Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sorununuzu daha iyi anlamamız için buradan har dosyası ve buradan da video nasıl çekilir konularını inceleyip supporta gönderiniz.

İyi forumlar..

2. seketo__47

seketo__47 User

ARKADAŞLAR MUCOSOM FELAN HURDALAR HANGİ YARATIKLARSA ÇIKIYOR LÜTFEN BİLENİNİZ YAZSIN LÜTFEN ACİL LAZIM

3. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Forum kuralları gereği Konu başlığını ve mesaj içeriğini tamamı büyük harflerle olacak şekilde yazmak yasaktır. Lütfen düzeltiniz, eğer düzeltemiyorsanız bize bildiriniz.

Aynı başlıkta açmış olduğunuz 2 konu ve mesajlarınız da birleştirilmiştir.

Mucosum, Lordakia ve Lordakium (Normal, Boss ve Uber)'lardan çıkmaktadır.

Detaylı bilgi için burayı inceleyiniz.

İyi forumlar

4. merhaba e mailime giriş yapamadığım için support a yazdım cevabı nerden görebilirim

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kırmızı alanla belirttiğim yere oyun mailinizi değil de giriş yapabildiğiniz bir mail adresini yazarsanız, cevap o mailinize gelecektir.

İyi forumlar

GREED bunu beğendi.
  6. adam zaten mailime giriş yapamıyorum yazmış. onu soruyor.
    mailime giriş yapamıyorum supporta yazdığım yazıyı nereden görebilirim diye yazmış.

7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bende mail'ine giriş yapamıyorsa başka mail adresiyle mesaj yazmasını önerdim.

İyi forumlar.

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  8. Anladım.
    Uyarınızı dikkate alıcam beyaz smodum,kusura bakmayın.

9. teşekkür ederim ben anladım kilitleyebilirsiniz

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

11. slm
    kolay gelsin ben uridium alıcam fakat uridium ala tıkladığım zaman almıyorum saçm sapan birşey çıkıyor

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Çıkan hatanın resmini gönderebilirseniz size daha kolay yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

13. Merhaba!

Güncel etkinlik ne zaman bitiyor bilgisi olan ?

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Etkinlik 27 Kasım tarihinde bitiyor.

Detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  15. Çok teşekkür ederim cm sistem belirliyor bu akşam bitebilir belki dedi panik yaptım kapıları yeni açmıştım :)

Konu kilitlenebilir.

16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz, görevimiz. :)

Konu isteğiniz üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim.

17. Merhabalar arkadaşlar ben yaşım doldurmadığı için vip vb. çekemiyorum hesabıma telefonumda tarifeli gemimin vipi 3.90tl bi vip için en az 30tl yüklemem gerekiyor. ininal kart diye birşey varmış oda bizim burda 2 ptt var birisinde yok diğerindede kalmamış migrosta yok bizim burda nasıl alacağım ?

18. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İninal Kart satış noktaları Migros, Migros Jet, PTT Şubeleri, D&R, Teknosa ve Seçkin gazete bayilerinden alabilirsiniz.

İninal Kart hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  19. TinyKnight

TinyKnight User

MTCGAME üzerinden kartsız işlem ile ziraat bankasından bakiye yükleyip vip alabilirsiniz.

JUPlTER bunu beğendi.
  20. Merhaba Arkadaşlar,

Bundan tam 12 gün önce (x2 gününde) bitirdiğim 6 galaksi kapısı anahtar ödülü envanterime işlenmemiştir.Desteğin istediği bütün detaylar kendilerine gönderilmesine rağmen problem çözülmemiştir.

Anlamadığım saniyesi saniyesine incelemesi için elinde belge olmasına rağmen nasıl olur da hatayı bu zamana kadar tespit edemez ?

Madem işin içinden çıkamıyorsun o zaman belgelerle sizden talep ettiğim anahtarları iade edersin ki; gereği de bu değil midir?

Ne yapayım ? İbret-i Alem olsun diye "Tüketici Mahkemesine" dava mı açayım ?

EFSANE_KRAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.