Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kesinlikle KATILIYORUM DAR ORBIT su yenılıklerınıze braz daha dıkkat edin lutfen tartarus da ıstemıyorum pusadı yalan etınız sımdı de

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle forumda büyük harfle başlık atmak veya yazı yazmak yasaktır.

Lütfen dikkat ediniz.

Tartarus gemisinde oluşan hız problemi teknik ekibe iletildi.

En kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum.

İyi forumlar

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

G-Champion gemisi spacecup etkinliğinden sonra kaldırılmıştır.

G-Turkey gemisi G-Champion gemisinin tasarımıdır.

Gelirmi bilemiyorum ama G-Champion gemisinin dükkana gelmesi beklemelisiniz.

İsterseniz support ile iletişime de geçebilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

4. yeni konu açıp kirletmek istemedim o yüzden buradan yazıyorum.
    bu tartarusta hız sorunu kimsenin gözünden kaçmamıştır ama nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde hızım şu anda 1107 gemi her yere saniyede gidiyor admin gemisini yakalıcak neredeyse bu kadar hız nasıl olur modum çözemedim.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  5. GÖÇEBE nereye iletebiliyosan hemen ilet bu sorunu. Adam halkada 1500 hızla gidiyo. Ne yapıyorsunuz siz oyuna ya .3-5 oyuncu kaldı onlarda bırakıcak :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

6. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Konuyu gerekli yerlere ilettik.

İyi forumlar

7. bundan daha iyi özetlenemezdi kardeşim. oyunun sonu iyiye gitmiyor

8. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Sorun gerekli yerlere iletilmiştir.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

9. Kilitle kilitle uykulu gozlerle yazdigim icin anlatamamisim derdimi.

Son düzenlenen: 23 Ağustos 2016
  10. Öncelikle merhabalar CD-BO1 ve CD-BO2 Bunlar sadece tasarımamı etki eder yoksa enerji transferi buz roket vb... etki edermi ? soruyu neden sorduğuma gelirsek Son çıkan JPA daki videolarda adamlar bir turda 5,6 tane buz atıyor hemen yükleniyor. Cevaplarınızı bekliyorum
    - İyi günler...

11. Tartarus gibi boş şeyler yerine PET kamikaze bug gibi şeyleri düzeltin daha iyi oyuncu kazanırsınız.

12. Petim 7 level ve 3.960.000 xp deydi betayı bitirince 9 olacaktı ki betayı bitirince 8 olmak yerine xp si 3.818.000 e düştü boşu boşuna bitirdim resmen gereğini yapın üstelik citadelde iken bir kez seyahat yeteneğini aktifleştirince konfi değiştirmedikçe etkisi kalıyor.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

duzeltilir panik yok ,oyle birakacak degiller :)

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iki guclendiricide olursa yetenek gemilerinin yetenek yuklemesi % 50 kisalir,surekli roket atanlar var ama nasil yaparlar bilmem :)normal degil.

15. bu mavi ve kırmızı korsandan hangisinden hangisi çıkıyor birine sordum kırmızıdan havoc maviden hercules dioriot tasarımı çıkar diyor ben havoc lf 4 felan çıkarmak istiyorum kırmızı mı açmalıyım kırmıızıdan gemi tasarımı çıkmaz mı sadece maviden mi çıkıyor

16. Darion26

Darion26 User

Bildiğim kadarıyla roket turbo cpu ile vip olursa baya hızlı oluyor (%75 kısalıyor normale göre) senin kastettiğin bu :)
    Yukarıda dediğim gibi roket turbo cpu ve vip varsa baya kısalıyor. Ve yükleme destekleri sadece yetenek gemilerine (Sentinel, Spectrum, Venom, Solace, Diminisher, Tartarus, Citadel, Spearhead, Lightning ve Aegis) işlemektedir.

17. Chatim Dün 2 saat ban yememden sonra bıdaha acılmadı suan ban süresi bitti ama chat acılmıyor Sorunmu var oyunda

18. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu teknik ekibin bilgisi dahilinde.Tartarus tasarımlarından kaynaklanan bir sorun mevcut.Çözümü için uğraşılıyor.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Chat ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz acaba?

İyi forumlar.

20. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kırmızı kutulardan sadece 2kat LF-4 çıkma şansı vardır.

Mavi kutulardan ise 3 kat LF-4, Havoc, aegis, citadel, spearhead gibi gemiler çıkmaktadır.

Hercules tasarımı hiçbir kutudan çıkmamaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.