Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pek bişe anlamadım öyle yapıncada bigpointe atıyor

2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Büyük futbol organizasyonlarında ya da nadiren özel zamanlarda payment olarak Goal - Kick ve Refeere tasarımları birlikte satışa sunulur.

Ayrıca bir hatırlatma, mesajınıza " merhaba " diyerek başlamak, bir alt satıra inip mesajınızdan sonra da bir alt satıra " iyi oyunlar " demek yetkililerin kullandığı bir kalıptır. Yanlış anlaşılmamalar için uygun değildir :)

İyi forumlar

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  3. :) teşekkürler. Konu kilitlenebilir :)

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Anlayışınız için teşekkürler :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  5. Selamlar geçenlerde görmüştüm etkinlik çizelgesi vardı lf4 ve zeus günlerini gösteren acaba bu ay için olan etkinlik çizelgesinin linkini atabilirmisiniz baktım fakat bulamadım şimdiden teşekkürler.

6. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Forumun en üstte ki logosunun altında Takvim bölümü vardır. Ancak bu ay özel günler yazılmamış. Bunun sebeni olmadıkları için mi yoksa bilgisi gelmediği için mi bilemiyorum.

İy forumlar

7. Resmen gözümün önündeki şeyi görmemişim :) Çok teşekkürler tahminim yazılmamış olması çünkü ay başında geliştirme indirimi vs geldi teknik bir hata olabilir bekleyip göreceğiz teşekkürler cevap verdiğiniz için birde ufak bir sorum olucak cevap verdikten sonra kitleyebilirsiniz forum ismimi değiştirmem mümkünmü acaba ?

8. [​IMG]

göreceğiniz üzere alfa kapısında samionlardan kazandım legend spectrumu valla mutluluktan elim ayağım dolaştı resmen :D

9. spectrumu daha bulamadım amma hitacdan bunu buldum :D
    Hitac ay çekilişinden ödül alındı: SG3N-B02-Kalkanı (x30)

10. Onur1306

Onur1306 User

yeni lazerllerin özelligi nedir ? lf4 lerin vurus gucu 200 bunlar kac vuruyor dagitici lazer 2 mesela. bi tanesi kac vuruyor

11. 425 Kapsül yaptım hiç iyi bir şey çıkmadı bazı adamlara sordum 20 kapsülden daha güzel şeyler kazandı ben bu kadar kapsül yaptım uğraştım hakkım yenildi hakkımı helal etmiyorum bu çekilişi yapanlara bu tam bir adaletsizlik kimse çıkıpta şans falan demesin 425 kapsüle en az 10 lf-4 çıkması lazım biz boşunamı uğraşıyoz adaletli bir şekilde yapılmadığı çekilişin 2 haftadan uzun bir süre sürdü bu sürede yalandan işlerle uğraştılar yazık hepinize, oyunu sonra millet bırakır hiç bişi kazanamazsınız yeniliklerinizde oyunu iyice soğtuttunuz 4-1 4-2 4-3 kuttucu kaynıyor buna gözde yumuyorlar kötü bir söz çıkmasın diye ellerimi zor tutuyorum hakkımı helal etmiyorum yatırdığımız paralar haram olsun bu kadar.

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  12. [​IMG]

Beni boş geçmişler.

çirkinördek bunu beğendi.
  13. .-KrogeR-.

.-KrogeR-. User

Aynı o boş durum bende de var ne olduguda belli degil nasıl bir düzen dönüyor belli degil

14. Bu kadar uzun süren bir çeklişte gerçeklilik payı beklemem ama kazananıda kazanmıyanıda tebrik eder geçerim yapcak bişey yok çünkü.
    elle saydılar herhalde.

çirkinördek bunu beğendi.
  15. o boş gözükenler ödül gelmedi anlamına mı geliyor? bana tasarım falan çıkmış olabilir genelde öyle boş gözüküyolar dediler.. ödül gelmiş olabilir flan..

16. Geçen 2015 kış hitac etkinliğinde banada boş çıkmıştı ama nostromo arctic çıktı :D

17. Baktım her yerine geminin :) Boş :cool:

18. bende boş fln yok beyler odul gelmiştir size

19. Ne olacak bu kesilip de görevlere işlemeyen gemiler ne olacak benim yarılarına kadar geldiğim işlemediği için 1 yıl belkide daha fazla süredir orada saf saf bekleyen görevlerim boşunamı yaptım boşunamı kestim o kadar gemiyi ne olacak bu kutucular. Kuralları yazan admin burnunun dibindeki kutucuyu görmüyor Girin artemsin etkinliğine neydi o artemsi bul diye bir şey adam macro ile foto attı sonradan düzellti ama ben cevap yazınca benim yazımda fotonun orjinali var admin cvp bile vermedi benim yazıma yazık bize valla bunların samimiyetine güveniyoruz. Bu kişi oyun kurallarını yazıyor birde en kötü tarafıda bu :confused: Her yer botçu ısrarla görmemeye çalışmaları aklım almıyor bunların kafalarının içinde olanları ne yapmak istediklerini. En çok da şu varya bi programınız hani adıyla alaksı olmayan görevini yerine getiremeyipte sizin genede her seferinde öne sürdüğünüz bot yakalama programınız ona çok gülüyorum ya elimden bişey gelmediği için sadece gülüp geçiyorum napalım :D:cool:

Durum paylaşma yerini kim kaldırdı neden kaldırdı niçin kaldırdı başka sorum yok hakim bey ? Yoksa kalkamamış mı :confused:

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Esrarengiz darkorbit işte gizemli gizemli işler yapmaya bayılıyor ne kazandığımı bile BİLEMEMEK :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.