Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. turkiye serverinde oynsan euro uzeri islme yapiyorlar D:
    o yuzden ben her hafta uri cekiyordum cekmiyorum artik oynamiyorum fazla arada sirada slm sabah deyip cikiyorum buda iyi oldu .D
    her hafta 100 euro cok buraya
    zaten oyun da her aksam donuyor onuda gecdim
    tr1de kimse yok kalmadi bi hafta sonu dolu oluyor
    oynu bitirmek icin elinden geleni yaptilar daha ne diyelimki demi

2. Merhaba,

Moderatörümüz gerekli cevabı vermiş. Teşekkür ederiz.

Gerekli cevap verildiğine göre konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

~Paralal evren~

Son düzenlenen: 8 Kasım 2016
  3. Sorun sende. Bende hala Türk Lirası istiyor.

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

O kadar yazmışsınız kilitlememişsiniz ? :)

Konu sahibi isterse konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

JUPlTER ve cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  5. Büyük ihtimalle başlıktan konuyu anlamadınız.

Az önce bir video izledim. Adam videoda demon dirodini sürüklemeden sadece üstüne tıklayarak gemiye yerleştirdi. Bu nasıl oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim çok işime yarayacak çünkü benim.

Buyurun video

(Adamın çektiği videonun arasından bu kısmı kaydedip videoyu paylaştım)

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

CTRL tuşuna basıp yerleştireceğiniz ekipmanın üzerine tıklarsanız sürüklemenize gerek kalmaz.

Birde SHİFT tuşu var, mesela LF_3 leri toplu seçmek istiyorsunuz.

SHİFT'e basılı tutup LF-3lerden 1 tanesine tıklayınız, hepsi seçilmiş olacak.

Sonra CTRL'ye basıp tekrar LF-3'lerden birinin üzerine tıklarsanız, toplu olarak sürüklemeden hangarınıza yerleşirler.

Uygulamasını yaparak deneyiniz.

İyi forumlar.

7. Merhaba,

Çok teşekkür ederim. Fazlasıyla işime yarayacak.

Konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  9. EKİM

EKİM User

10. Merhaba,
    Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.
    Türkiyede oturduğunuza dair ikametgah belgesini yollayabilir misiniz?
    İd:
    Sunucu:
    GlobalİD
    İkametgah Belgesi:
    Kimlik fotokobisi (arka ve ön yüz)
    Bu bilgiler ve evrak olmadan muhasebe ödeme mağazası değişikliği isteklerini işleme almamaktadır.Bu yüzden forumu doldurup evrakın okunaklı tam boy fotosunu bize gönderiniz

bu mesaj geldi sonunda :) gerekli belgeleri gönderdiğimde çözülecektir inşallah.

benim gibi durumda olan arkadaşlar varsa eğerki bu adımları takip ederse sonuca ulaşacaktır.
    ikametgah belgesini e devletten temin edebiliyorsunuz.
    kimlik fotokopisinide telefondan çekip gönderebilirsiniz.
    sonunda rahata kavuşucam heralde:D

11. SİSTEM

SİSTEM User

Biraz zaman alabiliyor 15 ila 30 gün arası olabilme ihtimali var bu tür çözümlerde evet farklı ülkelerden alımlarda ödeme seçeneği değişebiliyor çözümlendiğinde daha dikkatli olursanız bu tür problemlerden de uzak kalmış olursunuz Bence bu konuda bir açıklama Admin kardeşlerimiz tarafından yapılmadıysa farklı ülkelerden kendi ülkeniz içerisinde yapılan alışverişlerde ödeme para birimi değişmektedir notu düşülmeli.

Bu tür problemler zaman alan problemlerdir daha dikkatli olmanız dileğiyle.

12. sistem tarafından belirtilmesi en doğru uyarı olur aslında. geç olsunda güç olmasın modum :) yarına düzeltileceğini düşünüyorum.

13. SİSTEM

SİSTEM User

Mod değilim o geçmişte kaldı :) umarım en kısa zaman dilimi içerisinde düzelir iyi eğlenceler dilerim.

14. Yandex ve chrome dışında hiçbir tarayıcıda olmayan bu sorundan artık bıktım sadece sizlerden yardım isteyebiliyorum. Bu açtığım 2. başlık bu konuyla ilgili. İlk konuda flash player güncelle, yandexi silip yükle dediler. Fakat işe yaramadı. Ayrıca bu sefer videoda çektim. Oyunun her saniyesi böyle oynanmıyor cidden çok sinir etmeye başladı bu sorun beni artık. Başka tarayıcıda oynasana o zaman dediğiniz duyar gibiyim fakat yandexin oyundaki akıcılığı ve kalitesi cidden çok iyi.

15. SİSTEM

SİSTEM User

Ekran kartı güncellemesi yaptınızmı ? yapmadıysanız bence güncelleme geldiyse driwer larınızı kontrol ediniz.

Oyundaki görsel efektleri en aza indirin yada kapatın tamam haklısınız görsellik önemli ama bazen çok büyük etkisi olabiliyor.

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  16. Videodaki oyun görsel efekti orta derecedeki. Daha da kısarsam herşey çok kötü oluyor. Ayrıca driverlarım güncel.

Başka önerisi olan var mı ?

17. SİSTEM

SİSTEM User

Yandex ve crom dışında bir hata yok demişsiniz kaldırırken direk program yükle kaldırdan değilde Revo Uninstaller indirip program sayesinde kaldırma yaparak deneyiniz farklı bir şey gelirse aklıma yazacağım.

cяαzψ•usκudαяlı ve Rehber bunu beğendi.
  18. TinyKnight

TinyKnight User

test 2 açıldı şuan oyundayım ancak nereden uridium sağlayacağız nasıl ve neyi test edeceğiz anlamadım ben uzun zamandır teste denk gelmiyordum 0 uri var şimdi olayı ne bunun açılma sebebi ne?

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Normalde başlangıçta Urıdıum veriliyor olması lazım.

Adminimizin yapmış olduğu duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.