Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kapı sonu özel ödül var mı yoksa npclerden toplam kazanç mı 83k uri ?

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bu konudan lazerler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca dükkanda sadece SL-01 satılmaktadır. Birleştir kısmında ise SL-01, SL-02, SL-03'i inşa edebilirsiniz.

Ve 1 tane bile gemide bulunması lazerlerinizin mor renk olmasını sağlıyor. Ama sürekli mor renk olmuyor bilginize ara atışlarda mor renge dönüyor.

İyi forumlar.

3. orda çok nesne var ben görmemişde olabilirim protokolleri falanda aynı şekilde yapabiliyor muyuz? veya başka bir yolu var mıdır?

4. Çok teşekkürler anladım olayı konu kilitlenebilir

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar. :)

6. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

teşekkür ederim.

7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kapı sonunda özel ödül verilmemektedir.

Sadece NPC'lerden uridium, tp ve şeref puanı kazanıyorsunuz.

İyi forumlar.

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

9. venom birleştirme bölümüne ne zaman gelicek?

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Maalesef bu konu hakkında bizlerin bilgisi olmuyor.

İyi forumlar.

11. =DUNYA=

=DUNYA= User

Kapının 6 bölümünde 3. hakımıda kaybederek kapıyı tamamlayamadım sebebi donmalar 2007 den beri başka bir hesapta oynuyorum sayısız kapı yaptım tüm etkinliklere katılırım ve tümünü bitiririm ...

Fakat bu son bir kaç haftadır olan hatalar donmalar oyuna girememeler canımdan bezdirdi işten geldim büyük bir keyf ile oyuna girip yeni bir kapıya başlamak istedim akşamın 7.00 den beri gemiyi göremedim bağlanıyor yazısını görmekten gına geldi global avrupada artık oyun oynamak mümkün değil insaf artık bir oynun açılması için makina başında 5 saat esir olunurmu bu nedir yahu tam bir terör yetti artık ...

dünyanın parasını harcadım yaptığım hesabı bir türkiye serverine aktarmaktan başka çare yok en azından yeni bir server ve türkiye sınırları içinde olursa belki hesabıma girip oyun oynayabilirim artık avrupada sürünmek istemiyorum buna bir çözüm bulsunlar hesap aktarımına ya izin versinler yada bu sorunları gidererek oyuncularına bu hizmeti kusursuz versinler uridyum alırken sistem eksik ödeme almış fazla uridyum yüklemişti hesabımı kapatma ikazında bulunan yönetim geri kalan ödemeyi hemen benden istedi ve bende benden kaynaklanmayan bu yanlışlığı geri kalan ödemeyide yaparak anında düzelttim ...

oyun yapımcıları alacağınızı çok iyi takip ediyorsunuz tebrikler fakat bir oyuncu sizin sunduğunuz oyunu para yatırarak aldığı gemiyi oynayabilmek için haftanın her akşamı en az beş saat makina başında bekleyerek oyuna giriş yapabilmek için işgence çekiyor bu revamıdır yazıktır günahtır oyuncu hakını ihlal ediyorsunuz ben bir akşam keyif ile bir kaç saat oynayamadıktan sonra ne yapayım bu hesabı günlerdir hesaba giremiyorum gece yarısından sonra girdim kapıda elit cephane ile yaratık kesiyorum ekran donuyor gemi patlıyor haklar bitiyor kapı gidiyor yeter ya tansiyonum çıktı başım ağrıyor nefert geldi benim gibi binlerce oyuncu bunu devamlı ifade ediyor ama kimsenin bir şey yapacağı yok her şey normal denmiyormu işte adamın aklı çıkıyor hiç bir şey normal değil normal olsa ben gecenin bu saatinde asker mektumu gibi bukadar dertli bir yazı yazayım oyunumu oynar keyf alır işime bakarım demekki yanlış olan bir şeyler varki bu yazıyı yazıyorum...

bu oyunu düzeltemeyeceklerse benim hesabımdaki uridyum gemi ekipman arık ne varsa hepsini hesaplasınlar karşılığı olan parayı bana ödesinler bende kurtulayım onlarda benden kurtulsun senelerdir çıkan x3 den çektiğim uridyumun hadihesabı yok yaptığım gemiye yazık kullanamadıktan sonra ne anlamı var ...

bu oyunu seviyorum oynamak istiyorum ama oynayamıyorum ...

çözün artık beklemekten bıktık usandık ...

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  12. Kardeşim burada seni Support'a yönlendirip sonra sana gerekli yerlere ileticez demekten başka bir şey yapamazlar.

Bu söylediğin iade işlemi de imkansız gibi bir şey gidip Almanya'ya şirkete dava açman lazım o da çok çok çok zor bir olay.

Para yatırma işini biz de yapıyoruz o konuda zaten haklısın ama bu şirket tahminimce hizmet vermemeye devam edicek yapacak bir şey yok.

13. Kestiğim Uber sibelonlar( cephane verenler ) cephane yerine plazmid verdi, bu şekilde sürekli cephane zararı yaşıyorum eskiden sürekli cephane veriyordu değişklikmi geldi oyunda hatamı var nasıl telafi edeceksiniz ?

14. SİSTEM

SİSTEM User

Bu sorun hepimizin sorunu geçen yıl ile bu yıl arasında kapıda değişikler çok hissediliyor maalesfki bir düzeltme olacağını ben düşünmüyorum kapıyıda sırf uri kasmak için yapıyorumki oda p.tesi yapılacak son değişiklikte yine bir şey kazanamayacağız bence kimi kime şikayet ediyoruz iyi düşünmeliyiz.

15. supporta yazsak verilemeyen cephaneler verilirmi acaba tespit edilip

16. SİSTEM

SİSTEM User

Sanmıyorum ama siz yinede yazın bu bir hata değil diyecekler size sistem belirliyor denilecektir. keşke bir hata olsada düzeltseler.

17. aynen çok haklısın diyecekleri şey belli neyse yazıyım başka çarede yok zaten bizi çok düşünen hiç bir zaman mağdur etmeyen darkorbit ekibine bi yazıyım

cяαzψ•usκudαяlı ve SİSTEM bunu beğendi.
  18. NOPANIK

NOPANIK User

ARKADASLAR ßILIYORUZKI ESKI LAZER ßIZIM ICIN OYUNUN VAZGECILMEZIDIR COGU KISININ OYUNDA ZEVK ALDIGI HEYECAN DUYDUGU HAZ ALDIGI LAZERDIR BELKIDE BU AMACLA OYUNUN ONLINE UYELERINIDE CANLANDIRABILIRIZ VE HERKEZ COK IYIDE BILIYO ESKI EKRAN ESKI LAZERIN YENIDEN GELMESINI BENDEN COK BUTUN UYELERIMIZ ISTIYODUR

UMARIM ESKI LAZERIN YENIDEN GUNCELLENIP OYUNA KAZANDIRMAK ISTIYORSANIZ DESTEK OLUNUZ SEVGILERIMLE DİLMAÇ

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2016
  19. NOPANIK

NOPANIK User

[​IMG] ARKADASLAR ßILIYORUZKI ESKI LAZER ßIZIM ICIN OYUNUN VAZGECILMEZIDIR COGU KISININ OYUNDA ZEVK ALDIGI HEYECAN DUYDUGU HAZ ALDIGI LAZERDIR BELKIDE BU AMACLA OYUNUN ONLINE UYELERINIDE CANLANDIRABILIRIZ VE HERKEZ COK IYIDE BILIYO ESKI EKRAN ESKI LAZERIN YENIDEN GELMESINI BENDEN COK BUTUN UYELERIMIZ ISTIYODUR

UMARIM ESKI LAZERIN YENIDEN GUNCELLENIP OYUNA KAZANDIRMAK ISTIYORSANIZ DESTEK OLUNUZ SEVGILERIMLE DİLMAÇ

20. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Link paylaşımı yasaktır.

Mesajınız editlenmiştir.

Büyük harflerle mesaj ve ya başlık yazmamaya özen gösteriniz.

Bir sonrakine cezai işlem uygulanacaktır.

Aynı konuyu birden fazla açmışınız buna dikkat ediniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.