Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. macellaio.

macellaio. User

oyun içi destekler çubuğunda gözükmesi lazım diye biliyorum.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu tur bonuslar desteklerin icinde gorunmez,yaratik kesin birde normal desteksiz getirisine bakin burda,ozaman fark anlarsiniz.

3. arkadaşın da dediği gibi geçen hafta gelan x2 galaxy ödülü felan özür amaçlıydı ama 10 gündür oyunun cılkı çıktı yani, ve biz yarına düzelir diye katlayıcı paketimizi iptal etmedik ama şaka gibi 10 gün geçti ve giden bizin katlayıcı avantaj ve vip sürelerinden gitti. zaten özür amaçlı 2 kat galaxy ödülü etkinliğine acilliyetten dolayı yetişemedik yani şimdi farz edelim yapılan bu etkinlik bize yapılan haksızlığı mağduriyeti gideriyor (ki bence mağduriyetin çeyreğini bile gidermiyor ) ben bu etkinlikten faydalanamadım ve darkorbit benim mağduriyetimi gidermiş mi oldu bu arada bu sorunun ne zaman düzeltileceği hakkında bilgi verseler bari paketlerimizi iptal edelim de düzelince tekrar alırız galiba darkorbit bize yaşanılan sorun boyunca geçen süredeki viplik ve avantaj paketlerimizi geri vermiyecek.(forum adminlerinin bu konuda yapabilecekleri bişeyin olmadığının farkındayım lakin bu oyun bi takım işidir kimi suporttan oyuna destek olur kimi oyun açığını kapatarak oyuna destek olur kimi görsellik kazandırarak ancak bu oyunun kapsadığı bi forum var ve bu forum adminleride oyuna katkıda bulunan destekçiler bence biz forum adminiyiz yetkilerimiz yok yada bizizm yapacak bişeyeimiz yoktan ziyade bu oyun takımında sizinde önemli bi görevinizin olduğundan haberdar olmalılar.)

KAMİKAZE bunu beğendi.
  4. cücücüm

cücücüm User

desteksiz kesemem çünkü mevcut desteğim var. Ancak örneğin bir kristallon 366 şeref, 79bin tp veriyor. Fakat benim argelerim tp ve şerefe verilmiş durumda. Bu durumda bu bonustan yararlanıyormuyum?

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tallon 256 seref ,51.200 tp veriyormus normalde ,seref % 25 ten 320 eder. sizinki ona gore % 43 gibi.

cücücüm bunu beğendi.
  6. cücücüm

cücücüm User

eyvallah.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. hakann144

hakann144 User

INTEX sistemine hoş geldin
    12.05.2016 tarihinde saat 16:13, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 19.05.2016 saat 16:13 zamanında giriş yapabilirsin.
    Sunucuya bağlantı koptu. şimdiye kadar ban acılmadı lütfen yardımcı olurmusunuz

8. .-ERHAAN-.

.-ERHAAN-. User

Global Avrupa 1 serverinde oyun çok abartılı bir şekilde kasıyor.Pc kasıyodur diyenler illaki çıkar Tüm oyuncuların PC leri kasmaz.Bu sorun ne zaman geçer veya biz kendimiz düzelte bilir miyiz?

9. *Mrs

*Mrs User

hay eline koluna sağlık kardeşim.

10. Katlayıcı aldık kullanamadık şu protokoller hala çalışmıyor 1 haftalık katlayıcı çöpe gitti kullanamadık.bu mağduriyetin giderilmesi için 1 haftalık katlayıcı vipimi kurtarma protokolleri düzelince hesabıma eklenmesini ve bu süreçte 1 gg 100 gg olacak şekilde 1 haftalık etkinlik yapılmasını talep ediyorum.Sadece ben değil benim gibi yüzlerce kişi mağdur oldu.Bu mağduriyetimizi lütfen göz önünde bulundurun saygılar

lütfen bu talebimizi gereken yerlere iletiniz saygılar

Son düzenlenen: 19 May 2016
  11. 1 saat zaman farkı vardır arada onuda hesaba katınız..

12. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Öncelikle konu başlığının tamamen büyük harf yazılması yasaktır.

Saat farkından dolayı geç açılabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2016
  13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlar kullandığımız üsluplara dikkat edelim lütfen.

Öyle bir kampanya yapılmış yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.Fikirleriniz iletilmektedir.

İyi forumlar

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yapılan bir düzenlemedir , hata değil.Eğerki hoşunuza gitmediyse güncelleme ve fikir havuzuna eskiye dönmesi için konu açabilirsiniz.Şunuda söyliyim yapılan düzenlemenin genelde geri alındığını görmedim.

İyi forumlar

15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyii forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sorunun farkındayız , en kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ama kitlemeyi unutmussunuz:)

0BLIVI0N bunu beğendi.
  18. Merhaba ,

Arkadaşlar yapılmasa ayrı dert yapsalar ayrı dert. Avantaj kutularından çıkabilecekler belli şeyler. Bu etkinlikte böyle oldu başka bir etkinlikte daha farklı şeyler olabilir. Kimse %25 TP ve ŞP desteğini görmüyor avantaj kutu içeriklerini beğenmeyen çok ilginç bir durum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

19. Merhaba ,

15 seviye pet'i niye 14 seviye yapmak istiyorsunuz ki ? 14. seviyedeki ekstra avantaj 15 seviye olsa da devam ediyor.

P.E.T. Kullanım Kılavuzu

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

20. Merhaba ,

Protokollerdeki sıkıntı biliniyor ve en kısa zamanda düzeltmek için çalışıyorlar. Sorunsuz bir düzeltme gerçekleştiği zaman merkez tarafından alınacak karar ile telafi yoluna gidebilirler fakat bir kesinliği yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.