Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yani hepsi bir butun,gg kasarsiniz kapi basin ,elit gunluk tamir kapilar acilincada uri beyaz havoc v.s sandik gunlerinde sandik acin tasarim lf3 kalkan itici yaz yaz bitmez ,gunlukler hepsinden geliyor.kapi bitirince cift katta 50 gunluk.yani sirasi ile gelisir geldikcede argeniz yukselir.ekipmanada uri vermezsiniz.:)tercih sizin:) sadece bir seyle sabit kalmayin uri ile alma yerine bu sekil hepsine kavusursunuz.tabi 1 gunde degil:)

2. ronaldo007

ronaldo007 User

Dediğiniz çok mantıklı geldi şimdi nedense ama ben bir an önce gemiyi geliştirip elmas+aegis ile tek başıma cubi dönmek istiyorum lf3 ler bo2 ler full 8 iris argede basarsam cubi dönerek nasılsa yenden hızlıca kasarım diye düşündüm yanlış mıyım :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tabi keyif meselesi,oyundaki amac yonlendirir bizi.bazen 1 saniyede 1 ayda biriktirdigin uri yi bir gemiye harcayiverirsin :D ama bazi seylere acele etmeyin sonra pismanda oluyor insan.server rahat ise cubi kasabiliyorsaniz tabiki yapin bu isteginizi.:)

4. ronaldo007

ronaldo007 User

Server tr5 pek rahat bırakmıyorlar ama yinede cubi kesilebilir.Ben şu an uriyi nereye harcayacağıma çok kararsızım bazen tartarusa gömesim geliyor hepsini :D

5. kardeş tek başına cubi yapmak istiyosun elmas + argeyle evet ama olay şu cubiyi her zaman boş bulamazsın bulsan bile bazen anında damlarlar yanına cubi yapcam dersin bakarsın kalabalık yada sonradan gelirler canını sıkar bu durum.yada kırk yılın başı zaten boş bulup yapıyosun zar zor yaparsın bi zaman sonra artık oda sıkar seni değişik bişey yapmak istersin.Yani diyceğim o ki şimdi bu kadar hevesli olduğun şey sonra seni tatmin etmez.Bi laf vardır ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum da istediğin şeye sahip olunca aslında o kadar da istencek şey olduğunu yada istemediğini anlarsın ne kadar dopru dedim bilmiyorum :D

200 k uridiumu argeye basmak gerçekten çok israf olur şu durum da senin yapman gereken zeta zeta zeta...
    vip %5 ind.paketi %25 artı oyunda indirim %20 ile %50 indirim varken ve kapıya x2 gelince 220 k uridium ile 6 kez zeta yaptım üst üste 3 ünde havoc çıktı 6 zetada 6 havoc oldu 300 anahtar 600 arge 2,400,000 şp bilmem ne kadar tp credi falan. kapıyı açarken gelen elit cephane de cabası. anahtarlar la fl4 gününde yada zeus gününde kutu açtığını düşün onlardan gelen lf4 apis zeus parçaları tasarımlar vesaireleride düşün. ben sadece zetalardan gelen anahtarlar ile kutu açarak yanlış olmasın 450 civarı kutuda hibrit işleyicler nano çanta vesaire çıktı birleştirmeden bedava sentinel almıştım.kutudan direk tasarım çıkma ihtimalide var.

neyse çok uzun oldu anlatmak istediğimi anlattım umarım karar tabiki yine senin bizimki sadece tavsiye :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. takemyhard

takemyhard User

cubi konusunda haklılar. tekbaşına cubi kesmek iş değil ama oyunda biyerlere geldiğinin kanıtı... ama arge konusunda aynı fikirde değilim : arge enaz 31 oluncaya kadar uriylemi alırsın ihalemi basarsın indirimmi alırsın bilmem ama durmadan argeye bas...31 oluncada ister tek başına cubi kes ister bosstolon kes istersen git uberde kass :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Üzdün :(

8. Eski ginlerin birinde 3-2 de ilk kutudan lf4 çıktı ve hemen ardından 1 tane daha çıktı, o gün 100 anahtara 3-2 de toplamda 3 lf4 buldum, aynı gün klandan bunu duyan bir arkadaşımda 3-2 de 100 anahtar kullandı ve sonuç hüsran, hiç lf4 çıkmadı, bu ihtimal sizin kendi sandık açma sayınızla ve elinizdeki ekipman sayısıyla alakalı, lazımsa az, lazım değilse çok verir, bu oyunun sistemi bu.

9. Arkadaşlar ve adminler bu dükkanda gemiler kısmındaki ilk 2 payment ürünü ne zamana kadar satışta acaba bilginiz varmı?

10. yav admin bey ben birleştirme g-peacemaker diye bir goliath gemisi ama yanlışlık 2tane geldi şimdi ise hangarıma olaşılamıyorum eskiden venomdum aktarma siistemiylede hepsini bir ranseine atım şimdi hangarımı giriyorum girmiyor ama gemi değiştirme bölümünde 2tane gözüküyor ne oloursonuz bi bakarmısınız şimdiden teşeküürler
    not:sportata gönderdim bişey yapmadılar

11. ilk olarak haritadan çıkması durumunda ödül alamaz daha sonra bu urinin doğru olması için benden önce yaklaşık 3 kişinin aynı şekilde yapmış olması ve haritada bulunması lazım bu da gerçekten çok düşük bir ihtimal

12. Aliens

Aliens User

Okumuyorsunuz galiba, ben zaten çıkmamışsa dedim. Ayrıca bu kaç kez benim de başıma geldi.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

veriyor dusman geldimi porta gittin saldirida dur menzil disi diyor ama cubi kesilince geliyor ,farkli taktigi varsa kendine cevirilebilinen , bilmem

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

fazla durmuyor genelde 1-2 gun.

15. bugün sonmu o zaman yani 00:00da falanmı bitecek?

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

normalde oyle olur ama iste modlar bile kesin konusamazken ben nasil kesin diyeyim :) belli olmuyor ki bir bakarsiniz uzar ,genelde takip ettigim oyle:)

17. bak dediğim olay şu normalde dokunulmamış cubilere bu şekilde dalınca 900 uri falan alıyorum bunun 187ye düşmesi için öncesinde 3 4 kişinin sıkıp canını çok inidirip sonra bırakması lazım ki haritada düşman yok zevkine bunu yapmış olmaları gerek sizce normal mi bu durum?

18. ECEL

ECEL User

diyenede bakın. serverin en illegal klanı sizsiniz. nerde bug var siz ordasınız.burda en son konuşacak kişi sensin

19. Eyyüp47

Eyyüp47 User

su anda onu bilende bilmeyende o buga düşüyor...bütün diroit duzenlerinde bug var.milleti fişleme...buraya atacagina supporta at.burasi milleti fişleme yeri degil.burasi forum...

20. o lazer mi daha iyi yoksa lf4 mü ?? gerek var mı almaya?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.