Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Önceden bildirilen bazı etkinliklerde aksama yaşanabiliyor.

Ana sayfada bugün Merkez saati ile 18:00 - 00:00 arasında diye bilgi verilmiş.

*Etkinlik bilgisi verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Kasım 2016
  2. iyide ben 6/8 yaptım demonu görev sıfırlandı. görevi bitiremedim bile.supporta mesaj yazdım kanıt istedi eee geçmişe dönük video filan çekemediğimiz için ve sistem günlüğündede bişey belirtmiyordu bende şikayetten vaz geçtim her türlü haklı çıkıyorlar çünki :D zaten ödülüde yok :D

3. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Kapı içindeki düşen cephane kutularıda azaltılmış sanki

4. TinyKnight

TinyKnight User

ben bu serverde oynuyorum diye bayramımdan yararlanamıyorum ayıp ya.

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Haklısınız tabi ki ancak Türkiye' ye özel bir bayram ve etkinlik olduğu için Türk serverlarını kapsıyor.

Bu konuda istek ve taleplerinizi supporta yazabilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

6. 2 gün öncede burda paylaşım yaptım ama Ondan sonra supporta 6 defa üstüste mail atsam bile otomatik cevaptan başka bişey gelmedi global serverde oynuyorum hesabım Euro ama Türkiye'de yaşıyorum tl ye çevrilmesini istiyorum ingiliz supportuna yazıyorum hesabınızın bağlı olduğu ülkeye yazın diyor bana ingiliz frabsız çek birsürü support linki yolluyorlar başka tr serverindeki hesabımdan mesaj atıyorum onlar hiç takMıyorlar Şimdi buranın sorumlusuda gelecek dicekki supporta danışınız Bu konularda biz malesef bişey yapamıyoruz hakmıdır bu ya para veriyoruz bize hizmet etmek ZORUNDASINIZ

7. ECEL

ECEL User

şu yöntemi dene işe yarayacağını sanıyorum. epin satan türk sitelerinden 3.90 tllik ib katlayıcı epini al ve dene çok bişey kaybetmezsin. kendi serverindede katlayıcıyı seç aldığın epini orda girmeyi dene. olursa uğraşmana gerek kalmaz.

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Öncelikle kullandığınız başlığa dikkat ediniz mesaj içerisinde veya başka mesajlarda kullanacağınız argo kelimeler ceza almanıza neden olabilir.

Sıkıntınızın çözümü için serverinize bağlı supportla iletişime geçmelisiniz. Ama sıkıntınız ikametgah ile ilgili olunca TR sunucuları supportundan destek alamazsınız nedeni ise sıkıntılı hesabınızla TR supportuna mail atmıyorsunuz. Öncelikli olarak oyuncu sıkıntı yaşadığı hesaptan mı yazıyor diye bakılır. Bu konuda size burada yardımcı olamayız. Sorununuzu support çözebilir ama biraz imkansız.

İyi Forumlar.

9. ayaz0227

ayaz0227 User

Ana sayfada bilgileri bulunan hafta sonları düzenlenen kapı ödüllerinde hata var normal olarak delta ve lambda kapılarında aynı ödüller mevcut buna göre goli süpriz paketi hiçbir kapıda mevcut değil fakat tanıtımda bilgileri yer alıyor . Peki şimdi buna göre goli süpriz paketi varmı yok mu varsa hangi kapı üzerinde

10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Tanıtımda bütün paketlerin içerikleri yer alıyor. Sadece paket içeriklerini belirtiyor. Ortada bir yanlışlık yok.

İyi Forumlar.

ayaz0227 bunu beğendi.
  11. ayaz0227

ayaz0227 User

sayın mod um bakın normalde buna göre goli süpriz paketinin şansını hangi kapı olduğunu yazmıyor

Peki buna göre goli paketi için hangi kapıyı tamalamalıyız söylermisiniz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2016
  12. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Hiçbir kapıdan alamazsınız. Bu özel günde goliath paketi belirtilmemiştir. Uridium alışverişinde cerrah tasarımını sundukları için koymamış olabilirler.

İyi Forumlar.

13. ayaz0227

ayaz0227 User

Hmm anladım modu um ilginiz için teşekkürler kiltlenmesi uygundur.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  14. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Rica ederiz :)

Konu Kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

15. bu geliştirmedeki %25 indirim tahmini ne zaman gelir?

16. EKİM

EKİM User

Merhaba,

En son dün akşam saat 20.00'de geldi.

Genellikle iki haftada bir cuma akşamları geliyor.

Ancak daha net bilgi edinmek için her Cuma Twitch yayınımızı takip ederseniz, orada haftalık gelecek etkinlikler hakkında bilgi veriliyor.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  17. Dostum fikir için teşekkürler dediğin şekilde sadece bu hafta 480 tl lik alışveriş yaptım olmadı hazır hediye varken 600 tl ye hercul leri fulleyebiliyorum ama euro olunca 800 lira ya denk geliyor

18. Merhabalar, öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
    Benim sorunum şu şekilde, son 2 aydır Gg indirimi, Droit indirimi, Lazer indirimi, Ekstralar indirimi, V.B bircok indirim gelmez oldu ve buda beni bi hayli rahatsız etti ve zarara uğramamı sağladı.
    Sizce neden bu tür indirimler gelmez oldu ? sorumu yanıtlarsanız sevinirim

TEŞEKKÜRLER SYLVESTER.

19. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Teşekkür ederiz, sizlerinde Bayramı kutlu olsun.

Bir nedeni yok, biliyorsunuz bu etkinlikler zaman zaman gelir zaman zaman gelmez. Yani tamamen sürprizdir.

Belki önümüzdeki günlerde gelmeye başlar, kesin bir şey söyleyemeyiz.

İyi forumlar.

20. Modum eskisi gibi gelmiyor ama :/ buda moral bozucu bişi hafta sonundan, hafta sonuna genellikle indirim gelirdi ama garip olanda son zamanlarda geliştirme indiriminden baska birşey gelmemesi :) x2 gibi ay dan aya mı gelicek yoksa bi bilginiz varmıdır ?
    Teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.