Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Füzyon Kalkanları

Kalkan AdıGüçYayılımÇatışma dışında yenilenme bonusuDükkan nesnesi
    FS-013.200%70%6,25evet
    FS-025.600%75%6,25evet
    FS-038,000%80%6,25evet

Dağıtıcı Lazer

Silah AdıHasar / isabetMenzil'Şarj' edildiğinde ek hasar'Şarj' süresiDükkan nesnesi
    SL-0110545037,55 snevet
    SL-02120450755 snevet
    SL-031504501505 snevet

YAVUZSULTANSELİM.HAN bunu beğendi.
  2. ben eskiden cok kapsul alirdim simdi almiyorum gerek yok cekilis diyorlar hic bir kanit yok forumdan duyuruyorlar cekils sahip kazandi oldu bitti

bakin devamli yaziyorum oyun sans isi oldu olali oyun da kimse yok oyunu kendileri bitirdi oyuncu degil
    iyiki kapsul almamisim .D

ilk defa kazandim param cebimde kaldi .D

3. BURJUUVA

BURJUUVA User

yaklaşık iki yıldır forumda geziniyorum kullanıyorum falan. genellikle güncelleme ve fikir havuzunda takılırım amma velakin 2 yıldır gordugum çok ilgi goren konular dahi oyuna eklenmış değil yani hiç görmedim. 2 yıldır bende çok konu açtım çok fazla ilgi görenleri de oldu ama 2 yildir hiç görmedim.

kısaca sorum şu güncelleme ve fikir havuzunda ki konular oyunun üstlerinden adminlere ulaşıyor mu yada şimdiye kadar hiç güncelleme ve fikir havuzundan alınan bir konu oyuna geçti mi ?

Revontuli bunu beğendi.
  4. bende teessüflerimi sunuorum.1m uri bile çıkmamış.tuhaf bir durum

5. arkadaşlar çekiliş diye bişey yok zaten gizli gizli çekilişmi olur,yapsınlar twich de canlı çekiliş inanalım,kim işlerine geliyosa onlara verılıyo...
    artık bi adminin klan arkadaşımı olur,bi yetkilinin kankalarımı olur herşey olabılır,kimsede beni çıkıp neden bu şekilde yazıyosun diyede suçlayamaz çünkü gizli yapılan bişey nasıl yapıldığını kimse bilmiyo şöyle yapıyoz böyle yapıyoz demelerine inanmam,yapıcaksınız twich tv de canlı çekilişi sesimizi kesiceksiniz bu kadar...

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kazananlar yazardi yok mu birsey kazanan?

7. deyim yerindeyse hitaçın anasını ağlattık yine b,şey yok.yazık

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tr bigpoint com dan sonrasi login 99 v.s karmasık yazilar oluyor onlari silip com a kadar, sonra tiklayip yeni giris yapin demek istedim.

9. Tek bildiğim hezarfen tasarımı

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

tr1 deyim 30 küsür kapsül yapmıştım 5 tane 16 level lf 4 çıktı bana

11. kimseye hiçbişey çıkmıyo moraller bozeuk

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yapilan istek her kesime hitap etmeli oyunun gelismesine katkida bulunmali oyun sahipleri acisindan da avantajli olmali anca oyle yaparlar.

13. bende de boş gözüküyor ama bkaıyorum hangara a-elite tasarımlarına hiç lava falan göremiyorum hiç bir şey yok acaba yavaş yavaş mı yüklüyolar hesaplara.. bir de resim atabilir misin?

14. moraller sıfırın altında -1

15. kaansakal

kaansakal User

Sayısal loto gibi düşünün 500 kolon oynasanız ve çıkmazsa kaderinize sövüp kapatıyorsunuz konuyu.Milli piyango idaresine hakkımı helal etmiyorum diyor musunuz :)
    Ne demişler çok verip azdırmasın yoklukla terbiye etmesin :)

16. amorti bile yok kaçıp gidesim var

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cok umit baglamamak lazim, gelirse ne ala boyle olunca heves kacar iste.

Rehber bunu beğendi.
  18. arkadaşımın balansına teşvik primi olarak 100 bin uri çıktı
    Bana ise NOTHİNG
    işin kötü yanı ben daha fazla kapsül bastım
    tek koyan tarafı hitac yavaşlattığı için kaçırdıgım adamları kesememek oldu :(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. credi bile yok kafayı sıyarayımmı sıyırmayayımmı çözemedim

20. Hitaç çekilişinde lava elite aegis ' set ' diyordu sadece lava pet tasarımı gelmiş support ilgilenmiyor bu ne saçmalık şimdi ? set diyorsunuz set lava aegis elite 10 tane lava droid tasarımı ve pet tasarımını kapsar sadece pet tasarımını vermişsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.