Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _..SALE.._

_..SALE.._ User

kaç kutu anahtarı veriyor zeta kapısını yapınca
    Bide benim Arge 50 vardı 8 kullanıldı diyor yani galiba 8 arge yapmışım kalın lazer atabilmem için kaç Arge daha yapmam gerekiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2016
  2. Dissenter

Dissenter User

25 veriyor ama x2 gününde yaparsan 50 verir.21 argede kalın sıkarsın ama 24 e göre dizmen daha iyi olur

3. *Mahzen*

*Mahzen* User

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Ageis ve elite gemisi birbirinden bağımsız iki gemidir.

Bu yüzden indirim gibi bir durum yoktur.

Ageis yerine uridiumuzu biriktirerek direk ageis elite gemisini alabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Teşekkürler konu kapatılabilir.

6. Öncelikle merhabalar,
    Isı arayıcısına arge verdiğimizde roketlerde bir efekt oluşuyor ama buz,dcr gibi roketlerde o efekt yok bende merak ettim ısı arayıcısı buz,dcr gibi roketlere etki edermi ? İyi günler...

7. etmez. dcr ve buz roketi düz gider
    ve 2 tane konu açmışsın aynı başlıklı

8. Adam oyunda bulduğu bug ları hataları satıyor foto çektim attım supporta gerekli incelme yapılıcak dedi Napıcaksınız oyuncuya satıyormusun dyemi sorucaksınız deidm birden fazla ticket atmayın deidler bakıyorum oyuncu oyunda taraf tutuklarını bu kadar göze sokmaları rahatsız ediyor insanı (beni ediyor).
    Sonra bir bakim dedim oyuncuya eski oyuncuymuş 2012 görmemişim eski oyuncu olduğunu kusura bakmayın dedim!
    Gelelim herkesin bildiği ama görmezden geldiği diğer konuya pvp (4.1-2-3, 2.2, 1.2, 3,2) lerdeki sürekli kesilipte karşılık vermeyen arakdaşlara en ufak bir yaptırım yok neden sıksın adam kendi ayağına dimi bir hileye izin veriyorsun diğeri geliyor önünü almaazsın almıyorlar ztn neler var neler hangi birini yazsam adamlar gg sayılarını kapıştırıyorlar biri diyor 10 k biri 27 k vs.
    Bu da herkesin yaşadığı genel bir sorun kesilen gemilerin görevlere işlememesi yazdım bunu geminiz incelememiz lazım dediler izin veriyormusunuz evet dedim 1 hafta olucak ses yok genel bir sorun için benden neden gemi inceleme izni istedin deidm cvp yok (Benim düşüncem o eski oyuncudan ötürü beni inceleyip açık bulmaya çalışacaklar ama elleri boş çıktı herhalde ne diğim)

Çaresizlik kötü bir şey görüp de bir şey yapmamak daha da kötü bir şey Bize bana bu duyguyu yaşatanlara HAKKIM HELAL DEĞİLDİR!

DO ekibine sevgiler saygılar.

9. merhaba bu başlıktaki belirttiğim için bi açıklama yaparmısınız okudumda pek anlamadım

10. rest-im

rest-im User

Merhaba;
    Skylab'dan sepromun seviyesini yükselttim zamandan kısaltmak için cinemayı kullanmak istedim ancak tıklayınca siyah bir ekran geliyor herhangi bir şey gözükmüyor neden böyle bir hata oluşuyor? (Bu arada daha öncelerden de denemiştim hiç kullanamadım.[​IMG] )

11. yani şimdi anladığım kadarıyla bu a-blaze yi kullanmak için ageis elit almam gerek.elit ageis yok bende.hangarda bu tasarım yok ve ageis üzerindede yok :D

tamam buldum yerini :D ageis elit yok ama hangarda üstüne tıkladım orda çıktı.elit ageisi almam gerekliymiş :Dama sadece görüntüden ibaret :D

12. yav bakın yemin ediyorum önüme general geldi adam afk çıktı tam kesiyodum adam geldi sabla kesti yav :(

13. Video atlama işlevini kullanman için sana taktik vereyim, genellikle açılmıyor.
    Gerekli cihazlar ve uygulamalar;
    Bir iPad yada iPhone veya Android bir tablet-telefon.
    Puffin Web Browser yüklü olmalı.
    Şimdi Puffin tarayıcıdan oyuna girelim, Skylaba girelim.
    Tarayıcı ayarlarını açın resimdeki gibi;
    Ayarlardan Block-pop-ups kapatın.
    Şimdi video izleyebilirsiniz ;)

rest-im bunu beğendi.
  14. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Uba daki eşleşmeler sistem tarafından yapılıyor karşınıza general ve albay gibi yüksek rütbeli oyuncuların gelmesi uba daki yoğunlukla alakalı etkinlik olunca genelde böyle oluyor.

İyi forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
  15. 1x Blaze A-Elite P.E.T. Tasarım bana bu 2 kez cıktı kapsül dönüştürücüden saçmalık 2 kez tasarımmı cıkar 2 kere spectrum alabılıyozmuki bu cıkıyo...

16. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forumda aynı içerikte birden fazla konu açmayınız.

Lütfen dikkat ediniz.

İyi forumlar

17. zodiac21

zodiac21 User

hafta sobu etkinliği yok sanırım sadece suan alfa beta gamma ve hadesten tasarımlar cıkıyo diye biliyorum

18. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

19. cengiz-55

cengiz-55 User

Selamün aleykum Ilgili Arkadaslar

Bu gün büyük bir heyacan ile Galaxi - Delta kapisi yaptim ve bana ödül olarak bu Gemiyi verdi
    19.08.2016 - 19:47[​IMG]Alınan nesne: Gemi - Goliath Vanquisher
    sonra ikinci ayni kapiyi yaptigimda ise bu Gemiyi verdi

19.08.2016 - 20:24[​IMG]Alınan nesne: Gemi - Goliath Sovereign
    ve az önce ayni kapidan ise yine bu gemiyi verdi

19.08.2016 - 21:00[​IMG]Alınan nesne: Gemi - Goliath Vanquisher
    • Goliath Sürpriz Paketi: Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)

Arkadaslar bir zahmet ilgilenebilirmisiniz hatta Surgeon a cevirebilirseniz :) cok memnun olurum

simdiden ilginiz icin tesekkür ederim
    saygilarimla
    Cengizbey

Son düzenlenen: 19 Ağustos 2016
  20. Aliens

Aliens User

Orada ki alamayacaksınız ibaresi hesabınıza ikinci kez kaydedilmez demektedir. O çıktığı zaman 10.000 Uridium alırsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.