Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

X2 kat kazançlı kapı günlerinde hiç bir kapı ödülünde uridium çift olarak gelmez.

Kapılarda çiftte ödüllere buradan bakabilirsiniz.

Keyifli forumlar..

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İletiyoruz emin olun bizde sizler kadar istiyoruz.

Etkinlik ve indirimleri Merkez yapıyor.

Sizde supporta bu isteğinizi yazarsanız daha etkili olur.

Keyifli forumlar.

STARFORCE93(D!T) bunu beğendi.
  3. yeşilce

yeşilce User

bu oyunu hepten beleşe getirme derdinde millet..

4. TinyKnight

TinyKnight User

Şöyle bir şey farkettim burgusuz 5.5k vuruyorken burgu ile çoğunlukla 5.5-6k arası vuruyorum bazen ise 6.4k-6.8k vuruyor hesaplamama göre düz 6.8k vurmam lazım bunun sebebi nedir?

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İlk vuruş denemenizi vuruş gücü olmayan gemi ve diroit tasarımı ile denemelisiniz.

Güçlendiriciniz de olmamalı,roket atışları kapalı olmalı.

Eklentisiz vuruş hesabını baz alarak burgu da ki vuruş isabetli sonuç verir.

Keyifli forumlar.

6. TinyKnight

TinyKnight User

Dediğiniz şekilde denedim kendim 10 iris 10 havoca sahibim 8 iris havocsuz biri olarak denemek istedim yan hesabımda ne kadar vuracağını görmek için ancak hesaplarıma göre 16.150+240(+%10)=2840 2840+15.150(2250)= 2840+2250=5090+1272.2(burgu + enforcer=%25)=6.4k vurmam gerekiyor ancak 5100-5600 arası vuruyorum nadiren 5800 vuruyorum sıkıntı bende mi?

7. TinyKnight

TinyKnight User

Kesinlikle katılıyorum x3 ya da x4de 330k çek indirimleri bekle o şekilde gemini tamamla hem daha ucuz yönden hemde keyif alarak ve yavaş yavaş yaparsın :)

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Enforcer gemisinin % 5 ekstra hasar bonusu vardır.Hasar bonusu vermeyen bir gemi ile yapmalısınız.

Yani burgu % 20 + vuruş hasarını tasarımsız geminizin vuruş hesabı ile yapar.

Ana vuruşu ,enforcer geminizin standart uçuş düzeni ile - % 5 olarak hesap etmelisiniz yada vuruş gücü olmayan bir gemi ile

yine standart diroitle baz alarak deneyebilirsiniz.

Umarım anlatabildim:)

Keyifli forumlar.

9. TinyKnight

TinyKnight User

Gemimin tasarımsız halinin hasarına etki ediyorsa diroitlerin verdiği %10luk hasar bonusu ve diroitlerdeki lazerleri dikkate almadan mı bonus katıyor?

10. uzayl80

uzayl80 User

arkadaş alan alsın bizene sanki parası bizden cıkıyo onu alan düşünsün adam istediği kadar yatırabilir sorgulama yapamayız ben kısa bir örnek verdim 12 tl yede güzel seyler yapar 5 binede ama bu biraz abartı olmuş kanımca farzetki adamın biri geldi o hesabını caldı gitti sende geri alabilcenmi onu bi düşün benim basıma geldi hesabı alamadım geri --para yatırmama raamen + mail attım suporta kimse takmadı eger bunları göz alabiliyorsan yatır derim istediğin kadar hesabın güvende olsun adamlar işin profu her türlü hesabı calar gider olanda senin giden paracıklarına olur fazla hırs yapmak iyi değildir fazlada bagımlı olmak iyi değildir bu oyunu oynuycaksan ahesde ahesde tadını cıkartarak oynuycan arkadas eger aşırıya kacarsan sonun kötü olur örnekler varda vermek istemiyorum adam bi oyun yüzünden koca pc yi kırdı artık gerisini siz düşünün

11. TinyKnight

TinyKnight User

oho kardeş sende depreme sele hazırlanır gibi her ihtimali düşünüyorsun o kadarda abartma :D

12. uzayl80

uzayl80 User

ama hayatın gercekleri bunlar her ihtimali düşünmek lazım sonra canı yanmasın kimse bizler yatırmasın demiyoruz ama olabilecek ihtimalleride düşünmesi lazım sonra agıtlar yakmasın burda ayy ben şukadar yatırdım ettim bunun hesabını kim vercek diyee inşallah öle bişe olmaz temellişm o ama bile bile lades demekde olmaz

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Geminin diroitler ile birlikte Ek bonusları katmadan Vuruşunun %20 sini Burgu diroit tasarımı sağlar.

Ayrıca geminin diroitlerden verdiği %10 luk hasar ayrı hesaplanıp ekleniyor.

Yani ek hasar bonusları birbirinden bağımsız çalışıyor toplam vuruşta ekleniyor.

Keyifli forumlar.

14. TinyKnight

TinyKnight User

4650 + 240 + 930 + 255 = 6k yani burgu + diroit hasarları ve enforcerle vurabileceğim hasar bu mudur? Öyleyse kitleyebilirisiniz.

15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biraz izahı karmaşık olsa da deneyerek bu sonuca ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

Yine de vuruşta hata olduğunu düşünüyorsanız video çekerek supporta gönderebilirsiniz.

İsteğiniz üzerine kilitlenmesi uıygundur.

Keyifli kasılmalar iyi forumlar

16. juhas852

juhas852 User

Bu etkinlik geliyor ama neden indirim de gelmiyor ? Etkinliğin tadı kaçıyor böyle.

17. Kısa ve öz cevap şu şekilde:

''Krdş darkorbit bu ne beklion''

juhas852 bunu beğendi.
  18. x4ü 2 kat alırsın. uriyi alamazsın.

ayrıca bilgi. alpha ve betada x4 lazer 2 kat vermiyor.

19. Çünkü 12 saattlik twitch yayını açacaklar ve izleyip oradan kod almamız mecburiyetinde bırakmak için. Bu oyuna gelmeyin dostlarım. İzlemeyin izletmeyin. Koduda almayın. Direk oyunu bırakın.

20. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bu bilgiyi nereden aldınız ya da nasıl bu kanıya vardınız.?

Galaksi İndirimi ve diğer indirimler sistem tarafından belirlenmektedir.

Yanlış bilgilendirme ve yönlendirme yapmayınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.