Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Ödeme İçin Ülkemi Nasıl Değiştirebilirim Almanya Gözüküyor Nasıl Türkiye Yapabılırım ?

2. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

şu alfa,beta ve gamma kapıların verdiği diroit tasarımların aynısı diğer kapılarda da veriliyor mu?

3. Hayır.

4. sizin mahallenin muhtarına selamımı söyle.belki halleder.

5. Supporta yaz.

6. Mythogenic

Mythogenic User

Ben Şimdi 75.000 Uri çeksem X3 Le 225.000 Gelıyo
    1. 150.000 Uridium, 500 Ekstra Enerji, bir Hercules tasarımı ve Goliath Surgeon

Bu Bonusu Alabılcekmıyım ?

7. Hayır. Çarpansız haliyle yazan miktardır orada ki 150.000 Uridium. Yani 100 liralık olan miktar.

8. Mythogenic

Mythogenic User

Teşekkürler.

9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bu tür konulara support bakıyor onların istediği gerekli belgeleri yollarsanız size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. şöyle bir baktım da en güzeli sandstrom aegis tasarımı kardeş sana tavsiyem onu almaya bak.kapılardan çıkıyor üstelik.en çirkini de legend tasrım tipini bozmuş iyice aegisin

11. Haklısın şuku

12. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Bugun Öğlen civarında gerekli belgeleri yolladım fakat hala bi cevap alamadım.

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sizden bazı belgeler isteyeceklerdir.Lütfen takipte kalın.Support en geç 48 saat içinde dönmektedir.

İyi forumlar.

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Maalesef orada yazan uridiumu tek seferde ve katlayıcısız haliyle(katlayıcı kullanabilirsiniz ancak gelecek bonus katlayıcısız olan haline göre gelecektir) almak zorundasınız.Aksi halde bonus gelmeyecektir.Örneğin 2 kez 75.000 uridium alırsanız 2 kez 75.000 uridium ödülü alırsınız, 150.000 değil.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

15. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

1-Durmadan yaratık keserek kasabileceğiniz gibi, grup halinde cubikon gibi toplu yaratıklar da kesebilirsiniz.Ayrıca P.E.T iniz olmasına gerek yok, tek başınıza da uridium kasabilirsiniz.Biraz daha az kasarsınız ama yine de çıkan miktar sizi tatmin edecektir.

2-Sentinel, venom gibi alışverişte satılan önceden goliath tasarımları artık gemiler Yeşil Korsan Kutuları ndan da çıkmaktadır.Örneğin ben kendi hesabımda bir tanesine bile uridium vermedim.5ini de kutulardan çıkardım.Ancak şansınız düşüktür.Bunun için 1000 gibi yüksek rakamlarda kutu açmanız ve 2 3 tanesini çıkardığınızda sevinmeniz gerekebilir :)

3-İris ve Flax için tasarımlara
    1. Zeta
    2. Kappa
    3. Cadılar bayramında gelen Terror Kapısı
    4. Özel etkinlikler dahilinde alpha,beta,gamma kapıları
    5. Şuan oyunda var olan Hitac kapsül dönüştürücü
    6. Payment
    gibi yollarla ulaşabilirsiniz.

4-X4 yani UCB-100 cephanesi Galaksi Kapıları'ndan çıkmaktadır.Bol bol uridium-galaksi ekstra enerjisi kasarak sizde kapı yapabilir bir gün milyonlarca x4 e sahip olabilirsiniz.

Sanırım oyunda biraz yenisiniz.Lütfen yaklaşık 1 saatinizi ayırın ve

Açıklamalar/Sözlük ve Yeni Başlayanlar konularını incelemenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ ve SLASH bunu beğendi.
  16. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

Merhaba bazi kullanicilardan arada bir boyle mesajlar geliyor ve klan uyelerimize bunlarin dolandirici oldugunu biliyorum link falanda atiyorlar ve sonunda bunu bildirmek istedim gereken yapilsin boyle adamlar icin ...ancak supportami bildiriyim burami bilemedim ilk once sizlere bildiriyim dedim gereken yerlere bildirirsiniz umarim.[​IMG]

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Tek yetkili merci supporttur.

Mesajınızı oraya atmanız gerekmektedir.

Ancak gelen mesajlar yabancı dilde.Eğer TR veya global sunucularda oynamıyorsanız, o bölgenin destek birimine mesaj atmanız gerekmektedir, zira türk destek birimi oraya bir yetkisi yoktur.

İyi forumlar.

18. Solo_Gezer

Solo_Gezer User

ben global avrupada oynuyorum ve adamin attigi mesaj her dilde mevcut yani turkceside var...supporta atarsam bir faydasi olurmu?

19. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Siz fotoğraf ile oyuncu profillerini de supporta yollayın onlar gerekli işlemi yaparlar.

İyi forumlar.

20. Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şuan benim apis 380 bin uridyum istiyor indirim paketi etki edermi apisi inşa etmem için yani 380bin uridyumun %20 indirimli olarak mı alırım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.