Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Şu an ki güncel hangar sisteminde aldığınız gemileri geri satamamaktasınız.

İyi forumlar

2. Yeni
    Neden ?? baya işe yarıyodu :( geri gelir mi​

3. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Mevcut sisteme bakacak olursak hangarda köklü bir değişim olmadıkça geleceğini sanmıyorum.

İyi forumlar

4. bir sorum daha var açık arttırmada satılan gemileri görüyorum ben nasıl yapacağım ilginiz için teşekkürler

5. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Açık artırma sistemi oyunun kendisi tarafından yapılmaktadır. Yani orada gördüğünüz malzemeler oyuncuların oyunculara sattıkları değil, oyunun oyunculara sattıklarından ibarettir. Oyuncular arası alış-veriş sistemi oyunumuzda bulunmamaktadır.

İyi forumlar

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda çıkmasına imkan yok çünkü daha etkinlik bitip çekiliş yapılmadı. :)

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Etkinlik yanılmıyorsam 28 Ağustos'ta bitecek. Çekiliş ise daha sonra yapılıyor. Genelde 2-3 hafta sonra belli olabiliyor.

8. 10 lf4 çıkardım 85 kapsulden zamanında :D beklemen lazım şans işi
    bu sefer 6 tane bastım hayırlısı

9. Aliens

Aliens User

Frost Hitac etkinliğinde TR-4 serverinin 1 Milyon Uridium ödülü bana çıkmıştı.

10. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Belirtilen büyük ödüller etkinlik sonunda yapılacak çekilişle dağıtılır.

İyi forumlar.

11. admınım bu öduller bütün serverler içinmi toplam yoksa atıyorum 30 lu lf4 setı oyu8n genelınde 1 kişiyemı ?

12. Aliens

Aliens User

Sunucu başına. Güneş dönüştürücüsü ödülleri global olurdu ama oda bir yıldan fazladır gelmedi.

13. bence etkinlik cok sacma milyonlarca kişi çekilişe katılıyor her sv kendi arasında cekseydi iyi olurdu ama genel çekiliş olcagı için gene geçen seneki gibi hepsi yabancı sv lere cıkacak

14. sv basına cıkıor yanlız :D

15. Aliens

Aliens User

Sunucu başına çekim oluyor zaten.

16. GrundiiG

GrundiiG User

admin naptın oyuna donuyor :D

17. Bazıları donuyor diyordu bi kaç gün önce falan pek donma yoktu şimdi girdim oyuna ve çok oyun çok kötü durumda portala tıklıyoruz varıyoruz ama mini haritada uzaktayız bir şeye tıklıyoruz tıkladıktan 5-10 saniye sonra tepki veriyor oyun portaldan atlarken donuyor. Hiç kimse çıkıpta Çerez,Pc,tarayıcıyla alakalı demesin çerezi 50 kere temiliyoruz pc son model, taracı oyunun tavsiye ettiği en iyi tarayıcı diğer ne sorun varsa hepsi süper internetim falan, oyunda bütün sorun şimdi girdim ve oyun acayip oynanmaz hale gelmiş yeter artık düzeltin.

18. Oyun felç en kötü donmasını yaşıyor heralde darkorbit.

19. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

bu hitac geldiğinden beri nolduğunu bilmiyorum. uridium sayfasında gördüm makul bir fiyata 6 taneden alacam ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kapsülleri. çıkacak ödüller falan neler. birniz yardımcı olur musunuz ?

Teşekkürler

20. RedDanger

RedDanger User

Yeniden bağlan sorunu dışında hiçbirşey yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.