Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi bu kış etkinğilinde yine ice kapısı yine skoll falan kolay bir kapı gelirse hiç iyi olmaz bu yaratıklardan bıktık daha zor ve ödülü çok olan kapı getirinde tatmin olalım. Ayrıca Demanerle ilgili yeni bilgiyi okudum demanere sıkıp düşen kutuların içerikleri o kadar kötüki insanlarla alay etmek içinmi gelicek acaba bu demaner. Eskiden böyleydi 20.000 uridium,30 dosya,10k plt2021,20 tamir kuponu,100.000 rb-214 çıkıyordu neden bu ödüller tekrar çıkmıyor bu seferki demanerde çokmu zarar ettiniz o dönemdede şimdiki düşen kutudan 1 plazmid faaln saçma şeyler düşecekmiş. Gerçekten göz göre göre yanlış işler yapıyorsunuz. Eskisi gibi olmayan 10. yıl etkinlikleri gelecek diyorsunuz görevlerden gelen uri hiç bi işe yaramaz avantaj kutuları falan hala 200 credi çıkıyor,demaner diyorsunuz eskiden daha karlıydı şimdi hiç bi işe yaramayan bi demaner olacak. Duyurunuzun başlığı böyle olsa daha doğru olurdu ''10. yılda darkorbitte en işe yaramayan etkinlikler ve saçma görevler aralıkta sizlerle'' bunu deseniz çok daha doğru olurdu. kimseyi oyalamayın ayıp ediyorsunuz. Hiç bir savunmayı kabul etmiyorum haklıyım göz göre göre eskisinden daha kötü etkinlikler geliyor. Acil farklı fikirler ve zor ve güzel ödüllü şeylerin gelmesi lazım.

BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
  2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Etkinlik hakkında geri bildirim, şikayet ve önerilerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz.

Kapı hakkında ise şunu söylemek isterim, tüm oyuncuların yararlanmasına yönelik böyle bir tercih olmuştur muhtemelen.

Çünkü daha önceki bu tür etkinliklerde kapıların zorluğundan şikayet edilmişti.

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

3. pilot0661

pilot0661 User

bigpoint portalı üzerinden kayıt olan gemilerde servera bigpoint.com üzerinden girmek zorundayız ve girince bu takvim çıkmıyor, ciddi bir sorun lütfen düzeltilsin. ben hala alamadım bonusumu...

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Bu konu hakkında bir şikayet almadık.

Durum gerekli yerlere iletilecektir.

İyi forumlar.

5. Sampson

Sampson User

pazartesi günkü gibi baglantı ekranında kalıyor yine genel bir problemmi yoksa bendemi bir sıkıntı var

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Şu an genel olarak öyle bir problem gözükmemektedir.

Modeminizi resetleyip, çerezlerinizi temizleyerek girmeyi deneyiniz.

İyi forumlar.

7. Sampson

Sampson User

dediğinizi yaptım bir kere girmeyi başardım fena derecede lag oldu oyunda chat gelmedi yaratıklar mapin diğer taraafından filan vuruyodu sonra bir daha çık gir yapıyım dedim gene giremiyom

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Genel bir sorun bulunmamaktadır.

Sizden kaynaklı olabilir, internet bağlantınızı kontrol ederek farklı tarayıcıdan birde deneyiniz.

İyi forumlar.

9. bende de ayni sorun var baglaniyor diyor kaliyor öyle virüs programim bile yok bilgisayarda

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Support'a HAR dosyası yollayınız.

İyi forumlar.

11. uzayl80

uzayl80 User

önce virüs progmı yükle pc ye tam tarama yap arkadas herseyi siteden bilmeyin sonrada gecmişi cerezleri falan temizleyin

12. kaos*06

kaos*06 User

global avrupa 1 pert etkinlik varda oyun yok ne ala muhabbet ne anladım ben bu etkinlikten..heee bu arada söyliyim gönderdiğimiz har dosyalarını videoları sanırım uzun metrajlı film çekmede kullanacaklar..bence kapalı gişe oynarlar...bundan sonra artık bi zahmet videoları kendileri çeksinler..

13. Geçen hafta pazar günü saat 9 dan sonra x3 kampanyasını bekledim fakat gelmedi yaklaşık yarım saat bekledim gelmedi bu hafta da aynısı olacakmı saat 9 dan sonra kaç dakika geçerli illa kampanyanın olduğunu görmek şartmı yüklediğimiz zaman x3 hesaba eklenirmi yardım lütfen geçen hafta çok bekledim

14. EKİM

EKİM User

Merhaba,

27.11.2016 Pazar günü saat 21.00'da Helix Uridium (%400) kazançlı saati gelmiştir.

Genellikle 1 saat sürmektedir.

İyi forumlar.

15. ne zaman verilicek bu ünvan modlarım bilginiz var mı

16. debbas

debbas User

Oyun mesaj bolumune bana mesaj geldi ve serverdaki ilk 5 siralamaya . Ve ozel kodlar diye hediye verildi diyor. Ve altinda bp team yaziyor . Aklima takilan soru BP neden boyle biraey yapsin yaparsa kodla mail uzerinden yapar anlam veremedigim bunu trojen ile biri yapiyor ise ve link veriyorsa bu yasak degil mi ? Kesin birsey ogrenirsem dava acmayi dusunuyorum ? Birsey cikar mi ? İyi aksamlar.[​IMG]

Son düzenlenen: 1 Aralık 2016
  17. Soruşturma açılmadan dava açılırsa saçma olur olayın aslini ogrenmek lazim.

18. işte sorun da burda bazı kişiler ne demek bu sistemin bazı kişilere kastımı var son zamanlarda kapılarda parça çıkma olasılığı azaldı ve sürekli urin yok diye hata veriyor normalde zeta ya sıfırdan ilk bastığımızda bol miktarda parça çıkardı örnek olarak 200 gg de sıfırdan basmada 25 30 arası parça çıkıyordu fakat şu aralar anca 12 16 arası çıkıyor ve urin yok hatası veriyor sanki parça verecek ama veremediği için hata veriyor gibi ayrıca mermi gibi malzemelerde takılma yapmadan basabilirken bir süre sonra beklete beklete çıkıyor malzemeler sanırsan ince eleyip sık dokuyor sistem daha önce başka konuda yazdığım gibi nasıl bir sistem yapılmışsa helal olsun parça çıkmasın millet paso gg bassın ve uri alsın politaka bu anlaşılan ayrıca bunu birtek benmi dile getiriyorum en son açtığım zeta 2400 gg i buldu bu arada bunun anormali 2000 gg ken 2400 gg de tamamiyle şanstır değilimi.

19. debbas

debbas User

Olayi tam net anlamak icin konu actim . Serverdaki ilk 5 kisiye gitmis ve birbirinden farkli hediyeler yaziyor . İstedigini sec diyor anlam veremedim sorayim dedim. Dediginiz gibi zaten alini net ogrenmeden dava sacma zaten . ancak bu bir suc eger oyle birsey varsa..

20. Yani bu ne demek x4 mü demek ve her hafta varmı 10 000 yüklersem 40 000 mi gelecek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.