Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle alt alta yazıp flood yapmayınız.

Forumda link paylaşımı yasaktır.

Üslübunuza biraz dikkat ederseniz seviniriz.

Lütfen daha dikkatli olunuz bir dahakine cezai işlem uygulanacaktır.

Bizler sizin hakkınızı elimizden geldiğince her ortamda savunuyoruz.

Gelelim şikayetinize chatle ilgili bir işlem forum üzerinden yapamıyoruz.

Resimle birlikte supporta başvurunuz. Gereken neyse o yapılır.

İyi forumlar..

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Oyun içerisindeki sorunlar bize yaptığınız geri bildirim ve bizim tespitlerimiz sonucu gerekli yerlere raporlanmaktadır.

İyi forumlar

3. İnsanlarla alay ediyorsunuz resmen, elimde 1.5 saatte yaptığım beta protegitlerin son 10dk video kaydı var, ağır confide haritada bir uçtan biruca gidiyorum durup bekliyorum harita açılınca gemi tamir olmaya başlıyor ve protegitler gelene kadar tamit oluyorum (AĞIR KONFİDE) attığım roket benden sonra prıotegitlere gidiyor. oyun değil SERVER donuyor. protegitlerin içinde 10 dk bekliyorum ve darbe almıyorum aynı zamadada bende onları kesemiyorum. Sizde bu problemlerin pekala bilincindesiniz, burada bizler çocuk değiliz, bu şekilde cevaplarla savuşturulmayı ben şahsen kabul etmiyorum.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Donma problemlerinizi 2 gündür rapor ettik,teknik ekip üzerinde çalışıyor.Sizde çektiğiniz videonuzu sporta yollarsanız bizlere yardımcı olmuş olursunuz.Forum ekibi olarak yapabileceğimiz iletmektir.Hepinize sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar..

5. yeter artıkk yeter inanmıyoruz size sebebini bile bilmiyosunuz daha doğru düzgün verdiğimiz onca para var bi cinnete bakar valla

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Lütfen sakin olalım,biz teknik ekip değiliz.İletmek görevimiz ,sebebi üzerine tahmin yürütemeyiz ve bize bilgi verildiğinde ancak sizlerle paylaşabiliriz.

İyi forumlar ..

oben ve Rehber bunu beğendi.
  7. ben 2008 den buyana oynayan bi oyuncuyum ama sürekli oynayan değilim foruma sürekli giren biri olmadığım için kurllardan bilgi olmaz ve ayrıca aynı şikayetimi resim ile yapmama rahmen sporttaki türk yetkilikerin eli kolu bağlıkı hiç birşey ellerinden gelmediği açıkttır neyse boşverin bizim yediğim küfür yanlarına kar kaldı elin gavuru bana *** türkler tiye hitap etsin sizlerde sessiz kalın yakışanıda buydu zaten benim kendi şağsıma ettiği küfür önemsemedim ama milletime edilen bu küfre sessiz kalamazdım ama elimden bir şey gelmiyor sahipsiz kaldığımız için de hakaret yemeye devam edelim sizde burda bana kurallardan bağsedin şundan bağsedin neyse sizler haklısınız pizler *** türkleriz değilmi o yüzden o pislik gavur gidi hayla online oyuncu siz ler hakkımızı savunmaya devam edin modlar adminler!

8. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Önce biraz sakinleşelim ve yanlış bir şeyler yapmayalım.

Support ekibimiz yoğun olduğu için size geç cevap verebilirler.

Size hakaret eden kişi veya kişiler varsa bunların ekran görüntüsü ile birlikte supporta iletebilirsin.

Ayrıca sizi sahipsiz bıraktığımız filanda yok sakın böyle bi kanıya varmayın.

Biz Ekip olarak bütün oyuncularımıza en iyi hizmeti vermek içinde çalışırız.

İyi forumlar.

.BEYAZ. bunu beğendi.
  9. iyi günler başlangıç kitlerinden "gözüpek" isimli paketi satın aldım az önce daha önce başka bi hesabım için aldığımda böyle bi şey olmamıştı ama şimdi 10k uri de geldi bakıyorum paket içeriğinde yok hata mıdır yoksa normal midir acaba? hataysa sonradan bugdan faydalandın diye bann atmayın

10. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu konu ile alakalı supporta mail atınız.

İyi forumlar

11. 817METEHAN

817METEHAN User

Çok uzun zaman oynuyan oyunculara yeni bi servere geçtiğinde 10k (15k da olabilir) uri 100 galaksi geçiti enerjisi vb. veriliyordu o olabilir bence

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

''Gözüpek'' başlangıç paketinin goliath gemisi sizde var olduğundan olabilir.

Onun yerine 10 bin uri verilmis olabilir.

İyi oyunlar ,iyi forumlar dilerim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2016
  13. Bİloo

Bİloo User

jupiter o zaman kendi adınıza konuşun dün akşam 70 tane anahtar aldım TR1 de lf4 arim diye ama ne hikmetse sizin donmuyor dediğiniz oyunda 10 kutuyu zor açtım.Burda insanlar bir sorun belirtiyorsa bende öyle bir sorun deyipte kesip atmayacaksınız.2-3 e baktım dondu 2-4 e baktım dondu 2-7 ya geçtim dondu 4-2 ye geçtim dondu oyun.O zaman oyunda sorun var demekki.İnsanlara insan gibi cevap verin ve bildirim yapınız.Bende öyle bir sorun yok deyipte kesip atmayınız.

14. Bir yaptırımınız yoksa kapatın Forumu gidin. Teknik ekip çalışıyor diyorsunuz dün yıkılıyordu tr3 chat donma var diye efsane admin makara yapıyordu pars da oyundaydı dün. Teknik ekibin kalitesini ben çok iyi öğrendim 1 yıl oldu yada olucak herhalde vega goli görevi almışım yüzlerce kesmişim son 11 kalmış öyle duruyor görev ne zaman yazsam teknik ekip üzerinde çalışıyor diyorlar
    1 yıl 365 Gün 6 Saattir.

1 yıl 4 Mevsimdir.

1 yıl 12 Aydır.

1 yıl 52 Haftadır.

1 yıl 8766 Saattir.

1 yıl 525.960 Dakikadır.

1 yıl 31.557.600 Saniyedir.

1 yıl 1.893.456.000 Salisedir.

nasıl bir çalışmaysa bu artık.

Açık arttırmaya Too Fast gelmiş o nasıl bir saçmalıktır neye göre Too Fast orda biz saniyelerle yarışıyoruz sizin ekip saçma sapan şeyler yapıyor kimden çıkmış bu saçma fikir ne gerekçeyle çıkmış Too Fast miş hiç bir şey alamıyorum! günde en az 10 saat oynayan biriydim şimdi girip ya bakıyorum ya da girmiyorum. Sizin emekleriniz bunlar!

çirkinördek ve dosdosdoss bunu beğendi.
  15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Her server aynı anda kasma sorunu yaşamıyor.

Sorunları sizlerden gelen geri bildirimler yolu ile öğrenip iletiyoruz.

Burdada sizlere ilettiğimizi ve üzerinde çalışıldığını söyleyebiliyoruz.

Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.

İyi forumlar..

16. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle hiçbir görevlinin oyunculardan gelen şikayet , geri bildirim vs. gibi şeyleri dikkate almaması gibi bir durum yoktur.

Jupiter FM'nin de dediği gibi her serverde aynı anda bu tür sorunlar yaşanmayabiliyor.

Forum görevlilerine karşı daha sakin bir davranışla şikayetlerinizi bildirmenizi rica ediyorum.

İyi forumlar
    Merhaba

Forumda yazılan bütün şikayetler dikkate alınarak raporlanmaktadır.

Eğer memnun olmadığınız birşey varsa şikayetinizi dile getirebilir.

Bir fikriniz var ise güncelleme ve fikir havuzuna konu açabilirsiniz.

Fakat önemli olan bu yazdıklarını uygun bir dille yazmanızdır.

Bizler gerekenleri yapıyoruz ve emek vermeme gibir bir durum söz konusu değildir.

İyi forumlar

JUPlTER bunu beğendi.
  17. serhat931

serhat931 User

ben bir soy soracam hemen hemen tüm gemi tasarımlarında oynama yaptınız beki leonov da düsünüyormusnuz .. bence leonov da deyişiklik yapsanız güzel olur mesala x1 yetegını x8 de kolanırsa güzel olur yada farklı bir yetenek te olur :)

18. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Başlıktaki büyük harf kullanımına dikkat ediniz.

Bir sonrakine cezai işlem uygulanacaktır.

Konu başlığınız düzeltilmiştir.

Bu gibi fikirlerinizi güncelleme fikir havuzuna açıp anket ekleyerek ordan devam edebilirsiniz.

Konunuz kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2016
  19. Bİloo

Bİloo User

bakınız cm şuan tr1 sercerinde saat 23:00 ve oyun başladı donmaya kasmaya.buyrun girin sizde bakın

20. tr3 chat e de bekleriz yetkili varsa kasma var

çirkinördek bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.