Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Resmini alıp burada paylaşabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.:)

Keyifli kasılmalar,iyi forumlar dilerim..

2. [​IMG]
    Tam olarak bu :)

3. TinyKnight

TinyKnight User

Hocam 3 kişiydik 3ümüzdede mi bug oldu :/ Garip adam ilk arkadaşa sıktı adam tek yedi resmen sonra bizi ağır ağır x1le kesti :D yani görsel hata olması imkansız gibi bir şey eğer ki kör değilsek.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

O anda görüntü alabilseydiniz iyi olurdu.:)

Bu gibi durumlarda video çekerek supporta yollayabilirsiniz.

Forum üzerinden müdahele yapamayız biliyorsunuz.:)

Rehber bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Özel günlerde/etkinliklerde çıkan avantaj kutularından :) fakat hangi özel gün derseniz hafızası daha güçlü arkadaşlarımız yardımcı olabilir belki:)

6. Oyuna uzun süre ara verdiğim için hiçbirinden haberim yok.Yine de bilgilendirme için sağolun.

Konu bi süre açık kalabilirse iyi olur diğer arkadaşlar etkinliğin adını söyleyebilirler.:)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. takemyhard

takemyhard User

siamon etkinliğinde yaratıklardan düşen kutu... içeriği spectrum legant tasarımı...

8. hitac ın bıraktığı kutu

9. .NefeS.

.NefeS. User

Merhabalar,

Bahsedilen kutu pet etkinliğine ait bir kutudur.

Ancak şöyle bir görsele sahip kutumuz daha var ki, bu zaman zaman etkinliklerden özel ödüller için bulunmakadır;

İyi forumlar dilerim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2016
  10. Bu fotoğraftaki kutudan neler çıkıyordu?

11. Bu tür durumlarda direk bug, illegal programlar dememiz yanlış olur. Belki bilemezsiniz kamuflajlı bir oyuncu mayın bırakıp canını azalttı ve düşman daha kolay kesmiştir. Şimdi dersiniz kamuflajlı kimse yoktu, Spearhead gemisindeki yetenek ile mini harita'da görünülmüyor Bu yetenek ile mayın bırakılmış olabilir. Ve adminim dediği gibi internetten dolayıda olabilir. Bir çok seçenek mevcut bu konularda. Adminimin dediği gibi görüntü alıp supporta yollasaydınız net bir cevap alırdınız.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aksam ne yedigimizi bile unutuyorken, bunu hatirlayana helal derim :)

13. TinyKnight

TinyKnight User

ya kardeş gözünü seveyim felsefe yapılacak konumu adamı defalarca kestik 3 6 üst portalda kim gelip mayın bırakacak mapede bakıyoruz :) boşuna yazmayız yoksa

14. Modum adam savaş anında dur adam bizze tek atacak düşüncesiyle videomu açsın :D

15. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tabii ki dediğiniz doğru ama bizde kanıtsız bir işlem yapamayız.

Ama Ekran Görüntüsü daha alınabilir bir şeydi.

Modumuz da onu belirtmiş.

İyi forumlar dilerim...

16. Bakın işde tam da bu noktada bağdur olan oyuncu yerine kendinizi koyun modum.Ve yapılan haksızlığa karşı ypacak bişi yok.Burda adminler devreye girip oyuncuya yardım etmesi lazım.

17. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bende sizler gibi oyuncuyum, bende bir çok durumla karşı karşıya kaldım.

Sizleri anlıyorum ama prosedürleri bizler belirlemiyoruz.

Kamu kurumlarında bile birini dava edeceğiniz ve ya suç duyurusunda bulunduğunuzda kanıt isteniyor.

O yüzden kanıtsız yapılabilecek bir şey yok.

İyi forumlar dilerim...

18. Tamam o zaman en iyisi haklıyken haksız yerine düşmek yerine oyunu bırakmak.Adam bug , program veya hile kullanarak oyunda üstünlük sağlasın.Oyun yetkilileri bişey yapamasın.Oh dünya ne rahat. Bizde burad emek harcadığımız halde mağdur olalım.Hngi kitapta yazıyor.Veya hangi vicdana sığar.Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız ?

19. Dun gece oyundan cıkıs yaptm bugun aksam uzerı gırdıgımde maıl adresım sıfrem degısmıs gıremıyorum ne yapmam gerekıo

gemım budur

kardesm yardımcı olacakmısınız attığım lınkı kaldırmaktan başka bsey yapmıyonuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2016
  20. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle alt alta yazmak yerıne tek bir mesajda belirtiniz. Mesajlarınız düzeltilmiştir.

Link vermek yasaktır. Mesajınız editlenmiştir.

Lütfen forum kurallarına uygun hareket edelim.

Gelelim konunuza geminizin güvenliğinden siz sorumlusunuz.

Bunun hakkında elimizden gelen bir şey bulunmamaktadır.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.