Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ne diyelim peki :)

Bu etkinlikleri ne ben, ne de diğer görevliler getiriyor.

Almanya oyunculara sürpriz olarak bu günleri getiriyor.

Ama bu zamana kadarki tecrübelerime dayanarak bugün büyük ihtimalle gelecektir.

İyi forumlar.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen forumda ID nizi paylaşmayın.

Ayrıca bu konuda forumda bir müdahale yapılamamaktadır.Lütfen destek birimimiz "Support" ile iletişime geçiniz.Zira, tek ve en yetkili birim orasıdır.

İyi forumlar.

3. TINN-FINNN

TINN-FINNN User

sayın adminim oyuna girdiğim zaman Sistem tarafında belirli bir süre yasaklandın! yazısı yazıyor chatimde greğinin yapılmasını arz ederim saygılarımla..

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Chatten bir admin-cm tarafından yasaklanmışsınız.Ne zaman açılacağı orada yazar.Yasaklama süreniz bitene kadar chatiniz açılmayacaktır.

İyi forumlar.

5. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

oh be sonunda başka cevap veren bir mod cıktı eyw modum bende oyle tahmin etmıstım konu kitlenebilir

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlendi.

Keyifli forumlar.

7. Hitac etkinliği ayın hangi gününe kadar ?

Güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ağustos 2016
  8. malakooo1

malakooo1 User

sımdı bu aktarma sıstemı ılk geldıgınde galıba ıstedıgın herhangı bır gemıye aktarabılıyorduk ben oyle yaptım dıye hatırlıyorum fakat suanda sadece tasarım degıstırebılıyoz galıba dogru mudur?
    ben gıdıp sılah satın aldıgımda o an hangı gemı aktıfse onun envanterıne mı dusuyor yanı alırken dıkkat etmelımıyım hangı gemı aktıf diye

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Eğer silahı/nesneyi aldıktan sonra "gemiye" seçeneğine tıklarsanız, direkt olarak aktif gemiye gider.

Ancak, "envanter" seçeneğine tıklarsanız, envanterinize gider ve tüm gemilerinizde kullanabilirsiniz.

Envanter tüm gemiler için ortaktır.

Aktarma sistemi ile tasarım değiştirebilirsiniz, ya da komple ekipmanları silerek farklı gemileri dizebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. malakooo1

malakooo1 User

teşekkürler suanda aklıma takılan baska bir soru daha geldi promerium satarken 1k seref için tas basına 1credı fazla alıyoruz 200m seref puanı olanlar 1k promerıum satarken 200m credı mı alıyor yoksa bır sınırı varmı?
    edit: serverlardaki online kullanıcı sayısını görebiliyormuyuz?

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2016
  11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

1m şereften sonra sınır getiriliyor.Promerium normal haritalarda maksimum(pet protokol hariç) 1000 krediye, 5-2deki hangarda ise 1050 krediye satılmaktadır.

Online sayısı ise bundan 4 5 yıl önce gözükmekteydi ancak bu durum kaldırıldı.

İyi forumlar.

12. Oyun geç açılıyor ve donuyor bu sorunu indirmeli yaparak düzeltemezler mi tarayıcıda kasıyor

13. Arkadaşlar ID ile çarımı çalabilirler mi?

14. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

ID ile hesabınız da herhangi bir oyuncu bir işlem yapamaz.

İyi forumlar

15. Bırakın bu nağmeleri youtube'da koleksiyon var bu hileciler hakkında ama hiç bir şeyde yapılmıyor 1 kere olsun supporta kaç defa attık çok bannlıyorlar ya !

Adam çarkta kalkanı bitmiyor , sürekli ard arda insta atıyor vs vs...

Ya siz bence Darkorbiti kapatın sizde kurtulun bizde kurtulalım.

16. Aliens

Aliens User

ID sadece Oyun Yönetim Kadrosunun işine yarar. Oyuncular bunu ele geçirse dahi yetkili panelleri olmadığı için bir işe yaramaz. O hesabınızın bir nevi T.C. Kimlik Numarası gibi bir şeydir.

17. Aliens

Aliens User

Yanlışınız var, eski sunucularda belli saatler arası oyun oynamak mümkün değildi. Şuan o sorun bir nebze giderildi lakin ana sayfa sorunları az da olsa devam ediyor.

18. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sanırım forumu moderatörlere laf atmak amacıyla kullanıyorsunuz.

Kimse sizi oyunda zorla tutmuyor.

Çıkış butonu bir tık uzağınızda iken, hala oynamaya devam edip, üstüne bir de burada forum huzurunu bozup moderatörlerle tartışmanız, anlaşılıyor ki geçmiş yasaklama defterinizden bir şey öğrenemediğiniz anlamına geliyor.

Tavsiyem bu tavrınızı bir an önce değiştirmeniz.

İyi forumlar.

19. oyuna ilk gün gelen montaj etkinliğindeki görevlerde plazmid hurda gibi görev ödülleri vardı neden artık böyle görevler gelmiyor?
    yaratıklardan plazmid düşmüyor
    bu nasıl iş yahu

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  20. Umurumda değil isterseniz çarımıda bannlayın umurumda değil anlıyor musunuz bannlayında kurtulayım sizde bende herkes rahatlar.

Böyle kod israfı bir oyun oldu bu Darkorbit.

Ben moderetorlere laf atmak için bu tür şeyler söylemem eğer bir moderetore takarsam ona yazarım yazacağımı ki geçmişdede olduğu gibi.

Düzen diyorsunuz neyin düzeni ya ? Allah aşkına neyin düzeni ? Oyundada forumdada hiç bir zaman düzen olmadı anlıyor musunuz ?

Ben şuna kızıyorum görülen şeyi hala örtpas ediyorsunuz support support o support kanıt olduğu halde hileleri bannlamıyor.

Tavırımıda değiştirmeyeceğim çünkü siz böyle devam ettikçe ben burada var olduğum sürece devam ettireceğim bu davranışları çünkü insanları başınızdan sağmak için supporta yönlendiriyorsunuz ?

İsterseniz size kanıtta atabilirim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.