Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Amanın, neredeyse her foruma girdiğimde bu görev sorununa değiniyorum, (şikayetiniz gerekli yere iletilecektir) bu kelime hiç olmamış, iletmeyi geçin artık, dayatın, zorlayın, çabalayınki onlarda bi zahmet çaba göstersinler.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bizler sorunu iletmekle görevliyiz, dediğiniz eylemleri gerçekleştiren üslerimiz de bulunmaktadır. :)

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oynadığınız serveri Supporta bildirirseniz,yardımcı olacaklardır.

Keyifli Forumlar.

4. tbr ederim oyle guzel ayarlamislarki kapilari :))
    indirim olsun olmasin ayni uri yiyor
    guzel bir calisma oyuncu kazanmaya yonelik bir calisma uri cekmeyen oyuncularin acisini ceken oyunculardan cikarin bana burda sans felan demeyin alakasi yok
    kapilar hangisi olursa olsun ornek beta 47 geliyor kesilikle acilmiyor

dedim ya iyi bir calisma tbr etmek gerek
    kafan dan parca verio sona geldimi istedigin sekil bas parca vermio kisaca kapiya bicilen uri yiyor oren ayarlanmis beta 200 bin uri yiyecek deniliyor o uri aciliyor
    dedim oyuncu kazanmaya calisiyoruz diyorlar alakasi yok 2009dan berli oynuyor
    son 3,4 aydir takip ediyor bu olayi tek kelimeyle guzel akli bir calisma yapmisiniz
    bu beni hirslandirmaz aksine oyundan sogutur devam edin

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bir oyuncu gözüyle bunu cevaplamak gerekirse sizinle aynı düşüncede değilim.

Ki buna ister inanın ister inanmayın kapı açmakta en şanssız kişilerden biriyim emin olabilirsiniz.

Buna rağmen bu haftaki GG %50 indirimle dediğinizin aksine ben kâra geçtim. Gayet güzel sayıda parçalar geldi.

Bakın zaten son parçanın zor çıkması normal bir durum %13 şansla o 48. parçanın gelmesini bekliyoruz, yani şans otomatikman düşüyor.

Bu konudaki memnuniyetsizliğiniz ve düşünceniz iletilecektir.

İyi forumlar.

6. [rüya]

[rüya] User

ekim modum sizde tabiki oyuncu olarak yaşadığınızı dile getiriyorsunuz..söylediklerinizde kesinlikle doğrudur bizdede aynı durum oluyor..şöyleki bir ts de 20 kişi kapı açıyoruz baıları 70- 80 bn uriye a b kapısını açıyor c kapısı ise 60-65 parçayı buluyor diğer turda gamma açıldığında tabiki otomatik olarak 3.cü turda kara geçmiş oluyor..bu durumu bizimde yaşadığımız zamanlar olmadı desem yalan olur ama gel görki ihtimaller bile zamana göre değişkenlik gösteriyor..birgün iyi parça çıkıyor yarın çıkmıyor..asıl sorunlu olan az miktarda olan ihtimallerin bile değişkenlik göstermesi..bu nedir anlamadım şans oyunumu oynuyoruz savaş oyunumu anlamadım..atyarışı kuponu yapsak bu ihtimallerle daha çok kazanızır belkide..
    şahsen ben son etkinlikte arkadaşın söylediği gibi son parçalarda büyük sıkıntı yaşadım.gamma son parçaya 50 bin uri bastım zorla açtım ardından sinirimden açık kapıların üzerine tam 350 bin uri bastım sinirimden..

7. Hey!Amigoo

Hey!Amigoo User

Merhaba herkese.

Bu soruma büyük ihtimal oyuncu arkadaşlar doğru yanıtı verir adminler bu kadar detay bilmyor olabilir.

24 Arge oldum hepsi de canavar argesi olarak tanımladığımzı arge şeklinde dağıtmştım. Şimdi savaş argesi dizicem sıfırlayıp. 24 Arge de kaç seprom gider bilgisi olan varmı?

8. [rüya]

[rüya] User

36.900 seprom gider..

9. Hey!Amigoo

Hey!Amigoo User

Bu baya fazlaymış :( depo zaten şuan 9k civarı seprom için full tahminimde 2 depo ister vardı ama fazla sı varmış :(

10. [rüya]

[rüya] User

zaten tek seferde veremezsiniz..forumda yeni başlayanlar başlığına tıkla açılan sayfada en başta arge demo var onu masa üstüne indirip kendinizde hesaplaya bilirsiniz..

11. Hey!Amigoo

Hey!Amigoo User

Çok teşkkürler çok işime yaradı :) 27k seprom istiyor :)

12. [rüya]

[rüya] User

bişey değil demekki dağıtma şekline göre değişiyor..

13. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu yardımı istemeden önce hangi Ar-Ge'lere vereceğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Sonuçta bir çok yaratık Ar-Ge dizilimi var.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Konu çözüme ulaştığı için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

14. aynen öyle kardeşim başka serverde oynuyordum tr5 serverinden yazdım sürekli onlara söylenen herşeyii yaptım en son 1 hafta beklettiler sonrada oynadığınız servere bildirin dediler.

söyledikleri herşeyi yaptım boş hiç bi işe yaramadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2016
  15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Attığımız linklerde adım adım ne yapmanız gerektiği yazılı.Bunların dışında mailiniz kara listede olabilir.

Support ile iletişime geçip böyle bir sorun olup olmadığını sorabilirsiniz.

Olası sorunları izah ettik genel bir sorun yoktur.

Mailinizi onaylattıktan sonra mail bildirimleri gelmektedir.

İyi forumlar.

16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sinir ile bastığınız o son parçalar işte bütün kar ı alıp götürüyor.

Bazen hepimiz aynısını yapıyoruz ,inat ediyoruz o son parça mutlaka çıkmalı,aslında açılan kadar kapıyı yapıp sonra tekrar açmaya devam ettiğimizde indirimli günlerde azda olsa kar edilebiliniyor.

Bizlerde defalarca denedik.Şans faktörü bazen çarpanlarda iyi parça vermesi.

Bence oyunda şans faktörü olmasa zaten heyecanı kalmaz .

Bir daha ki indirimde şansınızın açık olması dileği ile..

Keyifli forumlar.

17. modum isallah da artik uri cekmeyecem oyuna elimden geldigi kadar girmemeye ozen gosterecem 2009 dan berli aliyoruz uri faydasina gormedim

bide biz 330 bin uriye 100 euro veriyoz dusunun 345 tl yakin
    ama iyi deliginiz icin tsk ederim yine

JUPlTER bunu beğendi.
  18. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

ben ilkez gecen 2x de 1300 gg ye zeta actımcokda sasırdım:D gaza gelip 2. kapıyıda acayım busansladedim 1800 küsür ggyeactm.normaldede 1800-2000 gg arası acardım.Birde zetadan sonra ilkez 17k ya hades acabildim.son parcalrda herkes gibi muzdaribim ins bir kolaylık yapılır bir sekilde

19. Anahtarım var fakat bu kutuların nerede oldugunu bilmiyorum. Yada bir fotoğrafı varsa atabilirmisiniz

Buldum tamam :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2016
  20. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta yazmak yasaktır.

Yeşil Ganimet Sandıklarını ve diğer sandıkları x-1 hariç tüm haritalarda bulabilirsiniz.

Sorununuz çözüme ulaştığına göre kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.