Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SeSSiz66

SeSSiz66 User

Bizim adminler niye böyle şeyler yapmıyor? Yabancı serverlerde oyuncular admine vs teklif ediyor ve vs yapabiliyorlar veya pvp de adminler oyuncularla karşılaşabiliyor. Bizimkilerden de böyle şeyler bekliyoruz

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Her hafta cuma günü Seth adminimiz sizlerle UBA'da karşılaşıyor, etkinlikler düzenlenmektedir.

İsteğiniz gerekli yerlere iletilecektir.

İyi forumlar.

Rehber, ŔΛĆØИ™C★ ve JUPlTER bunu beğendi.
  3. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Oyundaki geceleri başlayan kasma sorunları genel laglar ve bugları çözdükleri, oyuncular için gözümüzü doyuran etkinlikler getirdikleri taktirde bu oyunun oyuncu sayısının artmama ihtimali yok.

4. Bu kasmalar,sorunlardan emin olun siz adar ben'de,herkes rahatsız.

Ama her seferin'de bir bahaneyle oyunu aşağı çekmek çok saçma.Modlar dedi zaten soruun ilettik gerekli yerlere diye neden boş yere tartışma çıkarmaya çalışıyorsun kardeşim?

5. Yeni gelen ganimet kutularından %5,abc kapılarından'da %5 ihtimalle çıkıyor :)

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz defalarca yazdık,ama siz halen anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Kapılardan aldığınız parçalar ve Ekipmanlar,tamamen şansınızla alakalı bir konudur.

Bizlerde aynı şartlarda kapı açıyor ve Ekipman alıyoruz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Etkinlik ile ilgili haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Üyemizinde belirtmiş olduğu gibi,kutulardanda,faydalanabilirsiniz.

Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Keyifli Forumlar.

8. En son ne zaman çıktığını bile unuttuğum uçuş düzeni indirimi ve pet modül indirimleri ne zaman çıkar acaba ayrıca kapılar konusu kapatılmış burdan belirteyim 5 saat pala toplayıp 400 gg yaptım 8 kez havoc vermemesine yine zeta açayım dedim çıkan parça adedi 9 ...

9. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Dükkan indirimlerinin ne zaman geleceği hakkında bilgimiz bulunmamaktadır.

Kapıda da ekipmanlar şansla verilmektedir, bir çok oyuncu ve bizzat bende bu durumla karşı karşıya geldim.

Şans faktörü 9 kapıdan 4'ü verecek tarzında olmadığı için böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz maalesef.

Şansınız bol olsun.

İyi forumlar.

10. SeSSiz66

SeSSiz66 User

Özellikle ilk attığım videoyu izlediyseniz 15 20 tane admin gemisiyle savaşıyorlar. Hatta 8.05 den sonra izlerseniz videoyu çeken oyuncunun yanında bulunan admin gemileri patlıyor. Admin gemileri 3 milyon tecrübe puanı ödül veriyor. 10 tane kesmiş olmalı 30 milyon tecrübe puanı kazanıyor. Bizde bunun gibi etkinlikler istiyoruz.

11. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Her sunucu kendisi özel etkinlikler düzenleyebilmektedirler.

Modumuzun da dediği gibi bu isteğiniz iletecektir.

Ek olarak başlığınızı sorununuza yönelik düzenlerseniz seviniriz, forum kuralları gereği bu şekilde başlık uygun değildir.

İyi forumlar.

12. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Kardeş bu oyunu yeri geldi savundum yeri geldi eleştirdim. Tartışma çıkaracak birşey yazmıyor yukarda. Senin canın sıkılıyor heralde ki böyle bir ithamda bulunmuşsun.

13. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Karşılıklı cevap vermekten kaçınız.

Tartışma yaratacak cümlelerden sakınınız.

Herkesin görüşüne saygı duyulmalıdır.

İyi forumlar..

14. oyuna giriyorum bir kaç sanıye sonra baglantı kopuyor sıfre ıle alakalı degıl sıfre felan tek ben bılıyorum ne olur ne olmaz dıye sıfremı yenıden degıstırdm sorun hala aynı herkezde mı boyle

15. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Ana sayfadan mı atılıyorsunuz, oyundan mı kopuyorsunuz ?

İyi forumlar.

16. oyundan , anasayfa da da baglantı kopuyor bazen

17. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Şu an için genel bir sorun gözükmüyor.

Çerezleri temizleyip tarayıcı değiştirerek deneyiniz.

Sorun devam ederse tekrar bildiriniz lütfen.

İyi forumlar.

18. cerezlık bırsey yok ama bılmıyorum anasayfada da baglantı kopuyor sorun genel olsa gerek bnce

19. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Ana sayfadan atma sorunu hakkında bilgimiz var sorun iletildi.

Ancak bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi şu an oyun ekranı bağlantı kopma sorunu genel bir sorun olarak gözükmemektedir.

Dilerseniz Support'a HAR dosyası ve video yollayabilirsiniz.

Nasıl yollayacağınızı bu konuyu inceleyerek öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

20. M3T4

M3T4 User

bende de oyun ici kopmalar gerceklesiyor. genel bir problem oldugunu dusunuyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.