cıkarmalarındakı amac ne ben aldım bır ıse yaramıyor tek atıyor vede yavas sus olsun dıyemı yaptılar yada varmı baska bı yolu normal pusat gıbı atması ıcın saygılar sımdıden

6. şakamısınız yahu arkadaş oyun oynanmıyor hertaraf oyun sorunu satırlarıyla dolu şu açtığın konuya bak, oyuna girerbiliyormusunki lava ile uğraşıyorsun?

7. G_s_G_s

G_s_G_s User

bende sıkıntı yok oynuyom ben sorun sende ayrıca oyunun gelısmesı ıcın yapıolar yaptıkları hersey dandık ben napım

8. oyun bende tıkırında çalışıyor bi problem yok
    Laptopum güç tasarrufunda ve 6 senelik bilgisayarda oynuyorum ve ne bi fps düşüşü nede oyun içinde lag var.
    Lava Pusat tasarımına gelecek olursak görsel bir hata mevcut ve düzeltmeye çalıştıklarını söylüyorlar

9. G_s_G_s

G_s_G_s User

teskkur ederım kolay gelsın

10. oyun takir takir calisiyor sabit 60 fps aliyorum lagda yok

Darion26 bunu beğendi.
  11. Donmuyor diyen atkadaslar hangi serverde oynuosunuz ?

12. Darion26

Darion26 User

Tr3 te oynuyoruz, bende de kasma yok fps 45-40 arasında sürekli (2D).

13. tr3te oynuyorum 3dde kasma sifir

Darion26 bunu beğendi.
  14. tabutçu99

tabutçu99 User

Merhaba;
    Başlıkta da belirttiğim gibi etkinlik görevinde ödül olarak gelen Aurus nedir.
    Ek olarak chat ta oyuna girerken sucuyuyla bağlantı koptu diyor ve chat ta bomboş bir ekran görunuyor nasıl duzeltebilirim

15. "Birleştir" malzemesi olarak kullanılır. Şuanki etkinliğe özel olan birleştirmelerde kullanılıyor.

16. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu nda konular böyle açılmıyor.Fikriniz olan konulardan bir kısmı orada mevcut onlara destek olabilirsiniz olmayan konuları da tek tek anket açarak ekleyebilirsiniz.

Geçmiş mod ise Nisan 1 de şaka olarak gelmiştir.

İyi forumlar.

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Aurus Montaj sistemine gelen yeni bir elementtir.

Chat ekranı için ise buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

18. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Pusat geminizin görünüşü değişmiştir.

Ancak görsel farklılık bir kod hatasıdır ve ekip üzerinde çalışmaktadır.

Merhaba,

Ekibimiz konunun farkında ve bir açıklama yapıldı ve şuan oyun sorunsuz çalışmaktadır.

İyi forumlar.

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

%25 ihtimalle tasarımı verir.
    Merhaba,

Lütfen mesajlarınızı tek satırda yazınız.

İyi forumlar.

20. zorask

zorask User

İşin daha komik olan tarafı hiçbir etkisi olmayan tasarımı elde etmek ana gemiyi elde etmekten daha pahalı. Sadece görsellik verenler ana gemide çok daha ucuz olmalı. Bence bu konuda darkorbit mantık hatası yapıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.