Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İllegal yol dediğin; proxy ile bağlansan sonuç olarak bağlandığın ülke o serveri görebiliyor, gerçekten Asya'dan olanlar da oynuyor unutmayınız.

2. En azından harcanan para hakkında bir şey yapmalılar çünkü bir hata yaptıysan 1 haftada en geç düzeltirsin ama sen 2-3 ay hatayı düzeltmeyip para topluyorsan burda bir art niyet vardır, yanlışlık olayından çıkmıştır. BP bu durumu göz önünde bulundurmalı ve kimseyi mağdur bırakmamalıdır.

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tekrar ediyorum, lütfen iyi okuyun.

Sizlere her defasında söyledik, sunucu kapanacak, boşuna harcama yapmayınız diye.

Sizler buna rağmen almaya devam ettiyseniz üzgünüm ama sadece sizin hatanız oluyor.

Burası DarkOrbit'in resmi Forum'udur, burada duyurusu yapılmadığı halde girip harcama yapmanız halinde sorumlusu sizlersiniz.

Ayrıca o sunucuya başlarda sadece Vekil Sunucu, DNS ve ya Proxi ayarıyla giriliyordu ki bu G.İ.Ş. kurallarında açıkça yasaklanmıştır.

Tekrar belirtmekte fayda var, sunucu kapanacaktır, kapanacağını bile bile emek harcamanız sadece sizi yıpratır.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

4. teşekkür ederim modum konuyu kilitleyebilirsiniz

teşekkür ederim size de iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2016
  5. tr1 klan savaş istasyonları sıralamasın bir süredir kapalı görünmüyor

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz, görevimiz.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. .Merlin.

.Merlin. Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Gereken yerlere bilgi verilmiştir. Beklemede kalınız.

İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2016
  8. sanırım çoğu tr serverinde aynı şekilde sıralama görünmüyor az evvel diğer tr serverlerina baktım

9. yeni gelen etkinlik görevlerini yapıyoruz ve ertesi gün aynı görevler tekrar geliyor ve bu görevleri alamıyoruz nedendir. inla bir görevimi yapmamız gerek...

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Merlin Modumuz konuyu gerekli yerlere bildirmiştir.

En kısa zamanda düzelecektir.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Duyuruda belirtildiği gibi ;Günlük görevler ,koşulları karşılayan oyunculara rastgele sunulur. (Epik Öykü görevini tamamlamanızı gerektiren görevlerin sadece bu görev başladıktan sonra açılacağına dikkat edin.)

Duyuruda görevlerin üzerinde verilmiş bilgileri okumanızı tavsiye ederim.

Kalan görevleri de bitirmelisiniz.Görevler zincirleme işliyor.

Keyifli forumlar.

12. Sizin söylediğiniz
    Ayrıca o sunucuya başlarda sadece Vekil Sunucu, DNS ve ya Proxi ayarıyla giriliyordu ki bu G.İ.Ş. kurallarında açıkça yasaklanmıştır.

Yukarıda verdiğim link ile asia serverine kayıt olabiliyoruz. Siz sürekli DNS, Proxi ayarı yapmanın GİŞ kurallarında yasak olduğunu söylüyorsunuz. Bu linkden kayıt olunca bunların hiç birine gerek falan kalmıyor. Bu linkide burdaki forumdan aldım. Sizin dikkatsizliğinizle konulardan birine bu link koyuldu ve bir çok oyuncu bu link yardımıyla servere kayıt yapabildi. Kayıt olanlardan biride ben oldum. Sizin dediğiniz gibi GİŞ kurallarına aykırı birşey yapmadım.

Artık ne cevap vericeksiniz merak ediyorum. GİŞ kuralı işlemediğime göre sorun bende değil. Bu linki paylaşan arkadaşa zamanında engel olamayan siz ve serveri yaklaşık 3 aydır hala kapatmayan ve hala sıfırlayacağız deyip halen serverden gelir elde eden bigpoint darkorbit yöneticilerindedir. Eğer bu linkden kayıt yapıldığına inanmıyorsanız bir deneyip görebilirsiniz. İnternet Explorer den deneyin. Diğer tarayıcılarda zaman zaman Error99 hatası vermekte

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2016
  13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Üyelerin link paylaşması güvenlik açısından yasaklanmıştır.

Bu verdiğiniz bilgiyi de yetkililere ileteceğim.

Biz risk olabilecek tüm detayları size aktarıyoruz.

Server kalır/ kalmaz silinir/silinmez bu konuda biz yetkili veya sorumlu değiliz.

Supporta da bu bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

Tekrar yazıyorum biz ekip olarak ileride oluşabilecek sorunlardan sorumlu değiliz.

Gerisi oyuncuların tercihi.

Keyifli forumlar.

14. sadece bir yalan ayini adlı görev kalmış ver bunuda demaner çıkması laızm 19 aralıkta çıkıcakmış

15. Link paylaşılmadığını bende biliyorum ama bu linki forumda paylaşmışlardı. Bende burdan görüp kayıt olup oyuna başladım. Eğer link üzerinden kayıt yapmayı denediyseniz asia1 e kayıt yaptığınızı göreceksiniz. Ben GİŞ kurallarına aykırı birşey yapmadığımı tekrar söylüyorum. Benim gibi daha kaç kişi bu link ile kayıt yaptı bilemiyorum ama böyle bir durum var ve bunu yetkililerin bilmesini ve buna göre eğer ne yapacaklarsa buna göre yapmaları ve maduriyetlerin oluşmamasını istiyorum.

Bu durumu supporttada yazıcam

JUPlTER bunu beğendi.
  16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

O etkinlik görevidir .Onun bu zincirlemede olması söz konusu değil çünkü kimse onu henüz yapamadı.

Kalmış göreviniz var olabilir ,hali hazırda almış olduğunuz görev olabilir, bunları da kontrol etmenizi rica edelim.

Çıkış giriş yaparak kendi x-1 haritanızın görev kulesinden deneyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

17. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet lütfen bu durumu supporta yazınız.

Ayrıca bu linkin gönderildiği forum sayfasını da eklemenizi rica edelim.

Resmi paylaşım olup olmadığı kontrol edilir.

Keyifli forumlar.

18. Genel konular bölümünde bir kaç hafta önce gördüm. Muhtemelen sonra farkedip aynı benim konumda olduğu gibi linki kaldırmış olabilirsiniz. Hangi konu olduğuna bakıcam ama bulabilirmiyim bilmiyorum.

19. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Normalde üyelerin link paylaşmasını bu sebep ile yasaklıyoruz.

Daha sonra bu şekil sonuçlar doğmaması açısından gördüğümüzde kaldırıyoruz.

tr.pilot ve darkorbit.bigpoint adresleri dışındaki adresler bizim zaten paylaşmadığımız adreslerdir.

Sunucu devam edecekse de bunun bilgisi henüz mevcut değil ,en sağlıklı yanıtı supporttan alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

20. Arkadaşlar ilk defa diroitim patladı 10 tane hepsi 16 seviye supporta yazdım hepsi 16 seviye olarak geri verilecekmi acaba sizede böyle bir olay yaşandımı geri verildimi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.