Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle bu konunun yeri bura değil güncelleme ve fikir havuzuna açınız.

Diğer konuda uyardım burdada tekrar söylüyorum büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelıyor lutfen bundan sakınınız.

Bir sonrakine cezai işlem uygulanacaktır.

Sizden Ricam bu konuyu fikir havuzuna kurallara uygun açın bizlerde bu konuyu iletelim.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bu bir sorun çünkü bazen veriyor , bazen vermiyor bunu raporladık çözülmesini bekliyoruz.

Telafi bilgisi şuan elimizde bulunmamaktadır.

Bir ihtimal etkinlik uzayabilir.

Tabi bu kesin bir bilgi değildir.

İyi forumlar..

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sizi anlayabiliyorum. Bir görevli olarak değil bir üye olarak düşünmek istiyorum.

Şimdi bizlerde oyun oynuyoruz ve bu donmaları yaşıyoruz.

Bu bir gerçek bunu inkar etmiyoruz.

Ama şöyle söyleyebilirim ben son 2 gündür bir donma problemi ile karşılaşmadım.

Bu donma olmadığı anlamına gelmesin bu sorunu biliyoruz ve sorunu çözmeye uğraşıyoruz.

Sizden ricam biraz sakin ve sabırlı olmanız ve bize yardımcı olmak amacıyla buradan har dosyası alıp bize gönderiniz.

İyi forumlar.

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Şuan sadece Pet montaj kısmında bulunmaktadır.

Protokol ve modüller bulunmamaktadır.

İyi forumlar..

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

6. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Destek şuan sadece Global avrupa 1 için yapılıyor.

İyi forumlar..

JUPlTER bunu beğendi.
  7. arkadaşlar lf 3 mü daha iyi vuruyor 3.seviye lf 3 mü yoksa spectral lancer 3 mü hangisini yuvaya koyayım hangarda

8. x3 bu akşam gelirmi

9. bakın arkadaşlar donma sizde yok global avrupa 1e girin öyle konuşun biz de biliyoruz 6-7 serverde donma oldugunu gerisinde olmadığını

donma olsa yine tamam dün arada lag oluyordu ama en azından o işkenceyle kapıyı yapıyordu herkes ama gel gör ki saat 13ten sonra kamikazeler çalışmamaya başladı yeniden bildiğin kamikazeye tıklıyorsun pet ne hareket ediyor ne sizinle geliyor yerinde oldugu gibi duruyor ve bu kamikaze sıkıntısı genelde akşam 8-9dan sonra başlıyordu cumartesi günü 13ten başladı saat 6da yine girdim hala aynıydı tunnel kapısı gelmiş yapamıyoruz böyle saçmalık olmaz

kamikazesiz bitirmeye kalksam elit kalmaz gemide ve bu olay sadece türklerde değil ben yabancı chatteyim orda da herkes şikayetçi çalışmadığını söylüyorlar hatta tsde de yabancı arkadaşlar da şikayet ediyordu

şimdi siz buraya gelip bende donma yok demeye gelmeyin ya bizi düzgün dinleyin girin bi bakın global avrupaya ya da hiç konuşmayın en iyisi çünkü global serveri 3 haftadır bu lagları yaşıyor kamikaze çalışmaması da yeni çıktı herhalde 4 gündür kamikaze atamıyor bazı saatler dışında
    ben şuan girmek zorunda kaldım sabahın köründe sırf öglen olunca yine kamikaze çalışmama sıkıntısına denk gelmeyeyim diye çünkü resete kadar sürüyor bu sıkıntı

titans___ bunu beğendi.
  10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Genellikle Pazar akşamları geliyor yinede kesin gelir ifadesini kullanamayız.

İyi forumlar.

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

lf 3 150 > 3.seviyede % 0,8 den 151.2 > Sll 3 olan pvp 130 pve 175 hasar gücündedir şeklinde sıralayabiliriz.

Hepsinden en güçlüsü tabi ki lf 4 tür.

Bu durumda lf3 geliştirmemenizi ,lf4 ler tamamlanana kadar irisleri geliştirip Sll 3 kullanmanızı tavsiye edebilirim.

Keyifli forumlar dilerim.

12. Büyük ihtimalle evet

13. Hiç bir yerde öyle bir bilgi yok

14. Kozmetik tasarımı al petine. Diğer petleri kıskandı sanırım sana trip atıyor olabilir.

15. 20 saat dolduktan sonra tekrar gir. 10 canın olduğunu göreceksin. Bir ara 3e indirmişlerdi sonra 10a çıkardılar. Ondan dolayı olabilir

16. anakin5555

anakin5555 User

evet test server açıışacak :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

18. Tamam modum, teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

19. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.