Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baya bi kişi şikayetcı ya ondan bi değişikliğe gidebilirlermi ? bende alıcamda smdı hızında bı oynama olursa boşuna almış olmayalım demi :)

Birde modum bikac sorum daha var Tartarus gemisinin arbe puanı 260.000 Peki buna arge etki ediyormu mesela Goliath 256.000 Darbe puanı var ve arge yaptığımızda max 306.000 oluyor Bu gemidede böylemidir acaba, Birde geminin yeteneksiz hızı kactır ?

:) cok konustum biliyorum ama son sorum daha var Bu Gemi kalıcımıdır dükkanda

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2016
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bununla ilgili kesin bir bilgi bulunmamakta.

İyi oyunlar.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu belirteyim, lütfen mesajınızı tek satırda yazınız.Eğer sonradan aklınıza bir şey geldiyse mesajınızı düzenleyin.

Gemi kalıcıdır.

Geminin hızı bomboş haliyle 220'dir.

Arge etki etmektedir.

İyi forumlar.

4. TheDOKTOR

TheDOKTOR User

Tr7 serveri açılıcak mı ya da bu konuyla ilgili bilginiz var mı

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Böyle bir bilgi mevcut değildir.

İyi forumlar.

6. TheDOKTOR

TheDOKTOR User

Saol teşekkürler

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu çözüme kavuştuğundan, kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

8. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

hız yeteniği için bir öneride buluncam her hızı kapatıp actıgımızda 1000 uri giderse dengeler eşitlenir başkada yapılıcak bir şey yok her yönden güçlü bir gemi dez avantajı yok diğer gemiler kimse kulanmaz böyle olması lazım

9. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Öncelikle aynı konuyu iki kere açmayın lütfen.

Söylediğiniz miktar çok fazla bence mantıklı değil.

İyi forumlar

10. Bizde enayiyiz biz zenginiz her gün 330 k uri çekiyoruz öyle bulunsun diye aldık zaten gemiyi

11. Selamun aleyküm,benim yaklaşık 1 yıldır chatim kapalı sınırısz ban yedim.Ben yabancı server de oynuyorum Türkçe konuştuğum için yabancı CM ler tarafından sınırsız chatim kapatıldı TR supportuna açılması için mesaj attım yabancı ekibe atın dediler,yabancı ekibe atıyorum chatinizi açamayız diyorlar ben ne yapayım şimdi?

12. Güvede bug oluştu kalkan azalmıyor devamlı yükseliyor kalkan , [​IMG]

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2016
  13. Shadow31

Shadow31 User

çarktada kalkan inmiyor ama hız artıyor

14. Shadow31

Shadow31 User

önceki hitaclarda olduğu gibi ödüllerin dağıtılmasını bekliyorum öncekilerde 15-20 gün sonra gelmişti ödüller

15. !ELENDİR!

!ELENDİR! User

merhaba rica etsek caps atmanız mümkünmü bizlerde bilgilenmiş oluruz.

16. Sorun yok o_O

17. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

sen uri cekıyorsunda biz cekmıyormuyuz

18. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Flash player hatası yaşamaktasınız. Çıkıp giriş yaptığınızda düzelecektir durum.

İyi forumlar

19. Aliens

Aliens User

Bu olabilirliği çok düşük bir fikir. Geminin fiyatı son derece uygun. Sizde alıp bu avantajdan yararlanabilirsiniz. Cerrah zamanında da tek tasarım olmuştu. Şimdi de olmasında bir sakınca yok. Hem zamanla gemilerin modası geçecektir. Bu oyun tarihinde olmuştur. Örneğin Bigboy...

20. !ELENDİR!

!ELENDİR! User

kesinlikle bu güne kadar gelen en iyi ve taktiri hakeden bir gemi diğerleri boş millet şimdiden yeteneklerini yargılamaya başladılar yok kaldırılsın diye ben ce darkorbit ailesinin yıldızı sayılır ellerinize sağlık.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.