Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bundan sonra anlaşılan hiçbir şekilde oyunda satın alım yapmamak .kredi kartlarında ödeme şekli euro oldu bu ne demek oluyor.neyse ben düşüneceğime siz düşünün ben oyun parası ya da oyun içerik satın aldıkça sizler kazanıyordunuz. bundan sonra satın alım yapmam param cebimde kalır.

2. oben

oben User

iyi işte kardasın neden sitem ediyonki..

3. Yeniden selam;

Biz Türko'lar genellikle yaptığımız bişeyle ilgili olumsuz bir yaklaşımla karşılaştığımızda muhaliflerin düşüncelerine saygı duyup yine de işimize bakmak yerine, otomatik olarak hemen karşıt bir söylem üretiriz. :) Bu hep böyledir. :)

O yüzden ben senin dediğin gibi, beni ilgilendirmeyen şeylerle uğraşıp durmak yerine, ilgilendiklerimle ilgili verdiğin cevaptan bir şeyler çıkarmaya çalıştım ve konfigürasyonların hepsini sildim. Sonra yeniden oluşturdum. Sorun, droitlerle ilgiliymiş. Konfigürasyonları yeniden oluşturunca lazerlerin hepsi olması gerektiği gibi göründü. Bu konudaki yardımınla ilgili teşekkür ediyorum.

Ama LF-II'lerle ilgili söylediklerin de sadece senin düşüncelerindir ve seni ilgilendirir. Ben gerçek parayla bu oyunda hiç bir materyal almadım, almayacağım da. Hiç bir paket almadım, almayacağım da. Hiç bir zaman parayla VIP olmadım, olmayacağım da. Çünkü (sadece kendi fikrimdir) bu tür oyunların sadece eğlence amaçlı olduğunu düşünürüm. Ve oyun içi imkanları (parayla satın alınanlardan bahsetmiyorum) kullanarak eğlenmenin esas olduğunu düşünür ve savunurum. Eğer sunucu beni gerçek parayla bir şeyler satın almaya zorlayan bir yazılım üretirse, soğurum. Çünkü bunun adil olmadığını düşünürüm. Parası olan var, olmayan var...

Özetle, eğer LF-II varsa onu geliştiririm. Yok hayır LF-III varsa ve yeterli miktarda uridium biriktirebilirsem onu geliştiririm. Bu kadar basit! Ve oyunun bana sağladığı platformu, olabildiğince kendi içindeki imkanları kullanarak değerlendirmeye, eğlenmeye çalışırım. DarkOrbit ile ilk tanıştığımda bu anlamda daha adildi. Ama artık yavaş yavaş bu kabuk değişiyor gibi görünüyor. (Bu da kişisel fikrimdir.) Ve bununla ilgili düşüncelerimi de yakın geçmişte sordukları anket sorularında da dile getirdim.

Ben kimseye karışmıyor ve oyunla olan ilişkilerine müdahale edemiyorsam, kimse de benim oyunla olan ilişkime müdahale etmemelidir, edememelidir. Kısaca herkes dilediği gibi oynar.

Ama fikir güzelmiş. Yol gösterdiğin için de bir kez daha teşekkür ederim. Sorunumu çözdü.

İyi oyunlar ve iyi forumlar.

4. ulubatlı

ulubatlı User

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bir sorum olacaktı. Mucosum ve Scrap nerede çıkıyor? Gerçekten bu ve diğer malzemelerin nereden çıktığı hakkında bir fikrim yok. Biraz toplamışım ama nasıl ve nereden topladım hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi forumlar.

5. modum belirttiğiniz gibi bu şekilde iletişim formu gönderdim sabah 11 gibi cevap geliyor umarım yine aynı mesajı atmazlar hem ingilizce hem türkçe yazdım. ingilizcem ne kadar iyiyse artık:rolleyes:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    english:
    valuable support; I want to update my payment information. I would like to make my product payments over the Turkish lira, not over the euro. I live in Turkey.
    I made previous purchases with my own credit card.The required documents are listed below. with all respect
    turkish:
    değerli support ödeme bilgilerimi güncellemek ve ödemelerimi euro yerine her zaman yaptığım gibi tl üzerinden gerçekleştirmek istiyorum. türkiye'de yaşadığım ve ikamet ettiğime dair ve önceki ödemelerimi kendi kredi kartım ile yaptığımı belgeleyen resim linkleri aşağıdadır. şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
    ID CARD(nüfus cüzdanı) : **
    CREDIT PAYMENTS(kredi kartı ödemeleri): ***
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2016
    JUPlTER bunu beğendi.
  6. abg kapılarından bolca çıkıyor :) mucosum lordakia sibelonit vs den scarp saimon sibelon vs.

7. #tOrk#

#tOrk# User

cephaneyi vermişler.. belki etkinlik de sürpriz bir şekilde gelir.. pardon "krdş Darkorbit bu ne beklion", neyi bekliyorsam :D

8. SİSTEM

SİSTEM User

Bu ara yapımcıların ve yöneticilerin kafası bir hayli karışık olsa gerek neyin ne zaman nasıl çıkacağı belli olmayan bir oyunda herşey sarpa sarmış durumda alışmadıkmı hala :p

#tOrk# bunu beğendi.
  9. ulubatlı

ulubatlı User

Merhaba, abg kapıları derken galaksi kapılarımı?

10. SİSTEM

SİSTEM User

Evet arkadaşımız Alpha beta gama kapılarından bahsediyor ama bu tür parçalar montajlamanın ilk çıktığı zamanlardaki gibi çıkmıyor buna kapılarda dahil.

11. ulubatlı

ulubatlı User

Çok teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için. İyi forumlar :) .

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.

Montaj ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Mucosum Lordakia-Lordakium -Sibelonit normal boss ve uberlerinden,

Hurda Saimon -Mordon normal boss ve uberlerinden.Ayrıca kapılardaki yaratıklardan elde edebilirsiniz.

Keyifli forumlar..

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Vpn ile giriş yapıldı ise ,farklı bir ülkeden giriş yada kredi kartı ile ödeme yapıldı ise değişmesi mümkün.

Türkiye' de yaşadığınıza dair bilgileriniz ile supporta başvurmalısınız.

Gerekli geri düzenlemeyi yaparlar.

Keyifli forumlar.

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Umarım yeterli olur ve sorununuz düzelir.

Cevap geldiğinde de geri dönüş sağlarsanız memnun oluruz.

Keyifli forumlar..

15. Tot kapsında çıkan droidler silinmiyor sayflarca var ne yapıcaz ?

16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aslında oyuncuyu korumak adına yapılmış bir önlem.

Bazı ekipmanlar satılamamaktadır.

Diğer hangarlarınıza yerleştirerek birazından kurtulabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

17. İrisler satılabiliyor pet protokolleri satılabiliyor bo2 ler hız lar satılabiliyor işe yaramıyan saçma tasarımlar satılmıyor bu oyunucu korumak değil dalga geçmek gibi bir şey bence madem oyuncu korumak hepsine engel koysunlar irisler de satılmasın. Ne yapim ben sayfalarca kullanmicam tasarımları. 14 sayfa boş beleş yer kaplıyorlar

18. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ender bulunan ekipmanlara bu sistemi koymuş olabilirler.

Dilerseniz supporta bu konuda yazabilirsiniz.

Forumda açılmış güncelleme fikir havuzundaki konuya destek olabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

19. Teşekkür ederim kilitleyebilrisniz.

JUPlTER bunu beğendi.
  20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitlenmesi uygundur.

Ben teşekkür ederim

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.