Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. keskinniyo

keskinniyo User

Oyuna başladığımda bir sürü kasılan yeni başlamış arkadaş vardı ama son zamanlarda hiçbiri girmiyor oyuna arkadaşlar sekmesine bakıyorumda hepsi kırmızı.

2. arkadaşın dediği doğru artık kutulardan lf4 bulmak çok zorlaştı bende daha önce bununla ilgili konu açmıştım hem zeus parçası hem lf4 için ama takan yok artık zamana bıraktım hades ten epsilon dan kappa dan çıkarmaya çalışıyorum onun kendini sıkmana gerek yok para yatırma olsun bitsin ve yine zeus parçası çıkmıyor dediğimde birisi az önce 3 4 tane kutu açtım birinden zeus çıktı demişti bu da bizde şans yok demek.

WolfWar bunu beğendi.
  3. keskinniyo

keskinniyo User

Valla hocam benim bilgisayar çok iyi olmadığı için lag olsun yada olmasın değişen birşey olmuyor genelde :)

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  4. SALDIRAY

SALDIRAY User

Sayın Ekim moderatörüm haklı olarak tepkimi ifade ettim. Yıldızladığınız kelimeye gelince o kelime konusunda da haklıyım. Bu sadece benim dikkatimi çeken bir durum değil. Herkes bunun farkında herkes şikayetçi.
    »Lega_lav»CRΘ«│TЯ│ arkadaşım sen diyorsun ki 2 anahtarda 1 LF4 buldum. Olabilir. Ancak bunu o kadar uğraşıp anahtar kasan, kasıp eli boş dönen, boşa kürek çeken oyunculara da sormak lazım. Sen diyorsun ki 2 anahtarda 1 lf4 çıkardım. Ben buna ancak gülerim.

Bu arada sayın Ekim MD. Siz şöyle yazmışsınız."Helix LF-4 gününde şansın 3 katına çıktığı doğrudur ancak şunu göz ardı ediyorsunuz, Helix LF-4 gününde kaç oyuncu sandık açıyor, normal zamanlara göre ben diyeyim 10 katı siz deyin ki abarttınız 5 katı açıyordur."
    Ben yeşil ganimet kutusu açarken çok dikkat ettim o sırada benim haricimde 2-7 haritasında benden başka kutu açan yoktu. Tüm kutuları ben açtım. Lakin elim boş döndüm. Bu demek değil ki her zaman Lf4 cikacak. Ama son 4 5 defadır anahtar biriktirip lf4 günü şansımı deniyorum ( haritada kimse olmuyor) hiç bir şey çıkmıyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Kasım 2016
  5. GREED

GREED User

Spam yapmayın

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Selam adminlerim kolay gelsin lütfen bana yardımcı olun delta kapısını özel ödüllü haftasonunda surgeon için yaptım zaten bende olan vanquısher tasarımını verdi ben uridiıumla almıştım onu bi öncekide centaur verdi artık aynı tasarımları tekrar veriyor artık lütfen surgeon tasarımımı verin

7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu şans işidir.

Size tavsiyem şuan dükkanda Cerrah var, indiriminiz varsa 210.000 Uridium karşılığı alabilirsiniz.

İyi forumlar...

.BEYAZ. bunu beğendi.
  8. BORG_UNION

BORG_UNION User

Biz sizden tam ekran mod sorununun nedeni ne olabilir. bu sorunu olup çözen varmı diye soruyoruz yada oyunda bir problem var bazı pclerde böyle oynanmak zorunda kalınıyor. siz gelmiş tam ekran yapmayın diyorsunuz çok komik heralde tam ekran yapmamayı biliyoruz. birde bu görev bugları ne olacak? ne zaman düzelecekler? ne zaman yarım kalan görevlerimizi tamamlayabilecegiz?

9. Adminim bana zaten olan bir tasarım atıldı yani o şansım olan kısım gözardı ediliyor şu an farkındamısınız hakkım var ortada oyun hatasından gidiyor

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Tarayıcının alt yapısındaki sorunları düzeltme imkanı sunamıyoruz.

Buradaki iletilenler ,edinilen tecrübeler ile size bilgi veriyoruz.

''Daha iyi nasıl oynayabilirsiniz '' bildiklerimizi öneriyoruz.

Farklı bir tarayıcı öneriyoruz onda sorun yaşanmıyor diyoruz.

Görevlere işlememesi konusunu ilettik cevap bekliyoruz.

İyi forumlar.

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu bir hata değildir.

Şansınıza bir tasarım veriyor, olan tasarım çıktıysa 10.000 Uridium veriliyor, şansınız göz ardı edilmiyor.

İyi forumlar dilerim...

12. Son bir sorum var cerrah dükkana geldiğinde montajada gelmesi gerekmiyormuydu montaja geleceği zaman hakkındada bilgi verdikten sonra konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkür ederim

13. IRON_PUNCH

IRON_PUNCH User

Bu sorun Chrome, Yandex ve diğer bazı tarayıcılarda yaşanıyor malesef fakat sorun bu tarayıcılarda değil oyunda!
    Neden mi?.. Çünki diğer tarayıcı tabanlı oyunlarda böyle bir sıkıntı olmuyor.
    Ayrıca Lag ve bağlantı kopması sorunu da uzun zamandır devam etmekte!! Bunca zaman bu sorunlar hala düzelmediğine göre;
    Ya BigPoint oyun'u ve oyuncuları sallamıyor (gözden çıkarmış) yada D.O. teknik ekibi bir halttan anlamıyor!

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Montaja geleceğini sanmıyorum, tavsiyem fırsatınız varken kaçırmayın.

Sonra Cerrah alamadım dememek adına garanti şekilde 210.000 Uridiuma alın.

İyi forumlar...

15. Auset

Auset User

gg x2 ödülleri ne zaman gelicek

16. daha önce ki dükkan satışında cerrah ne kadar dükkanda kaldı acaba bilen varsa yazabilirmi o zaman cerrah dükkanda ne kadar kalır bi fikir olur.

17. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

1-2 gündü sanırsam.

Şuan ise net bir bilgi yok, ama tahminim bu gece kalkabilir.

Acele etmenizde yarar var.

İyi forumlar...

18. deli12345

deli12345 User

Cephaneye indirim işaretini koyup içindeki hiçbir şeye indirim getirmeyen yöneticilerin elinde :))

19. büyük ihtimal Bu gece kalkacak
    x3 geldiği saat rsb vb geldiği vakit o zaman indirim devreye girecektir.

20. o zaman benim iş yatar daha 150 000 uri lazım 128 uriden 1171 tane kristalon eder dakikada 2 tane kessek saatte 120 eder 1170 bölü 120 kabaca 10 ssat hiç durmadan oynamak lazım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.