Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mmayuri

Mmayuri User

Az once denedim, Kristalonun 400k hpsinden 220k kaldi yani 180k hasar veriyor. Cd ise 2dk, totalde 2dk 35 snde 180k dmg buna gore karar ver. Eskiden 2kdan baslayip 14kya kadar cikiyordu simdi max 8300 gordum son snde.
    Eski hasarı 60 snde 450kydi şimdiyse 35 sn suruyor ayriyeten belirtmek gerekirse.

Son düzenlenen: 12 Eylül 2016
    TEHLİKE bunu beğendi.
  2. Mmayuri

Mmayuri User

Merhaba maalesef Diminisher tasarımı bende yok, değişiklerde de aradigim cevabı tam alamadım.
    Skillin adı Weaken shielddi şimdi Shield leech yaziyor yani skill kalkana extra hasar vermekten kalkan emme benzeri bir şeye mi dönüştü?
    Bir de sanırım skill sona erdiğinde kendi kalkanımızın da düşmesi gibi bir şey varmiş bu hala var mı?
    Teşekkürler

3. görsel hata deil ben x4 ile yaratıklara en düşük 44 bin vuruyom full+fulum vurus güçlendiren güve ile hemde ama o kırmızı ne zaman sıksa 34 bine kadar düşüyor...

4. B0-2 ve LF-4 hala en iyi kalkan ve lazer, yeni kalkan bi ihtimal iş görebilir (kalkan yenileme sorunu çözülürse)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. bu tasarım sadece normal saimonlardan mı cıkıyor yoksa boss ve uberdende cıkma ihtimali varmı ? ve cıkınca hitac kapsülü gibi bişey mi gözüküyor

6. Az önce yaşadığım bir olay var hasarını defalarca kontrol ettiğim ve hasarın düşük olduğu irislerim an itibari ile yok ve ben 2 gündür oyuna girmiyorum oyuna girsem patlasam diyecem ki tamam patladı irisler bu nasıl iş arkadaşlar mod yetkilileri lütfen beni bi bilgilendirin ya oyundan soğumuşuz zaten yapmayın gözünüzü seveyim ya

7. axack123

axack123 User

saat 00:52 tekrar kasmaya başladı oyundamı sıkıntı var yoksa bendemi yardım edersenız sevinirim

8. Eyyüp47

Eyyüp47 User

oyunda var benim hic kasmayan oyunum son 20 dakikadir kasior...

9. Çift günü olmadan adamlar 10 da 10 yapıyor oyun acığı kullanıp sonra bulunamıyorlar fark edilmiyorlar herkesin emeği boşa giderkene başkası fullüyor.

10. Oyunun her yerinde sorun var anasayfada bozuk.

11. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Ayrıca Legend Spectrum tasarımının görseli varsa paylaşır mısınız ?

12. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Normal Saimonlardan çıkma ihtimali vardır. Boss ve Uber değil. Evet, Montaj sistemine gelmektedir çıktığında.

İyi forumlar

Merhaba,

İyi forumlar

ÈrroR_™ ve takemyhard bunu beğendi.
  13. axack123

axack123 User

peki bu sorunlar nezaman düzelir bilginiz varmı peki bu kadar sorun olmasının sepebinin kaynagını bılıyormusnuz

Son düzenlenen: 13 Eylül 2016
  14. takemyhard

takemyhard User

çinliler bigpointi tekrar almanlara sattığında :)

15. ayarlardan görünmez olmuş olabılır geminin ustunde IIIIIIAZ buna benzer yazı varsa dediğim gibidir yoksa patlamıştır hepsi...

16. ne kadar güzel keşşke benim olssaa;)
    peki bulsak birleştirmeye gelse açmak için gerekenler nedir?

Son düzenlenen: 13 Eylül 2016
  17. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

%0,015 çok düşük bir ihtimal acaba nasıl çıkaracağız çok merak ediyorum :) Kapıdaki saimonlarda geçerli mi ?

18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Başka bir arkdaşınızda veya yakınızda şifreniz varsa geminize girmiş olabilir.

Support ile iletişime geçerseniz,size gerekli bilgiyi vereceklerdir.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkında buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. HamHam

HamHam User

bu saimonlar hangi haritada ? x-4 ve x-3 deki saimonlar gruplar halinde gelmiyo. acaba başka bir haritadamı ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.