Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eyyüp47

Eyyüp47 User

5 ay oldu ayiptir ya...

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu, istek üzerine kapatılmıştır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. irving

irving User

ödüller şimdi de veriliyor mu yoksa geceden itibaren mi? chatte aldım diyenler var fakat cuma 23 59'dan itibaren diyor kafam karıştı .

4. spLaTT^^

spLaTT^^ User

başladığı andan itibaren ödülleri alabilirsiniz

5. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Özel ödüller şuan aktiftir gerekli kapıları yaparsanız ödülleri alabilirsiniz.

Ödül İçerikleri ana sayfada bülten kısmında yazmaktadır.

İyi forumlar.

6. Bir kişide bu kadar puan olması normal mi? Şüphelenmiyorum sadece merak ettim.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Var ise bir şüpheniz, support a incelenmesini isteyebilirsiniz bu ne böyle diye :)

İyi forumlar.

8. :rolleyes:
    Mesajımda yazmıştım şüphelenmiyorum diye :rolleyes:

9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bazen 97 puan alanlar oluyor bazende çok güçlü gemi kesenler 1 puan alıyor bundan dolayı bazen puanlarda böyle artış olabiliyor.

İyi forumlar.

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,7

Gerekli cevaplar verildiğinden, kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

11. Demek ki ben şanssımız :( Bana çıksa en fazla 15 çıkıyor, neyse konu kilitlenebilir.

12. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

13. irving

irving User

teşekkürler

14. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

15. idm seçeneklerden google chrome tikini kaldır bu kadar

16. idm den kullandığın tarayıcıyı kapat yoksa reklam açılmaz

17. slm ben bir cok seyi merak ediyorum mesalla merkez turkiye baglandi direk mailere bile umursamiyorlar artik ornek cok veririm size 2 yildir haritalar kutucular
    arane turnuvasi yapiyorlar adam ben gormeden vura vura geliyor bu haritlar icinde gecerli

siz kimle dalga geciyorsunuz sabir sabir cezasini bulacaklar diye sizi sistemde sorun var bence cunku bannlamak gibi niyetiz yok adamlar indirim aliyor katlayici aliyor vip aliyor neden bannlasanki bizde mail atalim vs vs

4 ay oldu gorev alamiyoruz diyorum burda yada mail atiyoruz adam link atiyor
    ben burda uri alirken size linkmi atiyorum ? musteriysek tam cevap istiyoruz bize soyle boyle almanya iletikle olmuyor bundan sonrada siz bekleyin ay sonu gelen para az olunca
    yazik ya yeminle kimse umurunda degil bizde pazar gunu uri cekiyoruz bundan sonrada biz link atalim size uri parasini burdan alin diye

4,5 tane oyun oynuyorum hileye bu kadar goz yuman bir yonetim gormedim

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. Sahmeran

Sahmeran User

İyi forumlar.
    başlıktada belirttigim gibi seprom beslerken bağlantı kesiliyor başka bir şekilde herhangi bir sıkıntım yok ama sadece sepromu tam besledigim sırada lag giriyor ve bağlantı kesiliyor bu sorunu yaşayan başka birileri varmıdır çerezleri falan temizledim başka tarayıcı denedim yinede aynı sıkıntı devam ediyor.

19. Test Serverinde gördüm lf4 yerine şimdi onları mı fullemeye çalışacağız?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.