Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musa

musa User

oyuna gıremıyorum ana sayfaya baglanıyor ama oyuna gırmıyor boyle bı yazı cıkıyor
    Bu siteye ulaşılamıyor

Bağlantı sıfırlandı.
    Aşağıdakileri deneyin:
    • Bağlantınızı kontrol etme
    • Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
    • Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2016
  2. slm lar bir tek cerrah tasarımım aksik uridium aldığımızda cerrah veriliyormuş öyle birşey varmı nasıl oluyor admin yada bilen arkadaş varmı

3. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Şuan için böyle bir etkinlik yoktur.

Geçtiğimiz günlerde yapılmıştı ama bir daha ne zaman gelir bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

4. atak-16

atak-16 User

X2'nin geleceği 1 gün önce biliniyor (CM chat'te söylüyor).
    Sistem belirliyorsa nasıl bilebiliyor?

5. uzayl80

uzayl80 User

oyunu oynamak yada bırakmak senin elinde bizler oyundan memnunuz beyenmessen oynamazsın arkadas

•Unforgiven• bunu beğendi.
  6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu baslıklarınızı acil yardım olarak değil konu ile alakalı başlıklar olarak yapmalısınız.

Forumda link paylaşımı yasaktır lütfen buna özen gösterin.

Bağlantı sorunlarına güvenlik duvarı, antivirüs programınız ve internet sorunları da sebep olabilir.

Bunları kontrol edip tarayıcınızın çerezlerini siliniz.

Bağlantı sorunları ile ilgili detaylı bilgiyi buradan ve buradan alabilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Cuma akşamları Seth Adminimiz Twitch yayınında haftalık gelecek etkinliklerden bahsediyor.

Ancak bizler kesin gelecek diyemiyoruz bu konuda bizim yetkimiz ve bilgimiz bulunmamakta ertelenme durumunda bunun sorumluluğunu alamayız.

İyi forumlar.

8. Biz bence hamburg'u ele geçirelim 83. İlimiz olur üstüne her şeyi öğreniriz :)

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Etkinlikler ve İndirimler merkez ekibin aldığı kararlar doğrultusunda geliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  10. YAZIMI NEDEN KALDIRIYOSUNUZ SAYIN İSMİNİ BİLMEDİĞİM ŞAHISTAKİ KİŞİ. HADİ BU BAŞLIĞIDA KALDIR AMA KALDIRMADAN ÖNCE Bİ OKU GÖZ AT

BAKIN SAYIN YETKİLİ BEY. OYUNDAKİ LAGTAN DOLAYI PATLADIM. YENİ BÖLÜME GEÇİNCE HER SEFERİNDE LAG GİRİYOR ÇILDIROYORUM ARTIK YETEEEEEEEER. BEDDUA EDİYORUM SİZE ARTIK MUTLU MUSUNUZ ? HAKETTİNİZ Mİ ? EVET SONUNA KADAR HAKKETTİNİZ.

BÖYLE ÇALIŞANLAR VE SİSTEM OLDUKCA BU OYUN HİÇBİR YERE GELMEZ ZATEN ÇÖKÜŞTESİNİZ DÜZELEMEYECEKSİNİZ BETERİN BETERİ BU OYUN!

11. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Sakin olunuz.

Kurallara Uyunuz ve Büyük harfle yazmayınız. Aksi Halde ceza alacaksınız biz ceza vermeyi sevmiyoruz.

Eğer Oyun Hatalı patlamış iseniz Supporta baş vurunuz.

Bizim bu hatayı ilettiğiniz için belli yerlere ilete biliriz onun ötesinde başka bir şey yapamayız.

iyi forumlar.

12. SİSTEM

SİSTEM User

En çok kızanlardan biri benimdir fakat yapılacak çok fazla bir şey yok ortaya biri birşey atıyor :) herkes aynı şeyi sanki gerçekmiş gibi evirip çevirip konuyu ısıtıyor ben oynuyorum ama tepkimi genelde minumum harcamalar yada geciktirme harcamalar ile gösteriyorum tek başına bir kum tanesiyim fakat bu benim yapabildiğim kendi vicdanımı bir nebze rahatlattığım tek harekettir oyuna karşı arkadaşımız haklı sevmiyorsan katlanamıyorsan oynamayacaksın kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor benden daha fazla oyundan nefret eden insanların bile eleştiri yapsalarda hala oyunda olduklarını görebiliyorum o yüzden sıkıntıya gerek yok bırak git...

13. bana tr3 serverinde bir arkadaş chat tan hakaret etti argo kelime yazdı ben ekran alıntısı aldım ve şikayet için galiba şahısın pilot profilini bulmam gerekiyormuş tr3 tede malum kaç aydı sıralama yok bulamıyorum açık artıtrmadan al diceksiniz onuda bekleyemem başka bi yolu yokmu bunun..

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Pilot profili linkini almak için buradaki konuyu inceleyiniz.

Keyifli forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  15. hallletdim teşekkürler :)))

16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.

Sorun çözüldüğü için konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim

JUPlTER bunu beğendi.
  17. kesinlikle oyun harika ve övgüleri hakediyor darkorbit team ekibine saygılarımı iletiyorum teşekkür ediyorum böyle bi oyun imkanı bizlere sundukları için bu kötü eleştirenlerdende bıktık usandık artık,kötü eleştiri yapanlar oynamayı bıraksın bunu diyenler hala oynamaya devam ediyor işin traji komik yanı burası madem memnun değilsin kimse zorla oynatmıyor bırakın oyunu yani ama oyun gayette zevkli ve harika sağol darkorbit ekibi.

JUPlTER ve KIRMIZI. bunu beğendi.
  18. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Oyunda indirim katlı kapılar v.b etkinlikleri Merkez düzenliyor.

Oyun donması kapıda patlama v.b sorunlar yaşayıpta forum içi taşkınlık göstermek iki taraf içinde kazanım olmuyor.

Tercihler tabi ki oyuncunun hakkı ve oyunda zorlama yoktur.

Bizlerin amacı az da olsa sorunlara çözüm olmaya çalışmak.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

19. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ben cvp yazınca da 600 saniye yasaklıyorlar.
    Rafıl yap yok neden kodları satıyorlarmış alan razı satan razı Sanane! (satan biri değeilim 2 kod aldım bu zamana kadar 2 sinide kullandım )
    Hep benim cebime girsin başkası kazanamsın nasıl bir kafa yapısıdır bu!
    Tamam peki satıyorlar raffle yap pars gibi yap ıd al gemiye yükle parsın yaptığı beni ilgilendirmez diyor bak sen.
    400 kişiye 5-5 kod atıyor yazıyoruz bunu 600 saniye yasaklama veriyor!
    Yayınlarda Parsı görmek istiyorum ben. Benim şahsi fikrim bu yönde.
    Biraz ya birazcık kafa yorsan ztn o kodu almanın ne kadar zor olduğunu anlicakasın da yormuyorsun işte Karışık attın ayrı ayrı at dedik ayrı ayrı attın eyvallah da tek tek atma ne oluyor yayın geç geliyor chat önde gidiyor kod geliyor millet yazmaya hız veriyor kod üstlere çıkıyor.
    en çok merak ettiğim kısımda kaç kod dağıtıldı bunun rakamıda sizde vardır herhalde bunada sistem demezsiniz!
    1 saat izledşm çıktım 23.30 gibi bir bakim dedim küçük seth muhabbeti yapıyor adam imalar falan Almanya seni anlamıyor iyi ki bu gün kovulmuştun anlasalar!

*-*LİDYALl*-* bunu beğendi.
  20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kodların bu şekilde dağıtılması oyuncuların şikayet ve isteği.

Kodların suistimal edildiğini kendinizde biliyorsunuz.

Sabaha kadar aralıklarla kod dağıtılmış alabilenler memnun kalmıştır.

Yapılan her etkinlikte memnun olmayanlar da çıkıyor, memnun olan tarafta olmanızı tercih ederdim.

Seth Adminimiz gelince konunuzu bizzat ileteceğim.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.