Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kankim_53

kankim_53 User

he bu sorunu bi ben yaşamıyorum :)

2. 5 kez yazdım sorun benım gıbı 30 kişi,de yaşadı onlar da yazdı 3 hafta oldu değişen bir şey yok :D bizede günah

3. eski darkorbit yok ki artık eskiden forum support daha kaliteliydi şimdik o kadar değil

4. ULUDAG

ULUDAG User

tanks

JUPlTER bunu beğendi.
  5. ULUDAG

ULUDAG User

sikinti yapmayın çay için :D

6. -karaca-

-karaca- User

oyuna giremiyoruz bir darkorbit klasiği alıştık artık

7. kankim_53

kankim_53 User

anlamadım bu sabah yaşamadın mı bu sorunu , 3 haftadırmı yasıyorsun bu sorunu

8. ben başka bir sorun için yazdım atlama hemen

support a yazın dıyor da onun için çok ilgileniyorlar saolsunlar

9. kankim_53

kankim_53 User

he başka bir sorun için yazmışsın anladım.. atlama sorunum var başkan iyi atlarım

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşlar lütfen sakin olalım ,karşılıklı atışmayalım.

Konumuz bağlantı sorunu.

İyi forumlar.

11. çok atlama bir yerin kırılmasın canım kardeşim

12. -karaca-

-karaca- User

oyuna hala bağlanamıyorum deliricemmmmmm

13. support mu cevap ilgilen mi güldürmeyin admin benim oyun içinde x2 mcb 25 lazeri 0 hangarda 32 milyon supporta ilettik tamam olrak 10 15 kere ama ilgilen sıfır bağlantı içinde ambargo başladı hayırlı olsun beyler

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Genel bir sorun ve tüm oyun sunucularını kapsıyor.

İlettik kısa sürede düzeltiliceğini umuyoruz.

Sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

15. ambargo ne ya xdd bizde oynamasak adam yok zaten oynayan

16. ULUDAG

ULUDAG User

yenilikler olacak

17. ABREK

ABREK User

Forumdaki yazılarıma göz atmak isterseniz yetkili felan olmadığımı kolaylıkla anlayabilirsiniz. Anahtar/lgf/donanım malzemeleri vs. gerektimi zeta yaparım, gelişimini tam anlamıyla bitirmemiş her arkadaşın da çifte kazançlı geçen hafta sonlarına kadar birikim yapıp zeta dönmesi gerektiğinden gayet eminim. 450 anahtarla bir lf4 çıktığı da oldu, 70 anahtarla 7 lf4 çıktığı da oldu. Az çok azmi olan her oyuncu çifte kazançlı günlerde en azından iki zeta yapsa üç günde 300 anahtar alır. Bu altı zetadan alacağı 600 günlük dosyasından(kapıya basarken çıkanlar ve ganimet sandıklarından çıkacak dosyalar hariç) bahsetmeme gerek var mı? Oyundaki her zorluğu halletiniz de bunamı zor diyorsunuz. Toparlanacak emin ol o lf4ler, apisti, zeustu, hadesti derken, ikide epsilondan gelir, hercules tamamlayacam dersen o apayrı bir ızdırap ki oradanda lf4ler gelir. Sonra asıl bomba sürprizi var oyunun sırada geliştirmeler var yandık.

Oyunda hiç memnun olmadığım sıkıntılar/zorluklar sayabilirim fakat ganimet sandıkları tatminkar derim. Yukarıda işime yarayacakları saymışım; lf4, kamuflaj ve 10k uriler üçyüz anahtara evet biraz az ama bir dünya donanım çıkıyor, birleştirmeye işime yarayacak birşeyler geldikçe hiç uğraşmadan halledebiliyorum. Emadır, rokettir, cephanedir, lgfdir veriyor boş yok işte ne güzel.

Unutmadan alıntıyı başkasından yapmışsın cevabı bana göndermişsin, bir taşta iki kuş ehehe

18. hiç birşey olmiycak uludağ olsa bizim forum bilgili olur teknik bir sorun

19. beyler sanki darkı bilmiyorsunuz oyuncu kazanmaya değil kaybetmeye için çalışıyorlar biz oynamak istesek bile baksanıza oynayamıyoruz☻

20. Sorun kabul. Oyuna girilmiyor. Olabilir. Bu bir online oyun ve donma da olabilir. Bu da kabul. Ama kabul olmayan şey şu. Bu kadar uzun sürmez ki.Donma bitmek bilmiyor. Oyuna 2 gündür giremiyo0rum ve bir kere girdim onda da dondu laldı. Peki aldığımız , para verdiğimiz 2 Kat kutu içeriği , %25 indirim gibi vb. donanım ne olacak. Kapı yapmak için indirim çekiyoruz ama oyun felaket durumda. Bunları da ilettiniz mi? Yoksa yıllardır olduğu gibi yine Darkorbit tarafından dolandırılmış konumuna düştük mü? Yıllardır her defasında boşa giden ekipmanımı, para verip kullanamadığım güçlendiricilerim ve katlayıcılarımı üst üste koyduğumda Bağdat a ulaşır ve ben artık bunu direk dolandırıcılık olarak görüyorum. Kanun da verilmeyen hizmet karşılığı alınan para tahmin edin bakalım ne olarak geçiyor. Ben şimdi sorunun başladığı süreden düzeltilene kadar geçen sürenin, CPU lar içinde dondurulmasını talep ediyorum

cücücüm ve İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.