Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk olarak özür dilerim. İkinci olarak teşekkür ederim. Son olarak soruma yanıt verdiğiniz içinde teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhaba,

Ne demek. Bizim görevimiz sizlere yardımcı olmaktır.

Konu istek üzerine kilitlendi.

İyi forumlar dilerim...

3. ByKNaRqET

ByKNaRqET User

Meraba oyunda şu an urudyum indirimi var ayrıca düşlerini üret diye bir etkinlik var
    Ben 75.000 urudyum çektim ama 500 hurda gelmedi ama urudyum indiriminden yararlandım
    Benim bu etkinlikte kazanmış oldugum 500 hurda yok bunu bana kim ödeyecek
    yardımcı olursanız sevinirim

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Alışveriş yöntem ve bilgileriniz ile birlikte supporta başvurursanız gerekli inceleme sonucu telafi edilecek ve eksik aldığınız maddeler elbette yüklenecektir.

İyi forumlar

.NefeS. bunu beğendi.
  5. hurda nedir ne işe yarar aydınlatır mısınız?

6. hurda yani scrap saimonlardan cıkan

7. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

8. Selam arkadaşlar bu A,B,G kapılarından x2 kapı ödülü gününde x2 ödül getiriyormu getiriyorsa bu x2 getirisi neyle ilgili sadece lazer vb falanmı genel olarakmı etkiliyor?

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Büyük olasılıkla patlamamış barracuda bug'a girmiş son zamanlarda gözükmüyordu. :)

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Etkinlik SSS bölümünde " Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü " isminde bir konu var. İncelersen yardımı olacaktır. :)

takemyhard bunu beğendi.
  11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Alpha ve Beta kapılarında x4 dışında gelen her ödül (uridium hiçbirinde katlanılmaz) katlanır. Gamma kapısında ise x4 ödülü de katlanır.

Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim?

İyi forumlar dilerim...

12. Teşekkürler Kilitlenebilir. :)

13. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhaba,

Rica ederim. :) Kapılarınız da bol şanslar dilerim...

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim...

14. orhan355

orhan355 User

Modum Global sunucuların supportundan türkçe destek alabiliyor muyuz?

15. orhan355

orhan355 User

Merhaba

Özel günler takvimde yayınlanmıyor artık sanırım. Diğer günlerde sorun yok ama Geliştirme indirimi zaten 1 saat ve geminin ekranından uyarısıda yapılmıyor. Bunu yakalamak için her saat başı portala dönmek gerekiyor.

Bence Geliştirme indirimi mutlaka takvimde yer almalı. En azından gemi (intex) ekranından uyarısı yapılmalı. Yoksa yakalamak pek mümkün görünmüyor.

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bilgisi gelirse ekleyebilirler ama genelde 1 hafta cuma gelirse diğer hafta gelmiyor. Sanırım ayda 2 defa denk geliyor. Pek takip etmedim aslında. :)

17. Selamın aleyküm öncelikle bugün fazla konu açtım özür dilerim. Konum gemi: pusat 3 lf4 gerisi droid+pet lf3 ama düşman gemilere fazla vuramıyorum npc lerede 4k 5 k standart cephane ile fikri tavsiyesi olan ? teşekkürler.

18. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Geliştirme indirimleri iki haftada bir Cuma günü ve Türkiye saati 20:00 da geliyor.

Bunu takip etmek zorundasınız ne yazık ki.

İyi forumlar dilerim...

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

NPC'lere 4-5k peki oyunculara ne kadar ?

20. Hedef tahtası (-Şeref Puanı) olursan düşmanlarına az vurursun ;) eğer düşmanlarınada 4-5k vuruyorsan x1 ile normal vuruyorsun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.