Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Görev penceresindeki ayarlardan kapatmış olabilirsiniz.

Nyx, Darkorbit Yardımcı Pilot Görsel Anlatım

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

2. ben 18 seviyeyim bende bu görev gözükmüyor

3. Merhaba ,

Görev penceresi ayarlarından olabilir. Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

4. tekrardan yaptım yinede gözükmüyor ayarları ne şekilde sıralamam gerek

5. Merhaba ,

Normal görevler:

Normal görevlerde oyuna başladığınızda level altladıkça açılabilen görevler bulunur.

1- Alabileceğiniz, yaptığınız ve alınmış olan görevler burada gösterilir. Seçmeniz için üzerine gelip tıklamanız gerekir.

2- Bu işareti seçtiğinizde görev penceresinde tamamlamadığınız görevler gösterilir.

3- Bu işareti seçtiğinizde görev penceresinde henüz kilitli olan yapamadığınız görevler gösterilir.

4- Bu işareti şeçtiğinizde görev penceresinde yapılmış olan görevler gösterilmektedir.

2 - 3 ve 4 numara ile gösterilen yerlerin açıklamalarını okuyup aktif ya da deaktif ederek görevi arayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. teşekkür ederim

7. Merhaba ,

Rica ederim umarım halledebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. ama görevi kabul edemiyorum

başını ağrıttık ama görevi neden kabul edemiyorum ?
    daha görev bloğu dolmamış

9. Merhaba ,

Resimdek igibi " Görevi kabul et " yerin üzerine mouse ile gelince açılan pencerede 15 tane görev listelenecek. Mars Bayrağı Altında görevini kabul edebilmek için 15 tane görev bitirmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

10. valla bilişim yada savcılık uzaksa suc duyursunu polis karakolundan yap,zaten 1-2 hafta sonra belgeler savcıya gidiyo ondan sonra araştırmalar başlıyo ilk tutanak kagıdı yetti bize mesalae ben hesabımı geri aldım ama işlemler devam ediyo çalan kişinin ip adresi felan bulundu tahminen 1-2 hafta içinde mahkeme kağıdı evine gider ve tazminat alırım yada davayı kapatırım o bana kalmıs sendede aynı sey olcak o ilk vercekleri belge yetiyo ama eğer diyosan gemiyi aldım halde yine cezasını ceksin tazminatı felan alıyım diyosan iş değişir orası sana kalmıs

11. Oyuna girmek istediğimde yükleniyor diyor devamı yok bu sorunu nasıl çözebilirim.

Virüs programı yok.

12. Merhaba ,

Flash Player güncel değilse güncelleyiniz. Tarayıcınızın çerezlerini ve ön belleğini temizleyiniz gibi klasik cevap yazacağım. Ayrıca eğer bilgisayarınızda DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Advanced diye programı kapayınca düzeldi :)

Teşekkürler yardımınız için.

Konu kilitlenebilir.

14. Merhaba ,

Çözüme kavuşmasına sevindim. :)

Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

15. kurtarma protokolü hatası düzeltildi mi ve geçen hafta katlayıcı vipi kullananların mağduriyetinin giderilmesi için ne yapılacak

16. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

hayır hala düzeltilmedi ve 11 gündür protokoller kullanılamıyo ve katlayıcılar boşa gidiyo umarım giden süre kadar katlayıcı hediye edilir

17. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Sorundan haberdarız gerekli mercihlere iletildi çözümü için çalışmalar devam ediyor.

Diğer sorunuza gelirsek birşey yapılıp yapılmayacağı konusunda bir bilgimiz yok.

İyi forumlar

UZAY_YOLU_77 bunu beğendi.
  18. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

modum geçen hafta pazartesiden bugun cumartesiye nerdeyse 2 hafta olucak hala naısl olurda düzeltilemez o kadar uriyi boşuna mı verdik bi an önce sporun düzeltilip telafisi verilmeli katlayıcısı olan çarlara bi kere mutlaka giden süre kadar katlayıcı iade edilmeli

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Sorunun çözüme kavuşması konusunda forum ekibinin yapabileceği bir şey yok. teknik ekip çözüm ile ilgili uğraşıyor.

Diğer sorunuza ile ilgili birşey yapılıp yapılmayacağı konusunda bir bilgimiz yok.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 21 May 2016
  20. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

peki modum bu taşlar dükkana gelicekti ayın 20 sinde o iş ne oldu ? biraz konu dışı kusura bakmayın ama bağlantılı biraz da :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.