Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar konuyla alakası yok ama az önce kronos yaptım (ilk defa ) ve bana bölünme kristali verdi 10 tane bu nedir bilen var mı

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bana da ödül çıkmadı 11 tane de kapsül yapmıştım :D şansım çok sanıyordum :D

Ama ödüller dağıtıldı merak etmeyin :)

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. §İYU

§İYU User

Keşke ihtiyacı olan birine çıksaydı 15 kapsüle
    14.09.2016 - 12:26 Hitac ay çekilişinden ödül alındı: SG3N-B02-Kalkanı (x5)

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Kapılarınız yinede boş çıkmamış fakat yine tekrar tekrar söylüyorum ki tamamiyle sizin şansınızdır.

İyi forumlar.
    Merhaba,

Yeni lazer üretebilmek için kullanılan özel bi taşdır.

Kuiper, Delta ve Kronos'dan çıkmaktadır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Tamamen gereksiz açılmıs bir konu oldugunu düşünüyorum , tamamen şansa bağlı ve gectğimiz yıllara bakaraktan şuanki oyuna yeni baslayanlar için daha avantajlı etkinlikler düzenleniyor . Burda ağlamanızı gerektiricek bir durum oldugunu düşünmüyorum .Oyundaki amacınız nedir 2 kapıda herculesleri fullemek mi? Bir yerden zor olucak ki hedef olsun ortada insanı sıkmasın dimi ama.. Ben 52 tane yaptım öyle fulledim benim zamanımda ne GG indirimi neden böyle 2x veren etkinlikler vardı

ÈrroR_™ ve KIRMIZI. bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

vardirda gecen cekilis foruma gelenlerden cokca paylasilmisti, bu sefer birkac kisi cikardigini yazdi foruma gelmeyenler icinden yada bayram diye de olabilir .

Rehber bunu beğendi.
  7. etkinlik görevindeki birleştirme kısmından SL-02 planı al diyor. SL-02 planı hangisi anlayamadım.

8. şimşek vb olsun güve olsun çok bug var bir düzeltmediler güve ile kalkan gitmiyor şimşek alıyor adam yetenek açıyor yetenek bitmiyor oyundan soğuduk yeter...

9. legend spectrum çöptenmi çıkıyor yoksa kendimi geliyor anlamadım ben ?

10. legend spectrum çöptenmi çıkıyor yoksa çıkınca kendiliğinden geliyormu ? anlamadım ben bi yardımcı olursanız sevinirim. İyi Günler :D

11. ALASKALI

ALASKALI User

Bir saimondan koyu mavi bir kutu düşecek olursa hemen tıkla üstüne, kutuyu kaptımı birleştirme bölümüne legendin formulü ekleniyor(500 scrap), formülde baya basit ama çok iyi saklamışlar saimonların arasına :) zilyonda bir çıkma ihtimali var :p

Yani kutuyu bulduysan istediğin zaman 500 hurda karşılığı birleştirebiliyorsun (.

Eleştirecek olursam fazla sade, spectrumu sarıya boyamışlar.(Şöyle kırmızı iki çizgi felan çekseler ne güzel bir detay olurdu .)

12. anladım teşekküler :D

13. xxl-vega

xxl-vega User

Hesabımı satmak için nickimi değiştirmiştim. Bari oyuna gireyim de dolaşayım belki gören olur almak ister diye dolaşıyordum. Chate "sa" yazdım ve banlandım. Nickim şuanda BURSA-İÇİ-SATILIK. Haklı ban mı haksız ban mı? Haksız ban ise şikayet edeceğim.

14. Megatr0n

Megatr0n User

Oyunda hesap alım-satım yasak diye biliyorum sende adını oyle değiştirmişsin bildiğin ben burdayım beni at demişsin :)

15. xxl-vega

xxl-vega User

16. Çünkü etkinlik görevlerinde scrap toplama görevi var. Öyle kolay kolay yaptırır mı sanıyorsun DO görevleri!!! :)

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konu kilitlenmiş :(

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hangar kısmındaki bütün gemi ya da tasarımların 1. ve 2. konfigürasyonlarını kontrol ettin mi ? Eğer ettiysen o zaman benim yapabileceğim bir şey yok support'a mesaj yollamanız lazım.

19. nedense adil bir çekiliş oldugunu hic zannetmiyorum. darkorbit kapalı kapılar ardına işler yapmaya çok bayılıyor bu huyuna devam ederse sirket kapısını kapatmasıda cok uzak degil.

20. SELAMLAR
    bana 18 kapsul 100k uri geldi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.