Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

düzelttim mod şimdi bak olmuşmu :p

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İşte bu performansı bekliyorum :D

Çok iyi böyle, devam :D

İyi forumlar

3. Kardeşim eskiden olsa çekinme yatır derdim ama şimdi o kadar parayı yatırmanın anlamı yok gerçekten zaten oyun bitti sayılır savaşlarda dahi hep aynı adamları kesiyoruz oyuncu kalmadı. Uridium çekmek istiyorsan tabi hesaplara özel indirimler falan geliyor %33 indirimle 75 bin uridium çek gibi x4 olduğunda ondan çekersin 4 m uri olsa indirimleri güzel yakalarsan birde adminlerin twicth yayınlarında dağıttığı koddan bulursan %60 indirimle her şeyi yaparsın tabi bide dosyaya anahtara falan indirim geliyor %75 yapar. Oyuna fazla para yatırma vipini indirimini çeksen her ay yeter katlayıcı çek kutu topla kutu argesi yap. Birden full olmaya çalışma zevkini çıkararak oyna. Her ne kadar gemini fullesen de savaşlarda oyunculuk ön planda olur sürekli patlarsan fazla zevk alamassın o yüzden yavaş yavaş gelişmek daha mantıklı. Bide aralıkta kış etkinliği falan gelecek diyorlar x4 falan olabilir bekle bir şey kaybetmessin :D

4. uzayl80

uzayl80 User

bence gerek yok öle lüks para yatırmaya 3.90 tl ye al haftalık uri paketi (10bin uri garanti geliyor haftada) +3.90 al bitane x3 günlerinde uri 5 bin uri sana 15 bine geliyor al bitane 3.90 a katlayıcı bonus paketi olsun bitsin gerisi hikaye 12 tl ye güzel seyler yaparsın zaten

5. manyak.04

manyak.04 User

bence bu oyuncunun 5 TL si bile yok. Sizinle dalga geciyor

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  6. GREED

GREED User

Valla yatırırsan değmez söylemedi deme :)

7. TinyKnight

TinyKnight User

Hocam yatırdığına deymez internette 100 150 tlye full hesaplar satılıyor git onu al daha iyi :D Şimdi gelir modun teki banlar niye olağan bir şeyi söylediğim için.Neyse kısacası deymez oyun zaman ve vakit kaybı bunu oynayacağına git bi mmorpgye başla en azından o oyunlar yıllarca dayanıyor.

8. etkinlik ne zaman olacak

9. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Günlük etkinlikleri takvimden ya da oyun ana sayfasından takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. lloai

lloai User

az önce bir yeşil ganimet kutusu açtım ve prizmatik yuva çıktı prizmatik yuva nedir

11. takvimde space sabaha kadar sürecek gösteriyor cilgin cubide öyle sabaha kadar sürecekmi?

12. ulubatlı

ulubatlı User

Arkadaşlar gayet ciddiyim bu konuda öncelikle bunu belirteyim ve alpertunga arkadaşımın da dediği gibi yapmayı düşünüyorum. Gayet mantıklı. Evet oyundan gayet güzel zevk alıyorum ve şevkimi kimse kıramaz :) Tabi oyunun bazı hataları var ama umarım düzelecektir. Uygun zamanı bekliyorum en geç aralık yada ocak gibi çekeceğim. Malum KPSS denen bir illet var ve ben o sınava gireceğim. İyi bir şekilde hazırlandığım için kazanmama gibi bir ihtimal görmüyorum. Kazandığım zaman sizlere 5.000 Türk Lirası değerinde Urıdıum çekerek görselli yada videolu şekilde gösteririm. Hatta nasıl hesabı fullediğimi de gösteririm.

Benim oyunda Lf4 bulma hevesimi kıran şey şuydu. Lf4 gününde tamı tamına 90 kutu açmama rağmen hiç Lf4 çıkmamasıydı ve üstüne üstlük adamlar 2 3 kutuda elit tasarım çıkarırken bende oda çıkmamıştı. Bende hırs yaptım ve böyle bir şey yapacağım. Bana göre de çok güzel olacak. Aynı server de olan arkadaşlarım varsa Urıdıum çektikten sonra oyunda karşılaşabiliriz :) İyi günler, iyi forumlar... :)

13. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Ana sayfa etkinlik kısmında da gözüktüğü gibi etkinlik 19.00 - 22.00 arasında gerçekleşecektir yani Türkiye Saati ile bu 21.00 - 00.00 arasında gelecektir.

İyi forumlar.

14. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Birleştir kısmındaki ögelerin oluşturulmasında kullanılmaktadır.

Daha detaylı bilgi için burayı inceleyiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 10 Kasım 2016
  15. WolfWar

WolfWar User

Montaj sisteminde eşya üretebilmen için gerekli bir parçadır. :)

16. Kaçırdn kaçırdın 5000 anahtar vardı 600 tl ye onu alsaydın gemin full dü büyük bir merak la çektiğin uriyi görmek isityorum bu konu olmasa bile resim bölümünde paylaş meydan oku herkese do nun cebi dolsun biraz :) 90 kutuya lf4 bekleme 1de 1 de olabiilir 1000 de 1 de ben 2000 kutu ve kappa ile fullemiştim lf4 leri
    Şunu da göz önünde bulundur hitaç etkinliğinde ful+full 3 oyuncu biz 1 gemiyi kesememiştik rsb x4 sıkıyrouz her birimiz roketler falan düşün en az 400 k yiyor bu kişi üçümüzü de kesti biz de de ema ınsta vardı kullandık çekinmedik :cool: böyle şeyleride göz önünde bulundur ölü yatırırmda ve sınavında başırıalr dilerim.

Son düzenlenen: 10 Kasım 2016
  17. uzayl80

uzayl80 User

ama ne yazıkki eskisi gibi sık nadir taş gelmiyor artık misal 15 tane deve kesiyon hammade cıkıyo :) şu nadir taşları sıklasdırın bi zahmet bide şu birlesdir kısmındaki taşlar malzemeler tam detaylı anlatım yapın bari bilmeyenler ögrensin

18. 5 bin lira cekme bilader 10 bin cek .DD 5 bin az degilmi d:D
    tovbe tovbe yaw

SİSTEM ve İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  19. uzayl80

uzayl80 User

millet işin makarasında eger gercekden 5 bini varsa araba alsın yok okuyosa egitime harcasın yok calışıyorsa işine harcasın arkadas demokraside care tükenmez yeterki kulanmasını bil olmadı hayır işi yap sevap kazan :D:D:D:D:D

20. günlük etkinlik deilde özel etkinlik yokmu yakında

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.