Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bazen güzellikler için,ne zorluklara katlanıyoruz.

Bence işin sonunda güzellik varsa,değer diye düşünüyorum:D.

Keyifli Forumlar.

TinyKnight bunu beğendi.
  3. nedense hiç çıkmıyor lf3 çıkıyor aksine

4. uzayl80

uzayl80 User

herşey sansa baglı kardes bende lf4 arıyom ama banada gemi tasarımı cıktı oda güzel adamlar sayıyla koyuyo sanırım lf4 leri herseyden var ama bizlere gerekli olan ekipmanlar ktulardan cıkmıyo ---kara borsada sanırım

5. arensx

arensx User

Genelde lf3 ve kalkan çıkma şansı %27 Cephane vb şeyler 70% %3 de lf4 işte dostum ne bekliosun.
    Yönetimin niyetini oyuncuların sıkılıp oyunu bırakmalarını istemeleri sonra kökten oyunu kapatmak bence.

6. uzayl80

uzayl80 User

dediğim lf4 için gecerliydi zaten 100 sandıkdan en az 7 kalkan++3 l cıktı bana gerisi ıvır zıvır ama lf4 yok

7. arensx

arensx User

oranlar 100 kutudan şu kadar çıkar değil bir kutudan düşme ihtimali zaten her kutu için bu şanslar var.

8. -100 şereften ne olacak kardeşim. Git cubi kes 1 cubide kasarsın o şerefi. Yalnız günde 10 15 tane dost kesme. zamanında 9 milyon şeref - yemiştimde gaza gelip

9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuyla ilgili başka sorunuz yoksa kilitleyelim mi ?

İyi forumlar.

10. Hem güzellik hemde değerli birşeyse daha iyi diye düşünüyorum bende :) örneğin kalkan sıklığı ve kelle avcısı II :) Elit bir gemide olmazsa olmaz 2 elit arge

11. uzayl80

uzayl80 User

arge dagıtımı öncelikli olarak ... gemi gövdesi 1 full=== ısı arayıcı fulll ( 5 yaparsanız kırmızı roket otomatik atar ) kalan enerjisi full yapın sonrada mayın haric diğer argelere yönelin bukadar gerisi geliyo zaten ama herseyden önce tarzınızı belirleyin ona göre dağıtım yapın

12. hocam artık test sunucusuda gitmiş şu alana gitmek istemiyoruz gidiyor oyun bağlantısı sürekli kopuyor artık ya kapatın cıvkı çıkmadan yada bi el atın şuna

13. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Test amaçlı sizi çapraz sunucu alanına atıyorlar amacının dışında kullanmak bence gereksiz sizlerden geri dönüş almak lazım şimdi bunun yerine gidip test sunucuda Galaksi Kapısı yapılırsa olmaz.

İyi forumlar.

14. tamam da biz normal pvp haritalarında savaş yapmak istiyoruz sabah güzeldi gene donma vardıda bu sefer alana geçince sürekli atıyor sürekli kasıyor ne vurduğumu görüyorum ne patladığımı şuan yaptığınızdan bişey anlamıyoruz boşa açıldı test sunucusu biz böyle donma oyunla bağlantımız kesilsin diye sunucuya girmiyoruz.

15. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Kasmalar için video çekip supporta atabilirsin test sunucusunda kasma var die şu gün şu saat filan diyip belirtebilirsin hem bu sayede teknik ekip içinde sağlıklı bir geri dönüş olur.

Ayrıca bulunan alan farklı sunuculardan oyuncularında katıldığı bir pvp haritasıdır yani savaşı bol olur.

İyi forumlar.

16. Aynen ben girdim güzel yer yapmışlar. Bazı boşluklardan geçilmiyor boş görüyoruz ama geçilmiyor takılıyoruz kesiyorlar kötü bir durum :)

17. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

iyi de bağlanamıyoruz ki deneyelim.

18. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Test server ile ilgili görüşlerinizi bize buradan belirterek devam ediniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar..

19. titans___

titans___ User

onu
    onu biliyoruz para para para dememdeki maksat oyun da kapı gelyor zorlu ve donmalarla kami atarken daha da donmalarla zorlaşıyor gemi fulde olsa donunca ne işe yaryor zaten haritalarda 1 adamın peşine kurmay murmay cacık eden dolu yani para vermeden fulledim çoğunu yüzde 95ini ben e ama bu bir oyun ne olur oyunda acaba bir düşünelim bulursanız siz benim adıma yönetime söyleyi verin yani oyunda olması gereken şeyler yani siz ne de olsa s mod olmuşsunuz bir oyunda neler olmalı ve bu oyunda var da benmi gremiyorum hata bendeyse oynama zamanımı azalttım vipliğim var dı biterse bitsinn durumunda olan kişler neden böyle oldu bunu bir oyunu yapanlara sorun adamlar para kazansında görünen köy kılavuz istemes oyuncu sayısı artsın diyenler için mesela adamlar bir süre online oyuncu sayısı artsın diye bota göz yummadımı bot programcıları kaç sıfırlı banka hesapları var onu ben bilmiyom artsın diyen oyun yönetimi olduğu belli neyse süper modum kendine dikkat et

20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Donma ,diğer gördüğümüz ve sizlerden bildirim aldığımız tüm sorunlara karşı bizlerin görevi iletmek,iletiyoruz da.

Oyunun daha sağlıklı olması ve şikayetler yerine burada güzel bildirimlerinizi iletiyor olmak hepimizin amacı.

Şu anda kimsenin o yazdığınız programlara göz yumması beklenemez üstelik şirket kazanımına da ters bir durum.

Siz olsanız ,göz yumar mıydınız.

Her sorunda olduğu gibi en sağlıklı çözümler için çalışıldığını ,sürekli bildirimlerin ciddiyetle düşünüldüğünü ,geri dönüşün sizler için en iyi

şekilde olacağına inanıyorum.

Sabrınız için teşekkürler,keyifli kasılmalar dilerim.Sizde kendinize iyi bakın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.