Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu konuda sizi anlayışla karşılıyorum sizde bilirsiniz ki yenilikleri Almanya merkezli yapılmaktadır.

Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

iyi forumlar.

2. TAYSU

TAYSU User

HIZ yeteneği açıkken iki dakikada hız 444 e düşmekte, kapayıp tekrar açmak gerekiyor. Bu bir oyun hatası mıdır yoksa hız yeteneğinin kullanımı devamlı suretle böyle mi olacak ???

3. Hızımız 1000 leri aşarken konu açtınız mı iyi olmuş geri satın şimdi gemileri :D

4. ben tartarusu hızlı diye aldım. kasılırken hız önemli değil ama buz ema kamu yapanları yakalamak için çok iyiydi. ama malesef 24 saat geçmeden saçma sapan bi hal aldı . yetenek aktif görünüyor ama gitmiyor savaşırken ortada kalıyoz. tam dedimki bu iyi pusat dp azlığından dolayı kötü bu alır onun yerini ama malesef şimdi verdiğim uriye üzülüyorum. inşallah bu bir oyun hatasıdır ve hız konusu bir an önce düzelir.

5. TAYSU

TAYSU User

Ben o rakamları görmedim gerekte yok zaten, olması gereken yeterli...

6. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

valla ben yazmaktan yoruldum gemiyi ***** oyunu bırakıyorum 1 hafta daha sabrederım daha foruma yazmaya bile üşeniyorum tr3 sıralama gemileri bile gemilerini ****** çalışıyor daha diyecek bir şey yok umarım darkorbite rakip bir firma cıkarda eski haliyle oyunu açar bigpointe iş işten geçtikten sonra ne yaptığını anlar . yeni oyuna başlamış daha 500 saat oynama süresi olmayan oyuncuların dediklerini yaparak oyunu hiç etiler

7. bence hız özelliğini 15 saniye ile sınırlarlar ama satışlar azalana kadar bi süre ellemezler.

8. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

tartarus ile vuruş denemesi yaptık ağır konfi full herküles 5 kalkan hız açık 174 bin vurdu gerisini siz düşünün goliath zaten oyunun en güçlü gemisi olmalı oyunun amacı o oyuncular eskilerden kalma 1 2 şey hatırına oynuyor yoksa gerisi boş zaten belli oluyor ne hale geldiği oyunun 1 2 sene öncesi oyuna haftalık 600 700 tl yatıranları bilirim şuanda oyunu bırakmış durumdalar belki bigpoint hatasını anlayıp oyunu 1 2 sene geriye alırsa eski oyuncularda geriyi dönebilir

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

daha cok vuran lf5 ler istiyordunuz, daha hizli kacmak istiyordunuz , gemi yaratildi lf5 vs .yerine, test edildi onaylandi gunlerce ne zaman gelecek tartarus dendi ,simdi bu neyin tartismasi anlamiyorum,sen tartarus isen oda tartarus sartlar esit, almadi isen almaya ugras.oyun ilerliyor ilerleyecekte bu sekil yenilikler olacak bir kez de memnun olmayi deneyin.

sametonur1905 bunu beğendi.
  10. Aliens

Aliens User

Yerlerden semaya kadar haklısın. Millet bunu anlamıyor. Bak, bende çok koyu bir Cerrah sevenim ki hala da öyleyim ama bu gemi eğer yeteneği düzelirse onu gölgede bırakacak olmasına rağmen tek bir laf etmedim. Oyunda bir çok şeyin modası geldi ve geçti. Bir zamanlar Enforcer ve Bastion'da öyleydi. Şimdi de öyle olacak. Elbet Tartarus'ta gözden düşecek.

11. Yetenek süresi sınırsız görünüyor ama hiç öyle değil tartarusun hızı 644 den 465 e düşüyor bu durumu yaşayan var mı yoksa sınırsız denen yetenekde yine ek bi açıklama yapılıp süre mi yapıldı

yapıldıysa pusatı geri dizerim ben normal hızı 465 olan gemiyi ne yapayım

12. Aliens

Aliens User

Evet, son atılan resetle hız bugu kaldırılırken bu sorun çıktı. Lakin bunun kalıcı bir yenilik mi ve ya resetle gelmiş bir hata mı olduğu daha açıklanmadı. Şahsen böyleyse bende Cerrah'a geri döneceğim. Ama gemi bu haliyle de güzel. Tek sorunu yeteneğin değişik süre ve zamanlarda aniden durması. Üzerinde şu kadar kullanılabilir gibi bir sayaçta yok. O yönünden sıkıntı yaşıyorum. Onun dışında gemi güzel ve birçok kişiyi tekken bile patlamadan kesebiliyorum.

13. Gemiyi dizerken heycanlanmıştım %3 eksi lazere değer diyordum hem kasılır hem savaşırım yeri gelirse patlamadan uzaklaşıp hemen toparlanır geri bile dönerim sonra bi batım savaşın ortasında hız düştü yeteneğe tekrar bastım yine 456 da durdu tekrar basana kadar derken patladım

Bundan dolayı geminin böyle olması beni aşırı soğuttu

14. Aliens

Aliens User

Benim anlamadığım Tartarus sadece karşı tarafa mı geliyor? Sende al ve kullan. Bu ne kadar geri bir zihniyet ya! Eli bir iş tutmayan üç beş oyuncu çıkıyor sonra da burada elinden bir şey gelmeyen sevgili Smod ve Mod'ları suçluyor. Dahası Ben para verdim! muhabbetine giriyor. (bu lafım sana değil genel) Oynamayı beceremiyorsunuz ve ya yeniliklere ayak uyduramıyorsunuz sonra da buraya yazıp emekleri hiç ediyorsunuz! Size müstahak! Daha da hızlı gemiler çıkarmalılar. Şahsen oyunun yeni haline son derece uygun bir gemi.

15. Aliens

Aliens User

Bende buna üzüldüm. Lakin alışınca yeteneği daha akıllı kullanıyorum. Bu haliyle de çok iş görüyor. Tek isteğim hataysa düzeltsinler. Hata değilse de sabit bir sayaç koysunlar. Bu baya işimizi kolaylaştırır. Ayrıca yetenek süreliyse yeniden şarj olması için basmamız gerekmesin. Otomatik diğer yetenekler gibi olsun. Tek temennim bu. Onun dışında gemi son derece güzel.

16. tayfun

tayfun User

Pusat çıktı aynı tantana cerrah çıktı aynı tantana tartar çıktı aynı tantana herkesin alabileceği bir uridium miktarına kelepir fiyat sende al sende kullan yasak var sanki

17. Aliens

Aliens User

Ağzına sağlık!

18. emin ol oyunun %50 si tartarusu sevmiyor %40 kararsız %10 da sizin gibiler ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2016
  19. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

cerrah tasarımı eskidende cıkartılmıştı yanlısım yoksa ve sonradan oyunu bozdugu için geri alındı adamların bildiği bir şey varki geri aldılar

20. tayfun

tayfun User

*** sen önce haddini bil adabın la konuş sivri beğenmeyen başka gemi kullanır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.